زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ با حضور رئیس جمهور | معضل کمبود معلم برطرف شده است تخصیص بودجه ۲ همتی برای اصلاح زیرساخت‌های سامانه شاد ایجاد ۳۲ مدرسه اولیا درجهت محرومیت‌زدایی آموزشی در کشور کدام ورزش‌ها برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است؟ مشمولان تحصیل در مدرسه مجازی چه کسانی هستند؟ هرگز این داروها را با امگا۳ مصرف نکنید دارو پس گرفته نمی‌شود توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان دبستانی پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی مشهدی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک پسر و دختر غریبه در پارکینگ! قتل فجیع یک تبعه خارجی توسط مهاجم مسلح در خیابان مفتح سرقت طلا و سکه در متروی تهران| باند حرفه‌ای سارقان متلاشی شد ارثیه افراد مجرد به چه کسی می‌رسد؟ مرگ ۴ نفر برای نجات یک گوسفند ! جزئیات سقوط مرگبار غلتک در جاده هراز و مرگ دو خواهر شالیکار + تصویر مصدومیت یک جنگلبان هنگام آبرسانی به حیوانات در بردسکن خراسان رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) خراسان رضوی، بنیان‌گذار پویش ملی «باسواد ۱۴۰۴» | اعلام آثار برگزیده در ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ زلزله، کازرون در استان فارس را لرزاند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان در مشهد توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار
سرخط خبرها

اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت

  • کد خبر: ۳۴۸۷۱۳
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱
اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت
۲ فروشنده شیطان‌صفت مواد مخدر که یک دختر جوان را در تهران اغفال کرده بودند، با هوشیاری کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش، زن میانسالی به اداره چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار گرفت، گفت: «دخترم درگیر مواد مخدر گل شده بود. او مثل هر روز از خانه خارج شد، اما دیگر بازنگشت. تلفن همراهش نیز خاموش است و خیلی نگرانش هستم؛ لطفاً کمکم کنید.»

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرای جنایی، تیمی از کارآگاهان وارد عمل شدند. آنها در نخستین گام، از پزشکی قانونی و بیمارستان‌های تهران استعلام گرفتند، اما اثری از دختر گمشده به‌دست نیاوردند.

در ادامه، تیم جنایی با حضور در محل سکونت دختر گمشده و انجام تحقیقات میدانی، متوجه شدند که وی چند ماه قبل به یک رستوران مراجعه کرده و در آنجا با دو پسر جوان که فروشنده مواد مخدر گل بودند، آشنا شده و از آن زمان به‌شدت معتاد شده است.

کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین کشف جرم، هویت متهمان را شناسایی کردند و دریافتند که آنها با اهداف شیطانی، دختر جوان را اغفال کرده‌اند.

بدین ترتیب، عملیات دستگیری آغاز شد و متهمان خیلی زود به دام پلیس افتادند. در بازرسی از مخفیگاه آنها، مقدار زیادی مواد مخدر کشف شد. دو پسر جوان در بازجویی‌ها به اغفال دختر جوان اعتراف کردند و مدعی شدند که او را در یکی از بوستان‌های شمال تهران رها کرده‌اند.

تیم پلیس پس از دریافت این اطلاعات مهم، بلافاصله به بوستان مورد نظر اعزام شد و پس از ساعت‌ها جست‌و‌جو، دختر گمشده را در حالی یافتند که از نظر جسمی و روحی در وضعیت نامناسبی قرار داشت.

دختر جوان به‌سرعت برای طی مراحل درمان به بیمارستان اعزام شد و کارآگاهان نیز مأمور شدند تا بررسی‌های اطلاعاتی خود را در خصوص این پرونده ادامه دهند.

با دستور بازپرس جنایی، متهمان برای روشن‌شدن زوایای پنهان پرونده، در اختیار کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی قرار گرفتند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->