مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟
سرخط خبرها

استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۲۵۳۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی از استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب این جمعیت در محور‌های مواصلاتی منتهی به مشهد و خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام شهادت امام رضا(ع) خبر داد.

سیدعلی منیری در حاشیه مانور طرح امدادونجات دهه پایانی صفر در مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز عنوان کرد: در کمیته امدادونجات ستاد خدمات سفر استانداری خراسان رضوی دو محور عملیاتی را طرح‌ریزی کردیم؛ «طرح همسفران خورشید» و «طرح قدم‌به‌قدم در مسیر بهشت».

وی ادامه داد: در طرح همسفران خورشید، ۱۶۶ پایگاه اعم از پایگاه‌های ثابت، موقت، سیار و همچنین پایگاه‌های محل استقرار تیم‌های واکنش سریع و ستاد فرماندهی را در ۱۶۶ نقطه به ظرفیت ۱۵۰۰ نفر امدادگر و کادر جمعیت هلال‌احمر با مشارکت ۵ استان فارس، یزد، کهگیلویه‌وبویراحمد، کرمان و اردبیل با محوریت و حمایت سازمان امدادونجات کشور برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: طرح دیگر ما با مشارکت سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر خواهد بود که به استعداد ۳۰۰۰ نفر از جوان‌های سراسر کشور در قالب قدم‌به‌قدم در مسیر بهشت در ۱۰ ایستگاه بر اساس حجم جمعیت میلیونی زوار امام رضا(ع) برنامه‌ریزی کردیم. در این طرح، جمعیت یادشده برای زائران سالمند و توان‌خواه با ویلچر در تمام ساعات شبانه‌روز برای تسهیل تردد این زائران با همکاری آستان قدس پیش‌بینی شده است.

منیری اضافه کرد: همچنین در مسیر ورودی حرم مطهر رضوی ۴۵۰ نیروی واکنش سریع در ۳۰ محور اطراف حرم مشغول خدمت‌رسانی خواهند بود و این خدمت‌رسانی با همکاری اورژانس انجام خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: براین‌اساس، خدمت‌رسانی ما در ایام مذکور با استعداد ۵ هزار نیروی داوطلب انجام خواهد شد.

 تأمین دارو‌های موردنیاز زائران توسط داروخانه‌های هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی درباره تأمین داروی موردنیاز در داروخانه‌های زیرپوشش هلال‌احمر نیز عنوان کرد: در کنار همکاری با دانشگاه علوم‌پزشکی به‌ویژه معاونت غذا و دارو، دارو‌هایی نیز در داروخانه‌های هلال‌احمر به صورت تک‌نسخه‌ای و با ضوابط سازمان غذا و دارو شارژ شده و دارو‌های موردنیاز با افزایش مضاعف برای استفاده زائران و مجاوران در نظر گرفته شده است.

استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی

منیری ادامه داد: در مسیر‌های پیاده منتهی به حرم و شهر مشهد نیز شش مرکز درمانی همراه با دانشگاه علوم‌پزشکی و معاونت بهداشت و درمان سپاه پاسداران و همچنین جمعیت خدمتگزاران و گروه‌های دیگر داوطلب برپا شده است که الحمدلله دارو‌های آن نیز تأمین شده است تا در قالب کمیته بهداشت و درمان ستاد خدمات سفر پیش‌بینی‌های لازم برای ارائه خدمات درمانی و دارویی به زائران انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->