سخنگوی دولت: دولت از رفع موانع موتورسواری بانوان استقبال می‌کند + فیلم در ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۷۶ شهید و ۲۸۱ زخمی به بیمارستان‌های غزه رسیده است ویدئو | لحظاتی از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد مقدس جمکران رئیس قوه‌قضائیه: شورای حل اختلاف نباید اداری شود روس اتم از فعالیت عادی نیروگاه هسته‌ای بوشهر خبرداد چین برای گسترش پروژه‌های زیرساختی در پاکستان اعلام آمادگی کرد رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و چین: بیانیه پایانی شانگهای؛ تاکید بر نقش ایران در نظم جدید جهانی است پزشکیان در گفت و گو با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» مطرح کرد: انتظار از چین، بازکردن بستر چندجانبه‌گرایی است + فیلم دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور چین در پکن (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) تاکید اژه‌ای بر آزادی محکومانی که حضورشان در زندان ضرورت ندارد نشست هماهنگی همایش بین المللی سفرا و استانداران شرق کشور در مشهد برگزار شد عزیزی: ایران مالکیت غیرقابل مذاکره بر جزایر و آب‌های خلیج فارس را حفظ خواهد کرد جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست عارف برگزار شد | حمایت معاون اول رئیس جمهور از بخش خصوصی ترامپ: با بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران به وقوع جنگی هسته‌ای پایان دادم سخنگوی مجلس: در برابر اسنپ بک، اقدام متقابل انجام خواهیم داد قالیباف: هیچ وقت برای انرژی کشور که مهمترین پیشران کشور است، راه حل اساسی اندیشیده نشده است بقایی: قرارداد ۲۵ ساله با چین شامل مباحث انرژی هم خواهد شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) عفو بین‌الملل از اعدام ۴۶ دروزی توسط دولت موقت سوریه خبرداد رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین: هدف اسرائیل، نابودی کامل فلسطین است پزشکیان: اجلاس شانگهای، فرصتی برای توسعه صنعت ریلی کشور است شی جی پینگ در اقامتگاه شخصی خود از پوتین پذیرایی کرد + فیلم واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس کیم جونگ اون با قطار لوکس و زرهی به چین رفت وزیر خارجه بلژیک: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت و اسرائیل را تحریم می‌کنیم جلسه علنی مجلس لغو شد | ادامه جلسه به صورت غیرعلنی پزشکیان وارد پکن شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض نمایندگان مجلس به تداوم خاموشی‌های تابستانی ۱۴۰۴
سرخط خبرها

درخواست توقف واگذاری سهام دولت در هپکو به تامین اجتماعی

  • کد خبر: ۳۵۲۱۸
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
درخواست توقف واگذاری سهام دولت در هپکو به تامین اجتماعی
نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، خواستار توقف اجرای تصمیم هیئت وزیران مبنی بر واگذاری سهام دولت در شرکت هپکو به سازمان تامین اجتماعی شد.
به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر کریمی در این نامه آورده است:

همانگونه که مستحضرید شرکت هپکو اراک به عنوان قدیمی‌ترین و مجهزترین واحد تولیدکننده ماشین آلات راهسازی و عمرانی در کشور از سال ۱۳۹۵ گرفتار بحران‌های مالکیتی و مدیریتی شد و طی سال‌های گذشته کارگران این شرکت همواره در شرایط بلاتکلیفی و دغدغه ذهنی بابت حقوق‌های معوقه و آینده شغلی خود بوده اند و تولید در این شرکت عملا متوقف بوده است.

با عنایت به اینکه جلسه یکم مهرماه ۱۳۹۸ هیئت واگذاری بنگتاه‌های دولتی با توجه به عدم توانایی سهام دار خصوصی شرکت هپکو در اداره شرکت و به منظور جلوگیری از ادامه مشکلات فعالیت تولیدی این شرکت، مقرر شد سهام واگذار شده به بخش خصوصی، به دولت منتقل شود و پس از ساماندهی و رونق در این شرکت توسط سازمان خصوصی سازی در فهرست شرکت‌های مشمول گروه ۲ برای واگذاری قرار گیرد، در همین راستا به منظور رونق تولید در شرکت هپکو در جلسه‌ای در حضور معاون اول رئیس جمهور مقرر شد شرکت یاد شده در اختیار سازمان توسعه صنایع معدنی (ایمیدرو) قرار گیرد که متعاقبا شرایط پیشنهادی برای تحقق این امر در قالب نامه مورخ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت خطاب به معاون اول رئیس جمهور برای طرح و تصویب در هیئت وزیران ارائه شد.

لیکن متاسفانه به یکباره در جلسه مورخ ۱۴ تیر ۱۳۹۹ هیئت وزیران، سهام متعلق به دولت در شرکت هپکو بابت تهاتر دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی، به این سازمان واگذار شد و معلوم نیست تا چند وقت دیگر باید بلاتکلیفی شرکت هپکو و کارکنان آن برای حل فرایند اداری و قانونی نقل و انتقال سهام دولت به سازمان تامین اجتماعی و استقرار مدیریت جدید منتتخب این سازمان ادامه یابد.

با عنایت به مراتب فوق از آنجاکه در مصوبه جلسه ۱۴ تیر ۱۳۹۹ هیئت وزیران، سازمان تامین اجتماعی مکلف شده مازاد بر ۱۷ درصد سهام واگذار شده را تا پایان سال ۹۹ به بخش غیردولتی واگذار کند، وضعیت مالیکت و مدیریت شرکت هپکو در آینده با ابهام و سوال مواجه شده است.

در شرایط کنونی این سوال جدی وجود دارد که آیا در اتخاذ این تصمیمات توجه به رونق تولید و ساماندهی امور این شرکت نیز مطرح بوده است و آیا چندین سال دست به دست شدن این شرکت تحت مالکیت و مدیریت‌های گوناگون کافی نبوده است؟ آیا واگذاری مجدد سهام دولت در شرکت هپکو به معنی اعتراف و اذعان به ناتوانی دولت در ساماندهی امور این شرکت و ایجاد رونق تولید در آن نیست؟

لذا خواهشمند است دستور فرمایید اجرای تصمیم متخذه در هیئت وزیران مبنی بر واگذاری سهام دولت در شرکت هپکو متوقف شده و تا زمانی که این شرکت از شرایط تولیدی مناسب و پایدار برخوردار نشده، از واگذاری آن خودداری شود و مدیریت سهام دولت در این شرکت تا زمان رسیدن به شرایط فوق الذکر در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->