«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار

  • کد خبر: ۳۵۰۳۴۲
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار
شهردار مشهد، در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا قلندر شریف، شهردار مشهد، در پیامی عملکرد خبرنگاران را در رساندن صدای حقیقت به گوش مردم بی‌بدیل توصیف کرد.

در این پیام  آمده است:

هفدهم مردادماه، سالروز شهادت خبرنگار متعهد و شجاع، شهید محمود صارمی، بهانه‌ای ارزشمند برای تجلیل از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر تمامی فعالان عرصه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی است. این روز یادآور رسالت خطیری است که خبرنگاران در مسیر روشنگری افکار عمومی، پاسداری از حقیقت و ثبت لحظات ماندگار تاریخ بر عهده دارند.

خبرنگاری، حرفه‌ای فراتر از شغل است؛ رسالتی است که با تعهد، صداقت و شجاعت معنا پیدا می‌کند. خبرنگار، چشم بینا و گوش شنواى جامعه است که با قلم و بیان خود، واقعیت‌ها را روایت و با تحمل دشواری‌ها، از حقوق مردم و ارزش‌های والای انسانی صیانت می‌کند.

در مدیریت شهری مشهد، باور داریم که خبرنگاران و اصحاب رسانه، یارانی صمیمی و همراهانی ارزشمند برای تحقق اهداف توسعه شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان هستند. نقش آنان در انتقال دقیق و به‌موقع اخبار، نقد سازنده عملکرد‌ها و بیان مطالبات مردم، بی‌بدیل و شایسته قدردانی است.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و همه شهدای والامقام عرصه اطلاع‌رسانی، این روز را به تمامی خبرنگاران شریف، دلسوز و حقیقت‌جو تبریک عرض می‌کنم و از تلاش‌های بی‌وقفه و مسئولانه آنان که در هر شرایطی، حتی در سخت‌ترین لحظات، چراغ آگاهی را روشن نگه می‌دارند، صمیمانه قدردانی می‌نمایم.

امید است در سایه الطاف الهی و با استمرار همدلی و همکاری میان مدیریت شهری و جامعه رسانه‌ای، شاهد شهری آگاه‌تر، پویا‌تر و سرشار از امید و نشاط باشیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->