کاپیتان مصدوم استقلال به بازی با تراکتور رسید

  • کد خبر: ۳۵۱۴۹۰
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
کاپیتان مصدوم استقلال به بازی با تراکتور رسید
روزبه چشمی که در دیدار سوپرجام مصدوم شده بود، احتمالا مشکلی برای همراهی تیمش در هفته اول لیگ برتر نداشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور شامگاه دوشنبه ۲۰ مرداد در دیدار سوپرجام به مصاف هم رفتند که این مسابقه با برتری شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید. روزبه چشمی، کاپیتان استقلال، در دقیقه ۱۲ گل اول تیمش را به ثمر رساند، اما در جریان برخورد شدیدی با ادیب زارعی، دروازه‌بان جوان تراکتور، از ناحیه کتف دچار آسیب‌دیدگی شد.

با این حال، MRI انجام شده روز گذشته برای این بازیکن رضایت‌بخش بوده و چشمی می‌تواند استقلال را در دیدار هفته اول لیگ بیست و پنجم مقابل تراکتور، که سه‌شنبه ۲۸ مرداد در ورزشگاه شهید سلیمانی تبریز برگزار می‌شود، همراهی کند.

چشمی در فصل جاری یکی از مهره‌های کلیدی استقلال محسوب می‌شود و به عنوان کاپیتان اول تیم نقش مهم و تأثیرگذاری در ترکیب آبی‌پوشان دارد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.