اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند

  • کد خبر: ۳۴۸۶۳۶
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند
نیروی هوایی رژیم صهیونیستی قرار است در سال آتی میلادی دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند که بخش اول این هواپیما‌های مورد نیاز این رژیم است.

به گزارش شهرآرانیوز، این هواپیما‌های سوخت‌رسان مدل KC-۴۶ A قرار است جایگزین سوخت‌رسان‌های «Re’em» شرکت بوئینگ شوند و در سال ۲۰۲۶ دو هواپیمای جدید سوخت‌رسان به دست نیروی هوایی رژیم صهیونیستی می‌رسد و دو فروند دیگر هم در تاریخی بعدتر تحویل داده خواهند شد.

به نوشته روزنامه جروزالم پست، رژیم صهیونیستی این هواپیما را در قراردادی به ارزش تقریبی ۹۳۰ میلیون دلار با دولت ایالات متحده از بوئینگ سفارش داد که به نیروی هوایی این رژیم اجازه می‌دهد تا هشت فروند هواپیمای سوخت‌رسان برای جایگزینی هواپیما‌های سوخت‌رسان Re’em (بوئینگ ۷۰۷) خود که بسیاری از آنها بیش از ۶۰ سال قدمت دارند، خریداری کند.

این هواپیما‌ها دارایی‌های استراتژیک مورد نیاز برای ماموریت‌های دوربرد رژیم صهیونیستی به کشور‌هایی مانند ایران و یمن هستند.

ناوگان هواپیما‌های Re’em اسرائیل که تعداد آنها محرمانه باقی مانده است، هواپیما‌های غیرنظامی سابق هستند که برای مصارف نظامی مانند سوخت‌گیری هوایی برای جنگنده‌ها و همچنین ناوگان هواپیما‌های ترابری آن سازگار شده‌اند. هواپیما‌های بوئینگ ۷۰۷ که قادر به حمل ۲۰ مخزن سوخت اضافی در حین سوخت‌گیری هوایی هستند، برای حمل مسافر و همچنین محموله‌هایی مانند تجهیزات نظامی و مهمات از ایالات متحده سازگار شده‌اند.

این سوخت‌رسان‌های جدید می‌توانند ۱۲۰۰ گالن سوخت در دقیقه به جنگنده‌ها سوخت‌رسانی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->