کشف مواد مخدر روانگردان در کله‌ پاچه ! اعترافات هولناک قاتل: دوست دوران کودکی‌ام را در دفاع از خودم کشتم فرود اضطراری هواپیمای اسپانیایی پس از برخورد با پرنده مرگ مشکوک دانشجوی ایرانی در آلمان مرگ مغزی دختر ۱۰ ساله بخاطر سرماخوردگی آیا کاهش سن دبستان به ۵ سال کار درستی است؟ توضیحات اورژانس درباره خبر فوت راننده تاکسی اینترنتی بر اثر گرمازدگی دیوان عدالت اداری هیچ‌گونه تصمیمی درباره مصوبه خودرویی دولت اتخاذ نکرده است آیا کرمان روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا مواد غذایی نفاخ در دوران شیردهی باید حذف شود؟ ۷ کشته و مصدوم در پی تصادف جاده‌ای در تایباد خراسان رضوی (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ساعت کاری ادارات در سیستان و بلوچستان در روز سه شنبه (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تغییر کرد صالحی: آینده کشور به زیست‌بوم نوآوری گره خورده است | در کنار استارت‌آپ‌ها ایستاده‌ایم آیا چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ادارات قم تعطیل است؟ آیا چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ادارات سمنان تعطیل است؟ آتش سوزی ۱۵۰ هکتار از مراتع طرقبه شاندیز در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ آغاز روند نصب کنتور‌های هوشمند مشترکان آب در خراسان رضوی از امروز (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) سربازان چگونه می‌توانند برای سفر اربعین ۱۴۰۴ درخواست مجوز خروج از کشور بدهند؟ ثبت‌نام اینترنتی وام اربعین برای بازنشستگان کشوری آغاز شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات این علائم ساده هشدار دهنده سکته گرمایی است با این تغذیه خیالتان از چربی سوزی و کاهش وزن راحت می‌شود آیا زائران پیاده دهه آخر ماه صفر بیمه می‌شوند؟ روایت جدید رئیس هلال احمر از حمله اسرائیل به جلسه سران قوا + فیلم مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی زیاد است هشدار درباره خروج غیرقانونی دارو از مرز چذابه رکورد جدید ترکیه در صنعت گردشگری خوره بلاتکلیفی‌های کوچک | چرا در تصمیم‌گیری‌های روزانه دچار تردید می‌شویم؟ تابستانی پرجنب‌وجوش برای دانش‌آموزان خراسانی با محوریت ورزش در صورت فوت فرد بازنشسته (مستمری‌بگیر)، حقوق دریافتی وی به چه اشخاصی پرداخت می‌شود؟ 
سرخط خبرها

صالحی: آینده کشور به زیست‌بوم نوآوری گره خورده است | در کنار استارت‌آپ‌ها ایستاده‌ایم

  • کد خبر: ۳۴۹۶۸۷
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳
صالحی: آینده کشور به زیست‌بوم نوآوری گره خورده است | در کنار استارت‌آپ‌ها ایستاده‌ایم
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر نقش کلیدی استارت‌آپ‌ها در اقتصاد آینده کشور گفت: ورود هر گردشگر به کشور، زمینه‌ساز شکل‌گیری بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز دوشنبه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۴ در نشست «بازآفرینی زیست‌بوم نوآوری در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی» که با حضور حسین افشین، معاون علم و فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و جمعی از مدیران استارت‌آپی و فعالان بخش خصوصی در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد، تصریح کرد: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با هدف پشتیبانی واقعی از استارت‌آپ‌های فعال در این حوزه، موضوع استمهال بیمه کارکنان، مالیات و تسهیلات بانکی را با جدیت در دستور کار قرار داده است. این موارد از جمله مطالبات جدی بخش خصوصی است که باید به آن پاسخ داده شود.

ورود گردشگر، معادل سرمایه‌گذاری در اشتغال پایدار

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در تولید شغل اظهار کرد: هر گردشگر خارجی که وارد کشور می‌شود، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد می‌کند. گردشگری یکی از مولدترین حوزه‌های اقتصادی در جهان است و بخش عمده‌ای از درآمد کشورها از طریق جذب گردشگر تأمین می‌شود. توسعه هدفمند گردشگری، موتور پیشران اشتغال پایدار و رونق اقتصادی است.

تدوین ۱۴ راهبرد برای رونق مجدد گردشگری

صالحی‌امیری با تأکید بر نگاه برنامه‌محور وزارتخانه به توسعه گردشگری، گفت: ما برای ترمیم وضعیت گردشگری کشور، ۱۴ راهبرد مشخص طراحی کرده‌ایم که در صدر آن‌ها، تقویت گردشگری زیارتی قرار دارد. در چارچوب برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری ما رسیدن به ۱۵ میلیون گردشگر خارجی بوده و تلاش‌ها در این مسیر ادامه دارد.

وی گفت: شرایط محیطی گاهی بر روند جذب گردشگر تأثیر می‌گذارد، اما ما با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و دیپلماسی گردشگری، مسیر رشد را از سر گرفته‌ایم.

آینده کشور متعلق به زیست‌بوم نوآوری است

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه با اشاره به اهمیت استارت‌آپ‌ها در شکل‌دهی آینده اقتصادی کشور، تأکید کرد: امروز آینده ایران در گرو شکوفایی زیست‌بوم نوآوری است. استارت‌آپ‌های حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی نه‌تنها موتور محرک اقتصاد خلاق‌اند، بلکه پیشران هویت‌سازی نوین ایران در جهان نیز محسوب می‌شوند.

معجزه گفت‌وگو؛ رمز هم‌افزایی دولت و بخش خصوصی

صالحی‌امیری در پایان، بر استمرار تعامل و گفت‌وگو میان دولت و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: از این جلسات به‌عنوان معجزه گفت‌وگو یاد می‌کنم. برگزاری مستمر این نشست‌ها می‌تواند به فهم مشترک، هم‌افزایی و گره‌گشایی واقعی از چالش‌های موجود بینجامد. ما در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در کنار استارت‌آپ‌ها ایستاده‌ایم و اراده شخص رئیس‌جمهور، حمایت صریح و مؤثر از کسب‌وکارهای نوآور و بخش خصوصی است.

در این نشست، نمایندگانی از استارت‌آپ‌ها و پلتفرم‌های شاخص فعال در اقتصاد دیجیتال کشور از جمله اسنپ، روبیکا، علی‌بابا، جاباما، نشان، جاجیگا، با سلام و دیجی‌کالا حضور داشتند و دیدگاه‌ها، پیشنهادها و دغدغه‌های خود را در حوزه نوآوری گردشگری با مسئولان در میان گذاشتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->