صوت | آهنگ جدید حجت اشرف‌زاده با نام «تنهایی» منتشر شد + لینک دانلود اعلام ۵۷ فیلم کوتاه داستانی راه‌یافته به بخش ملی جشنواره کوتاه تهران + اسامی اعلام جدول نمایش فیلم‌های جشنواره کودک اصفهان | چهار پردیس میزبان آثار جشنواره شدند گرافیک در عصر هوش مصنوعی | انجمن صنفی طراحان گرافیک میزبان یک نشست تخصصی شد «جاستین بیبر»، ستاره موسیقی، حال خوشی ندارد گریم متفاوت بهرام افشاری در نمایش «سی‌صد» در تورنتو + عکس فیلم سینمایی «لابیرنت» در مسیر تولید واکنش‌های تند سینماگران به تهدید تعرفه ۱۰۰ درصدی ترامپ برای فیلم‌های خارجی جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره بین‌المللی فلاهرتینا در دستان مستند «برافتو» در بازنویسی و بازآفرینی قصه‌های مولوی برای کودکان و نوجوانان، چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم؟ «لبنیاتی مش بایرام» روی آنتن نسیم + زمان پخش «این جمعیت قابل کنترل» در راه نمایش خانگی «سلاح ایرانی»، داستان توانمندی ایران در ساخت سلاح، روی آنتن تلویزیون می‌رود+ زمان پخش درخشش «زمستان بود» در جشنواره شیکاگو «مریل استریپ» در هفته مد میلان مهلت ارسال آثار در ۲ بخش جشنواره تئاتر کودک تمدید شد
سرخط خبرها

پلنگ طلایی لوکارنو برای چهارمین بار به فیلمی از ژاپن رسید

  • کد خبر: ۳۵۲۲۰۵
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
پلنگ طلایی لوکارنو برای چهارمین بار به فیلمی از ژاپن رسید
هفتاد و هشتمین دوره جشنواره سوییسی لوکارنو با اهدای جایزه اصلی خود به فیلمی از ژاپن به کارش خاتمه داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم «دو فصل، دو غریبه» ساخته شو میاکه سازنده «تمام شب‌های طولانی، کوچک، آهسته، اما پیوسته» برنده هفتاد و هشتمین دوره رقابت بین‌المللی جشنواره فیلم لوکارنو شد و دیروز (شنبه) در این شهر سوئیسی با جایزه پلنگ طلایی عنوان برنده اصلی را از آن خود کرد.

این درام ژاپنی که با اقتباس از مانگای «آقای بن و کلبه اسکیموهایش، منظره‌ای از ساحل» نوشته یوشیهارو تسوگه ساخته شده، درباره فیلمنامه‌نویسی است که در حال پردازش اتفاقات زندگی‌اش است.

جیونا آ. نازارو، مدیر هنری لوکارنو، پیش از شروع این دوره از حضور ژاپن در فهرست فیلم‌های مسابقه ابراز خوشحالی کرده و گفته بود: بالاخره دوباره ژاپن را در رقابت امسال داریم.

«حلزون سفید» ساخته السا کرمسر و لوین پیتر درباره یک مدل بلاروسی که رویای شغلی در چین را در سر می‌پروراند و در شیفت شب یک سردخانه شیفته یک مرد مرموز و تنها می‌شود، با دریافت جایزه ویژه هیئت داوران در لوکارنو، به خانه رفت.

در همین حال، عباس فاضل کارگردان عراقی- فرانسوی برای فیلم «قصه‌های سرزمین زخمی» جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرد.

جوایز بهترین بازیگری به مانوئلا مارتلی و آنا ماریا وسلچیچ برای نقش‌هایشان در فیلم «خدا کمک نخواهد کرد» ساخته هانا جوشیچ و همچنین به ماریا ایمبرو و میخائیل سنکوف برای بازی در فیلم «حلزون سفید» اهدا شد.

در بخش مسابقه بین‌المللی همچنین از فیلم «برگ خشک» ساخته الکساندر کوبریدزه تقدیر ویژه شد.

هیئت داوران بخش رقابتی بین‌المللی لوکارنو امسال به ریاست ریتی پان، کارگردان کامبوجی با حضور کارلوس ریگاداس کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده مکزیکی، جوسلین بارنز نویسنده و تهیه‌کننده فیلم «نیکل بویز»، اورسینا لاردی بازیگر سوئیسی و رنه سوتندیک بازیگر هلندی به انتخاب برترین‌ها پرداختند.

«دو فصل، دو غریبه» چهارمین برنده ژاپنی است که جایزه اصلی جشنواره لوکارنو را به خانه می‌برد. «تولد دوباره» ساخته ماساهیرو کوبایاشی در سال ۲۰۰۷، «این زندگی گذرا» ساخته آکیو جیسوجی در سال ۱۹۷۰ و «دروازه جهنم» ساخته تینوسوکه کینوگاسا در سال ۱۹۵۴ پیش از این پلنگ طلایی را مال خود کرده بودند.

نازارو این دوره را موفق خواند و گفت: این دوره فراتر از انتظارات ما بود که قدرت پایدار و ملایم سینما و راه‌های متنوع آن برای گرد هم آوردن جوامع برای به اشتراک گذاشتن صلح را جشن می‌گیریم. او افزود: یک جشنواره مانند ساختن فردایی بهتر است. یک فیلم در هر زمان.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->