نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی! تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و برنتفورد | برنتفورد، هدف آشنای امبومو ساپینتو بی صبرانه در انتظار بازگشت آشورماتوف
سرخط خبرها

ساپینتو: برای ساختن تیمی قوی به زمان کافی نیاز داریم

  • کد خبر: ۳۵۱۳۴۰
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
ساپینتو: برای ساختن تیمی قوی به زمان کافی نیاز داریم
سرمربی استقلال گفت: ما دنبال بهانه نیستیم، اما به زمان کافی برای ساختن تیمی قوی نیاز داریم. وقتی این اتفاق بیفتد، بدون شک قدرت واقعی خودمان را نشان خواهیم داد. واقعیت این است که ما تمرینات را با تعداد محدودی بازیکن شروع کردیم و مشکلات و کمبود‌های زیادی داشتیم.

ریکاردو ساپینتو در مورد جدال تیمش با تراکتور در دیدار سوپرجام فوتبال ایران اظهار داشت: من علاقه‌ای به انجام مصاحبه‌های متعدد ندارم، اما در فوتبال مربیان می‌توانند قبل و بعد از مسابقه در نشست خبری با رسانه‌ها گفت‌و‌گو کنند که این فرصت فعلاً از من گرفته شده است و حتی اجازه گفت‌و‌گو با هواداران استقلال را ندارم. در مورد بازی باید بگویم تیم ما سخت تلاش کرد تا نتیجه مطلوب را مقابل تراکتور در شرایط نابرابر به دست بیاورد و در نهایت این جزئیات کوچک بودند که تعیین‌کننده نتیجه نهایی شدند.

وی در ادامه افزود: ما دنبال بهانه نیستیم، اما به زمان کافی برای ساختن تیمی قوی نیاز داریم. وقتی این اتفاق بیفتد، بدون شک قدرت واقعی خودمان را نشان خواهیم داد. واقعیت این است که ما تمرینات را با تعداد محدودی بازیکن شروع کردیم و مشکلات و کمبود‌های زیادی داشتیم. در روز‌های اخیر چند بازیکن باکیفیت به تیم اضافه شده‌اند، اما آنها به طور قطع به زمان بیشتری نیاز دارند تا به هماهنگی برسند و در سطح بالایی بازی کنند. ما هنوز منتظر کامل کردن ترکیب تیم با چند خرید دیگر در روز‌های آینده هستیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال همچنین خاطر نشان کرد: تراکتور تیمی بسیار خوب و کامل با یک مربی توانمند است. آنها پس از قهرمانی در لیگ، هسته اصلی تیم خودشان را حفظ و حتی آن را تقویت کرده‌اند. بدون شک آنها یکی از بهترین تیم‌های فصل جدید خواهند بود. بعد از گلزنی ما، تراکتور مالکیت بیشتری داشت و دو سه فرصت خوب ایجاد کرد که آدان (سنگربان استقلال) آنها را مهار کرد، اما متأسفانه، وقتی بازی تحت کنترل‌مان بود و گودرزی و اسلامی وارد زمین شدند، دو لحظه و کم‌توجهی از سوی ما باعث شد تراکتور در دقایق پایانی به هدفش برسد.

ساپینتو به صورت اجمالی به عملکرد تیمش در دیدار سوپرجام پرداخت و یادآور شد: استقلال همیشه باید در مالکیت توپ و کیفیت بازی بهتر عمل کند، اما این موضوع با گذشت زمان و به طور طبیعی با هماهنگی بیشتر بهبود خواهد یافت. بدون شک از این نتیجه ناراضی هستیم و اکنون تمام تمرکزمان روی رفع نقاط ضعف و تقویت تیم برای لیگ است.

وی در عین حال به محرومیت ادامه‌دار خود در آستانه شروع لیگ اشاره و تصریح کرد: حدود سه سال است که این محرومیت ادامه دارد و برای من باورکردنی نیست که همچنان ادامه داشته باشد. در واقع ما در شرایط برابر با رقبای‌مان رقابت نمی‌کنیم. من در شرایطی خاص به ایران آمدم زمانی که بسیاری از مربیان و بازیکنان خارجی لیگ ایران را انتخاب نمی‌کردند، اما من این مردم و هواداران استقلال را مثل خانواده خودم می‌دانم و با انگیزه زیادی آمدم تا اتفاقات مثبتی را رقم بزنیم و مأموریتم را با هم به پایان برسانیم. اکنون فقط دو مربی خارجی در لیگ برتر ایران هستند. با این حال، این نوع محرومیت، توانایی ما برای رقابت عادلانه را از بین می‌برد.

«آقای تاج رئیس فدراسیون فوتبال، درباره وضعیت من سخنان دلگرم‌کننده‌ای داشته است.»، سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان این جمله به گفت: در حال حاضر من اجازه حضور در کنفرانس‌های خبری را ندارم، نمی‌توانم کنار زمین باشم و حتی اجازه ورود به رختکن را هم ندارم. نمی‌دانم چگونه باید تحت این شرایط تیمم را هدایت کنم. باور دارم میلیون‌ها هوادار استقلال خواهان رقابت عادلانه هستند و انتظار دارم فدراسیون فوتبال در این زمینه با باشگاه استقلال همکاری کند.

ساپینتو ادامه داد: ما یکی از نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی هستیم. اگر استقلال نتواند در مسابقات داخلی با تمام قدرت ظاهر شود، نمی‌تواند توان واقعی خودش را در آسیا نشان دهد. امیدوارم قبل از شروع لیگ بتوانیم از این مسائل عبور کنیم و تمرکزمان را روی تقویت تیم برای رقابت جدی در هر سه جام بگذاریم.

منبع: خبر وزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->