برگزاری دادگاه جنجالی «موبایل موسوی»، با ۱۲۷ شاکی | شکات خواستار اشد مجازات (۱۳ مهر ۱۴۰۴) مرحله چهارم وام قرض‌الحسنه بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) خبر خوب برای سالمندان محله قاسم‌آباد مشهد | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در مشهد از هفته آینده ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور خالی است (۱۳ مهر ۱۴۰۴) کشف لاشه ۵۴ فک خزری از ابتدای سال تاکنون (۱۳ مهر ۱۴۰۴) صبحانه چه نانی بخوریم؟ | این افراد برای صبحانه عسل و سیاهدانه نخورند هشدار درباره پاییز سخت آبی در مشهد | قرارگاه پایش آب برای مقابله با بحران کم‌آبی فعال شد برگزارکنندگان قهوه‌پارتی کیش دستگیر شدند + جزئیات (۱۳ مهر ۱۴۰۴) ۱۰۰ فقره کلاهبرداری توسط ۲ فروشنده سیار در مشهد شروع بارورسازی ابر‌ها از شمال غرب ایران مشق طولانی ممنوع | تکالیف در خانه باید مهارت‌محور باشد شینا انصاری: موضوعات محیط زیستی نباید تحت تأثیر تحریم‌ها قرار گیرد هزینه کاروان عمره دانشگاهیان اعلام شد + جزئیات نحوه اعزام رئیس سازمان نوسازی مدارس: هنوز از استاندارد‌های عدالت اجتماعی فاصله داریم | ساخت ۱۲ هزار کلاس درس برای سال تحصیلی جاری تقویت مهارت خوش‌نویسی در مدارس با تدوین محتواهای جدید دستگیری ادمین بزرگ‌ترین کانال تلگرامی رمزارز‌های جعلی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) وضعیت ریاست دانشگاه آزاد فردا (۱۴ مهر ۱۴۰۴) تعیین تکلیف می‌شود هشدار! وجود یک بیماری خطرناک در برخی مناطق کشور | جزئیات برنامه وزارت بهداشت برای ریشه‌کنی آن نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق گزارشی از چالش‌های سرویس مدارس با گذشت ۱۲ روز از آغاز سال تحصیلی | مِهر در گرو سرویس! تکذیب استفاده از هورمون برای پرورش مرغ در خراسان رضوی + فیلم ثبت‌نام بیست‌ویکمین دوره عمره دانشگاهیان آغاز شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + ظرفیت کاروان خودکفایی در تولید واکسن‌های انسانی و دامی با تلاش محققان مؤسسه رازی شرق کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۳ مهر ۱۴۰۴) | دمای مشهد امشب به ۸ درجه می‌رسد  استانداران، متولی اصلی پیگیری امور تجاری و بازرگانی باشند | حمایت از راه‌حل‌های محلی، یک ضرورت حیاتی مدیریت عرضه شیرخشک در مشهد با اصلاح سهمیه‌بندی ۲۱ استان بی‌بارش در سال آبی جدید | استان‌های شمالی باران خوبی را تجربه کردند اهدای اعضای بدن جوان ۲۱ساله اهل تربت‌حیدریه، زندگی‌بخش بیماران نیازمند شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) کرونا، در صدر بیماری‌های تنفسی پاییز امسال | واکسن آنفلوانزا چند درصد اثربخشی دارد؟
سرخط خبرها

سرویس ایاب و ذهاب کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آستانه حذف

  • کد خبر: ۳۴۹۲۱۶
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
سرویس ایاب و ذهاب کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آستانه حذف
تعدادی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارسال تصاویری از لغو احتمالی خدمات ایاب و ذهاب کارکنان این نهاد و بخش‌های زیرمجموعه آن خبر داده و نسبت به این حذف ابراز گلایه کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تعدادی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارسال تصاویری از لغو احتمالی خدمات ایاب و ذهاب کارکنان این نهاد و بخش‌های زیرمجموعه آن خبر داده و نسبت به این حذف ابراز گلایه کرده‌اند. یکی از آن‌ها مشکل را این طور توضیح می‎دهد:

«من شاغل در دانشکده پزشکی واقع در پردیس دانشگاه فردوسی هستم. در مجاورت این دانشکده، دانشکده‌های داروسازی، بهداشت، پرستاری، مامایی، طب سنتی و دندان پزشکی نیز قرار دارند. در همین راستا برای کارکنان این دانشکده‌ها و برای مسیر‌های مختلف یک مینی بوس پیش بینی شده بود و سرویس دهی انجام می‌شد تا تردد کارکنان از محل کار به منزل و برعکس را پوشش دهد. چند روزی هست زمزمه حــذف این ســرویس‌ها بــــه گــــوش می‌رسد.»

حذف سرویس‌ها سبب افزایش ترافیک می‌شود

کارمند دیگری نیز با بیان این مسئله به این نکته اشاره می‌کند: آن طور که ما شنیده‌ایم قرار است به جای حذف سرویس دهی، هزینه حداقلی و ناچیزی برای کارکنان واریز کنند. از شهرآرا می‌خواهیم پیگیری کند و صدای ما را به گوش مسئولان دانشگاه برساند. این مبلغ ناچیزی که می‌خواهند در حقوق آخر ماه لحاظ کنند، دردی از ما دوا نمی‌کند.

 از طرف دیگر کلی ماشین تک سرنشین به چرخه حمل و نقل شهر افزوده می‌شود که منجر به افزایش آلودگی و همچنین بار ترافیکی خواهد شد. دیگر آنکه اگر کارکنان بخواهند با خودرو شخصی خود تردد کنند آیا فکری برای پارکینگ آن کرده‌اند؟

او می‌افزاید: طبق شنیده‌ها قرار است این موضوع برای بیمارستان‌های تابعه دانشگاه هم عملیاتی شود. اگر مسئولان یک روز بیایند از نزدیک تعداد استفاده کننده‌ها از این سرویس‌ها را ببینید میزان استقبال همکاران از آن را خواهند دید.  خودرو‌های استفاده شده برای این کار، همه قدیمی و فرسوده‌اند، اما باز هم کارکنان به همین صورت سرویس دهی راضی هستند.

در حال بررسی هستیم

دکتر محمد پهلوان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به این دغدغه مندی کارکنان برای ایاب و ذهابشان می‌گوید: مسئولان دانشگاه در حال بررسی این موضوع هستند و هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌افزاید:، اما با توجه به اینکه دانشگاه فردوسی مدت‌ها پیش با حذف سرویس‌ها و پرداخت حق سرویس به کارکنان تجربه موفقی را رقم زد و کارکنان هم از این طرح رضایت دارند، این موضوع در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم قرار گرفته است. در ضمن فقط این موضوع منحصر به پردیس دانشگاه نیست و تمام واحد‌های ستادی را شامل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->