یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا (شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه تا زمانی که نیرو‌های مسلح آمادگی داشته باشد، دشمن توان تعرض نخواهد داشت نام الجولانی از فهرست تروریسم‌های سازمان ملل حذف شد آیا عربستان به «پیمان ابراهیم» می‌پیوندد؟ آژانس انرژی اتمی با پایان اعتبار برجام، چطور برنامه هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند؟ آیت‌الله علم‌الهدی: سیاست‌های ما در مقابله با آمریکا هیچ خطایی نداشته است | «روحیه مقاومت و ایستادگی» کلید موفقیت در ۴۵ سال پیروزی انقلاب طالبان: ایران آمادگی میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان را دارد لاریجانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت+ عکس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ فلسطینی در تیراندازی اشغالگران در غزه زخمی شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) کشته شدن ۷ نظامی پاکستان در نزدیکی مرز با افغانستان (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حالت فوق‌العاده در پایتخت پرو اعلام شد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ترامپ به صدور کیفرخواست برای بولتون واکنش نشان داد ویتکاف: توافق‌نامه‌های ابراهیم گسترش خواهد یافت وقوع انفجار در پالایشگاهی در کره جنوبی (۲۵ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو و ترامپ درباره اجرای توافق تبادل اسرا گفت‌و‌گو کردند حمله آمریکا به یک کشتی دیگر در کارائیب (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است ۱۸۰ سال زندان در انتظار جان بولتون ترامپ: با پوتین در مجارستان دیدار می‌کنم شهادت و مجروح شدن ۸ تن در سلسله حملات رژیم صهیونیستی به لبنان (۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اوکراین مدعی سقوط جنگنده سوخو ۳۰ روسیه شد

  • کد خبر: ۳۵۱۷۲۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴
اوکراین مدعی سقوط جنگنده سوخو ۳۰ روسیه شد
رسانه های اوکراینی به نقل از نیروی دریایی این کشور مدعی سقوط یک فروند جنگنده سوخو- ۳۰ روسیه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های اوکراینی مانند «آر بی سی اوکراین» و «کی یف ایندیپندنت» ادعای سقوط یک فروند جنگنده سوخ و-۳۰ اس‌ام روسیه را رسانه‌ای کردند.

بر اساس اعلام این رسانه، این رسانه‌ها مدعی شدند که ممکن است جنگنده مذکور در نزدیکی جزیره «زمیینی» (Zmiinyi) سقوط کرده باشد.

نیروی دریایی اوکراین در تلگرام خود این خبر را رسانه‌ای کرده است.

به گزارش «آر بی سی اوکراین»، واحد‌های اطلاعاتی نیروی دریایی اوکراین ارتباطات رادیویی را رهگیری کردند که نشان دهنده قطع ارتباط با یک سوخو - ۳۰ اس‌ام بود که در حال انجام ماموریتی در جنوب شرقی جزیره «زمیینی» (موسوم به جزیره مار) بود.

ارتش اوکراین در این خصوص اعلام کرد: این هواپیما به دلایل نامعلومی سقوط کرده است.

این در حالیست که وزارت دفاع روسیه تا کنون در این خصوص بیانیه‌ای صادر نکرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->