چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد

  • کد خبر: ۳۴۸۶۵۸
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد
رئیس جمهور ضمن استقبال از ابتکارات سازنده رئیس‌جمهور ونزوئلا در مسیر ترویج صلح در منطقه غرب آسیا بر اراده جدی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و تحکیم مناسبات دوجانبه با ونزوئلا تاکید کرد و گفت‌: روابط ما با ونزوئلا در تمامی زمینه‌ها تداوم خواهد یافت و عمیق‌تر، راهبردی‌تر و گسترده‌تر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در گفت‌وگویی تلفنی با نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، ضمن قدردانی از مواضع اصولی، صریح و شجاعانه دولت ونزوئلا در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران و اعلام همبستگی با ملت ایران، بر استمرار و تعمیق همکاری‌های دوجانبه در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

رئیس جمهور در این تماس تلفنی با اشاره به پایبندی جمهوری اسلامی ایران به مسیر دیپلماسی و صلح، اظهار داشت: ترجیح ما همواره صلح و گفت‌و‌گو بوده است، اما آمریکا با رفتار غیرمسئولانه و خیانت به مسیر دیپلماتیک، راه را برای تجاوزگری رژیم صهیونیستی هموار ساخت. این اقدام متجاوزانه، آشکارا نقض همه قوانین و موازین بین‌المللی بود. جمهوری اسلامی ایران نیز با اتکا به حق مشروع دفاع از خود، پاسخی قاطع و کوبنده به این تجاوز داد و هرگونه ماجراجویی از سوی این رژیم جنایتکار نیز با واکنشی قاطع مواجه خواهد شد.

پزشکیان همچنین با استقبال از ابتکارات سازنده رئیس‌جمهور ونزوئلا در مسیر ترویج صلح در منطقه غرب آسیا، از پیشنهاد برگزاری اجلاس سران برای صلح و مقابله با جنگ و همچنین ارائه طرح خاورمیانه‌ای در این زمینه حمایت و قدردانی کرد.

رئیس جمهور ضمن تأکید بر اراده جدی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و تحکیم مناسبات دوجانبه با ونزوئلا، خاطرنشان کرد: روابط ما با ونزوئلا در تمامی زمینه‌ها تداوم خواهد یافت و تلاش خواهیم کرد تا این روابط عمیق‌تر، راهبردی‌تر و گسترده‌تر شود. ما جنابعالی را برادری عزیز و قابل اعتماد برای ملت ایران می‌دانیم.

ملت ایران در برابر تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی برگ زرینی در تاریخ به ثبت رساند

در این گفت‌وگوی تلفنی، رئیس‌جمهور ونزوئلا نیز با ابراز تسلیت و همدردی با خانواده‌های شهدای ایرانی در پی اقدامات جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی، بر حمایت و همبستگی کامل دولت و ملت ونزوئلا با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

نیکلاس مادورو ضمن محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: ملت شریف، نجیب و قهرمان ایران در برابر تجاوزگری‌ها ایستادگی کرد و برگ زرینی در تاریخ به ثبت رساند. شما با این رشادت و پاسخ قاطع، روحیه و انگیزه‌ای مضاعف به ملت‌های مستقل و عدالت‌خواهی بخشیدید که در مسیر توسعه، صلح و مقابله با سلطه‌طلبی گام برمی‌دارند.

رئیس جمهور ونزوئلا با اشاره به جنگ ۱۲روزه و مقاومت موفقیت‌آمیز جمهوری اسلامی ایران، گفت: ملت ایران نشان داد که توان دفاع از حق حیات و صلح خود را دارد و در این نبرد، هیمنه صهیونیست‌ها را در هم شکست. اطمینان دارم که با تداوم تلاش‌های دیپلماتیک و ابتکار اجلاس صلح، به توافقاتی بزرگ و صلحی پایدار دست خواهیم یافت؛ صلحی که حق طبیعی ملت ایران و همه ملت‌های منطقه غرب آسیاست.

نیکلاس مادرور همچنین با اشاره به هفتاد و پنجمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان ایران و ونزوئلا، خواستار گسترش همکاری‌ها در تمامی عرصه‌ها شد و افزود: اکنون زمان آن رسیده است که با تعمیق روابط دوجانبه، پیوند‌های راهبردی میان دولت‌ها و ملت‌های ما بیش از پیش تحکیم یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->