سخنگوی سازمان ملل: ۸۵ حمله شهرک نشینان اسرائیلی به کرانه باختری از آغاز برداشت زیتون مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم
سرخط خبرها

مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو

  • کد خبر: ۳۴۸۸۰۱
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو
وزیران خارجه سوریه و روسیه در یک نشست خبری مشترک در مسکو، بر گسترش روابط دوجانبه، حمایت از وحدت و حاکمیت سوریه، و همکاری برای عبور از چالش‌های سیاسی و انسانی تأکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری مشترک میان «اسعد حسن الشیبانی» وزیر امور خارجه سوریه و «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، امروز در مسکو برگزار شد. این نشست در فضایی صمیمانه و با تأکید بر گسترش همکاری‌های راهبردی میان دو کشور انجام گرفت.

طبق گزارش خبرگزاری سانا، سرگئی لاوروف در آغاز این نشست ضمن ابراز امیدواری نسبت به بهبود اوضاع در سوریه، گفت: ما مشتاقانه منتظر حضور احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه در نشست روسیه-عرب هستیم که اکتبر آینده در خاک روسیه برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما از تلاش‌های ملت سوریه برای غلبه بر چالش‌های موجود حمایت می‌کنیم و امیدواریم شرایط در این کشور به حالت طبیعی بازگردد.

وزیر خارجه روسیه همچنین اظهار کرد: روسیه بر استمرار گفت‌و‌گو با وزارت امور خارجه سوریه تأکید دارد و از گام‌های دمشق برای حفاظت از شهروندان و تاسیسات روسیه در خاک سوریه قدردانی می‌کند.

لاوروف با حمایت از ابتکار صلیب سرخ در زمینه بازگرداندن ثبات به منطقه سویداء تصریح کرد: تمامیت ارضی سوریه و وحدت این کشور برای ما خط قرمز است و ما مخالف هرگونه بهره‌برداری ژئوپولیتیکی یا تسویه‌حساب از طریق خاک سوریه هستیم.

سرگئی لاوروف در ادامه گفت: ما امروز فرصت‌های توسعه همکاری با سوریه را در تمامی زمینه‌ها، از جمله امنیتی و اقتصادی، بررسی کردیم. در همین راستا، توافق کردیم تا تمامی قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌هایی که در گذشته با دمشق به امضا رسیده، مورد بازنگری قرار بگیرد تا با نیاز‌های کنونی و آینده هم‌راستا شود.

از سوی دیگر، اسعد حسن الشیبانی روابط دمشق و مسکو را در «نقطه عطفی تاریخی و سرنوشت‌ساز» توصیف کرد و گفت: از ۸ دسامبر سال گذشته، ما با تمرکز بر حفظ نهاد‌های دولتی توانسته‌ایم خلأ سیاسی را پر کنیم.

وی در ادامه افزود: هدف ما آشتی ملی و گرد هم آوردن تمام سوری‌ها در داخل و خارج کشور است. ما خواهان روابطی سالم و مبتنی بر احترام و همکاری با روسیه هستیم.

الشیبانی در بخشی از اظهاراتش همچنین بر ضرورت همکاری کامل، صادقانه و مستمر با روسیه برای پیشبرد مسیر عدالت انتقالی در سوریه تأکید کرد و افزود: جهان باید به زخم‌هایی که مردم سوریه در سال‌های گذشته متحمل شده‌اند، اذعان کند.

وزیر خارجه سوریه با تأکید بر اینکه حملات رژیم صهیونیستی مانعی اساسی در مسیر ثبات و بازسازی سوریه است، گفت: ما نمی‌توانیم با اطمینان به‌سوی ساخت‌وساز و ثبات حرکت کنیم در حالی که همچنان در معرض تجاوزات اسرائیل قرار داریم. این حملات خشونت را تقویت کرده و روند سیاسی و امنیتی را مختل می‌کند.

او افزود: همکاری و مشارکت ما با روسیه، نه بر اساس گذشته، بلکه بر پایه احترام متقابل و حفظ حاکمیت ملی سوریه است. ما اکنون مشغول ساختن سوریه‌ای جدید هستیم؛ کشوری که پس از دهه‌ها تاریکی، به سوی آینده‌ای روشن حرکت می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->