فاضل نظری در حمایت از فردوسی: «سیه‌دل سپید نمی‌شود» + عکس چرا نام سجاد بابایی از تیتراژ «شغال» حذف شد؟ کدام استان‌ها بیشتر به سینما رفتند؟ + آمار المیرا شریفی‌مقدم: توهین به فردوسی نشانه کم‌فهمی و بی‌احترامی به هویت ایرانی است استاد کهنمویی با نمایش کمدی «خرمگس» به روی صحنه می‌رود بازی‌های ویدئویی‌ اسرائیلی خطر امنیتی دارند واکنش استاد شفیعی کدکنی به اهانت زینب موسوی به فردوسی + عکس انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی این هفته شبکه کودک و امید (۳ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش کتابخانه ملی ایران ۸۸ ساله شد تشریح جزئیات برگزاری جشنواره نمایش‌های آیینی‌سنتی تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری سازمان سینمایی و آموزش فنی و حرفه‌ای کشور واکنش‌ها به توهین و تمسخر شاهنامه فردوسی توسط زینب موسوی | کسی به این شوخی نخندید اجرای فیلم -کنسرت هری پاتر در تهران + جزئیات «سیاوش چراغی‌پور» دبیر اجرایی جشنواره فیلم کوتاه «موج کیش» شد مستند جدید معین کریم‌الدینی با نام «زیر درخت لور» ساخته شد شوخی شوخی جدی شد! | درباره مهران غفوریان» که امروز در قامت بازیگر نقش‌های جدی هم دیده می‌شود
سرخط خبرها

نمایشی برای مسافران کربلا | «زریر» در عمود ۱۰۷۱ اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۹۷۰۵
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳
نمایشی برای مسافران کربلا | «زریر» در عمود ۱۰۷۱ اجرا می‌شود
نمایش عروسکی «زریر» به کارگردانی امیر مشهدی‌عباس با حمایت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور، در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا و در یکی از موکب‌های بین‌المللی اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایش عروسکی «زریر» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی امیر مشهدی‌عباس، با محوریت روایت روز عاشورا برای مخاطب کودک، به سفارش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور و با مشارکت اراضی عباس‌آباد و بخش مراقبت و رشد کودکی آستان مقدس حسینی آماده اجرا شده است.

این نمایش در قالب برنامه‌ای کمپینی و با محوریت اجرای هنری، فعالیت‌های خلاقانه و تعامل مستقیم با کودکان، همزمان با ایام اربعین در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا و در یکی از موکب‌های بین‌المللی اجرا خواهد شد.

اجرای نمایش به زبان فارسی طراحی شده و نسخه عربی آن نیز در حال آماده‌سازی است تا در صورت نیاز، به صورت دو زبانه اجرا شود.

«زریر» بخشی از رویکرد جدید کانون‌های مساجد کشور در حوزه فرهنگ و هنر با نگاه بین‌المللی، استمرار فعالیت و توسعه مخاطب کودک و نوجوان است. این اثر نمایشی با روایتی کوتاه و تأثیرگذار از واقعه عاشورا، توسط گروهی از هنرمندان حرفه‌ای تئاتر کودک تولید شده است.

در کنار اجرای نمایش، کودکان پس از تماشای برنامه، در فعالیت‌های جانبی از جمله نقاشی، دریافت عروسک‌های نمایشی، نوشتن آرزو‌ها و امضای پیمان‌نامه شرکت می‌کنند. این روند گام‌به‌گام با هدف تعمیق ارتباط مفهومی کودکان با پیام عاشورا و تجربه‌ای هنری-معنوی برای زائران خردسال طراحی شده است.

امیر مشهدی عباس کارگردان و نویسنده این اثر می‌گوید: «وقتی صحبت از رساندن مفاهیم عمیق و انسانی عاشورا به نسل کودک می‌شود، نمی‌توان از ظرفیت بی‌بدیل نمایش گذشت. خوشحالم که حمید نیلی، معاون فرهنگی هنری کانون‌های مساجد کشور، با نگاهی تازه امکان حضور این اثر را در اربعین حسینی فراهم کرده‌اند.»

امیر مشهدی‌عباس درباره نام نمایش، توضیح داد: «اسم نمایش، «زریر»، در حقیقت برگرفته از نام یک پرنده بومی در عراق است. داستان از این قرار است که این پرنده از بغداد حرکت می‌کند، اما در مسیر راه را گم کرده و وارد دشت کربلا می‌شود. در ادامه، شاهد واقعه عاشورا می‌شود. نام «زریر» در فهرست پرنده‌های قدیمی بغداد و عراق وجود داشته و به فضای نمایشی کار ما می‌آمد. شکل این پرنده نیز بامزه و خاص است؛ چیزی بین پرنده‌های عراقی و مصری. به همین دلیل این نام را انتخاب کردیم. این پرنده‌ها از جمله پرندگانی هستند که وقتی راه‌شان را گم می‌کنند، آن‌قدر پرواز می‌کنند تا دوباره به مسیر خود و به دسته‌شان بازگردند. همین ویژگی، دلیل اصلی انتخاب نام «زریر» برای این نمایش بود.»

دیگر عوامل این نمایش آهنگساز: امیرحسین انصافی، شعر: آزاده فرهنگیان، امیرحسین انصافی، صداپیشگان: امیرحسین انصافی، آرزو صدری، طراحی و ساخت عروسک: زهرا مریدی، سارا دبیری، مشاور ساخت عروسک: نازیلا نوری‌شاد، عروسک‌گردان‌ها: زهرا مریدی، آرزو صدری، مریم صادقیان‌امین، بازیگران: سعید یوسفی، مریم صادقیان‌امین، مدیر صحنه: بهاره چرمیان، ساخت دکور: محمد ظفر کرمانی و گرافیست و مدیر تصویرسازی: ابوالحسن زریباف هستند.

نمایش «زریر» از روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد تا یک روز پیش از اربعین حسینی، روزانه در قالب ۶ تا ۷ اجرا در عمود ۱۰۷۱ برای کودکان زائر از کشور‌های مختلف به اجرا درمی‌آید.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->