از «زیر آسمان شهر» تا «محکوم»؛ مسیر تازه رامین پرچمی در بازیگری افتخار تازه برای سینمای ایران با موفقیت نوشین مسعودیان در مادرید فرانسه، میزبان تازه‌ترین پروژه سینمایی جیم جارموش بازگشت «کارآگاه علوی» پس از ۱۷ سال به تلویزیون استاندار: خراسان رضوی از ظرفیت عظیم فرهنگی‌هنری برخوردار است | جای خالی نمایشگاه کتاب در مشهد بازگشت زوج خلاق سینمای آمریکا | همکاری دوباره اسپایک جونز و چارلی کافمن میراث تصویری قاجار احیا می‌شود آثار منتخب سیروس الوند در شبکه نمایش روی آنتن می‌روند + زمان پخش عمو پورنگ برای نوجوانان با نیازهای ویژه اجرا می‌کند استوری جدید فریبا نادری پس از مصاحبه جنجالی‌اش | مخلص بچه‌های ونک هستم! + عکس بنیاد سینمایی فارابی حامی ساخت فیلم بلند از «تایپیست» شد فصل جدید «لیسانسه‌ها» ساخته می‌شود؟ وعده وزیر فرهنگ و ارشاد برای پایان پروژه تئاتر شهر تا جشنواره فجر واکنش تند نیوشا ضیغمی به مصاحبه فریبا نادری + عکس حادثه برای عوامل سریال «بیست و یک» در تهران مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴) آغاز پنجمین جشنواره ملی شعر کودک تکذیب نمایش فیلم «زن و بچه» سعید روستایی در جشنواره حیفا اسرائیل
سرخط خبرها

برگزاری نخستین همایش بزرگ شاعران ایران در شیراز

  • کد خبر: ۳۴۹۳۰۸
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
برگزاری نخستین همایش بزرگ شاعران ایران در شیراز
نخستین همایش بزرگ شاعران ایران در شیراز، پایتخت فرهنگی ایران، برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اشرف‌السادات کمانی، دبیر نخستین همایش بزرگ شاعران ایران، از برگزاری این رویداد ادبی در روز‌های ۵ و ۶ شهریور ۱۴۰۴ در مجموعه فرهنگی و سینمایی صدرا در شیراز خبر داد. این همایش با همکاری انجمن ادبی بانوی غزل شیراز و حمایت دیگر انجمن‌های ادبی کشور برگزار می‌شود و میزبان چهره‌هایی، چون استاد عبدالعلی دستغیب خواهد بود.

برنامه‌ها و سخنرانان

این همایش شامل ۱۲ نشست تخصصی، پنج بخش موسیقی، و حضور بیش از ۲۰۰ شاعر از سراسر کشور است. برنامه‌ها از عصر سه‌شنبه ۴ شهریور با پذیرش مهمانان و مراسم افتتاحیه آغاز شده و در دو روز متوالی ادامه خواهد یافت.

در روز نخست، بزرگداشت روز داروساز و تقدیر از ابراهیم باغبان، مدیر اجرایی همایش، در کنار سخنرانی اساتیدی، چون سیروس رومی، امیرهمایون یزدان‌پور، و عبدالعلی دستغیب برگزار می‌شود. نشست‌های شعرخوانی با حضور شاعران و هنرمندان متعددی در سالن‌های موازی برگزار خواهد شد. همچنین بازدید از آرامگاه حافظ و سعدی و اجرای موسیقی سنتی در برنامه‌های شبانه گنجانده شده است.

روز دوم و مراسم اختتامیه

در روز پنج‌شنبه، نشست‌های تخصصی با حضور شاعران و پژوهشگران ادامه می‌یابد و در پایان، مراسم اختتامیه با حضور چهره‌های فرهنگی و خیرین برگزار خواهد شد. در این مراسم از استادان و فعالان فرهنگی، از جمله دکتر محمدرضا خشنود، سکینه کیانی (بهمن‌بیگی) و فرهاد اسماعیلی تجلیل به عمل می‌آید.

رویداد جانبی

همزمان با همایش، دو نمایشگاه جانبی شامل «مطبوعات صد ساله» و «مکتوبات صدگانه» با همکاری سید محی‌الدین حسینی ارسنجانی برگزار خواهد شد. همچنین، بازدید از تخت جمشید و شرکت در برنامه نور و صدا از دیگر بخش‌های فرهنگی این رویداد است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->