دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است وزیر علوم در همدان مطرح کرد: امسال ۴ هزار خوابگاه دانشجویان متاهل تحویل داده خواهد شد حل معضل کودکان بازمانده از تحصیل در مشهد نیازمند عزم ملی است ۶۰۰ ایستگاه دریافت هدایای مردمی در جشن عاطفه‌ها در خراسان رضوی | همدلی مردم در آستانه بازگشایی مدارس مشاهده پلنگ ایرانی در جنگل‌های هیرکانی شرق گیلان + ویدئو (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) عدالت آموزشی، جوهره مأموریت آموزش و پرورش خلأهای قانونی و جولان انبارهای ضایعات در دل خانه‌های مشهد افزایش ۲۰ تا ۳۵ درصدی شهریه سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی این نوع پنیر‌ها را بیشتر مصرف کنید جهش ۶۷ درصدی قیمت لوازم‌التحریر در آستانه مهر | کاهش قدرت خرید، چالش پیش‌روی والدین کارنامه آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور منتشر شد + آدرس سایت دریافت کارنامه آیا چاقی موجب کمردرد می‌شود؟ آزمون اصلح فرهنگیان فردا برگزار می‌شود (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | بارش رگباری در مناطقی از جنوب شرق کشور کسب ۵ رتبه تک رقمی توسط دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد در کنکور ۱۴۰۴ قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد
سرخط خبرها

هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص ساندویچ‌های سرد

  • کد خبر: ۳۵۱۴۰۵
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص ساندویچ‌های سرد
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به اطمینان از سلامت ساندویچ‌های سرد در فصل تابستان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا نصیری، با اشاره به افزایش مصرف ساندویچ‌های سرد در فصل گرما و ایام سفر، بر رعایت دقیق استاندارد‌های بهداشتی و شرایط نگهداری این محصولات تأکید و تصریح کرد: ساندویچ‌های سرد شامل موادی مانند پنیر، گردو و خرما هستند و به دلیل نداشتن مرحله پخت یا گرم‌کردن نهایی، در گروه محصولات با ریسک میکروبی متوسط تا بالا قرار می‌گیرند. بنابراین، نگهداری آنها در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی‌گراد ضروری است. هرگونه نقص در زنجیره سرد (حفظ دمای سرد از تولید تا مصرف) یا بسته‌بندی نامناسب، می‌تواند باعث رشد میکروب‌ها، فساد سریع و حتی بروز مسمومیت غذایی شود.

وی افزود: بازرسان سازمان غذا و دارو به طور مستمر از خطوط تولید ساندویچ‌های سرد در کارخانه‌ها و کارگاه‌ها بازدید می‌کنند. کنترل کیفیت مواد اولیه، نظارت بر مراحل تولید و بسته‌بندی، و همچنین حفظ زنجیره سرد در حمل‌ونقل، از مهم‌ترین موارد ارزیابی هستند. درج کامل و دقیق اطلاعات محصول روی برچسب نیز به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا انتخابی مطمئن داشته باشند.

نصیری به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید این محصولات، به سلامت بسته‌بندی، وجود شماره پروانه ساخت بهداشتی و نگهداری آن در یخچال فروشگاه توجه کنند. همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ یا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی محل زندگی خود گزارش دهند.

وی تأکید کرد: سلامت جامعه به مصرف غذای سالم وابسته است و سازمان غذا و دارو خود را موظف می‌داند از این سلامت محافظت کند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->