واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود
سرخط خبرها

هیئتی از حماس با هدف احیای احتمالی مذاکرات درباره غزه به قاهره می‌رود

  • کد خبر: ۳۵۰۹۲۴
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
هیئتی از حماس با هدف احیای احتمالی مذاکرات درباره غزه به قاهره می‌رود
منابع عبری و عربی از تحرکات تازه دیپلماتیک با محوریت ترکیه و مصر خبر می‌دهند که می‌تواند ظرف روز‌های آینده حماس و رژیم صهیونیستی را دوباره به پای میز گفت‌و‌گو برگرداند؛ تحرکاتی که هم‌زمان با پیشبرد طرح تل‌آویو برای اشغال تدریجی غزه صورت می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد: احتمال زیادی وجود دارد که حماس و اسرائیل طی روز‌های آینده مذاکرات خود را از سر بگیرند.

بر اساس این گزارش، قرار است هیئتی از جنبش حماس از ترکیه به قاهره و سپس به قطر سفر کند؛ اقدامی که به گفته میانجی‌گران، در شرایطی انجام می‌شود که دو طرف بخش زیادی از مسیر مذاکرات را طی کرده‌اند و شکاف‌های باقی‌مانده قابل پر کردن است.

این رسانه عبری همچنین به نقل از معاون رئیس شاباک که مسؤولیت پرونده مذاکرات در دوحه را برعهده دارد، گزارش داد: «بازگشت به مذاکرات یک سناریوی محتمل است.» این تحولات در حالی رخ می‌دهد که کابینه رژیم صهیونیستی پیش‌تر با طرح اشغال تدریجی غزه موافقت کرده است.

در همین حال، یک منبع آگاه به «العربی‌الجدید» گفته است که امروز (دوشنبه) هیئتی بلندپایه از حماس به ریاست خلیل الحیه، عضو ارشد دفتر سیاسی این جنبش، وارد مصر خواهد شد تا مذاکرات متوقف‌شده با قاهره را از سر بگیرد.

به گفته این منبع، بازگشایی کانال‌های گفت‌و‌گو میان حماس و مصر با میانجی‌گری ترکیه و در پی سفر اخیر هیئتی از رهبران حماس به آنکارا و دیدار با مقام‌های ترکیه صورت گرفته است.

این تحرکات با سفر روز شنبه «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه به قاهره و دیدار او با «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر تکمیل شد. در این دیدار، آنکارا به‌طور رسمی خواستار میانجی‌گری برای احیای تماس‌ها میان قاهره و حماس درخصوص پرونده‌های معلق شد.

به گفته منابع آگاه، مصر آمادگی خود را برای میزبانی از هیئت حماس در چارچوب تلاش‌های جدید منطقه‌ای جهت نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها اعلام کرده است. این تلاش‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که میدان و عرصه سیاسی فلسطین با پیچیدگی‌های جدی مواجه است و فشار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای توقف تنش‌ها و تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه افزایش یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->