انتقاد یک نماینده مجلس از سفرهای عمره لوکس معلم اخلاق | یادی از آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی، فقیه و اندیشمند رئیس بنیاد شهید: تأمین مالی پروژه‌های عمرانی دانشگاه‌های شاهد، اولویت اول ماست وعده خداوند به صالحان زمین خورشید پنهان جاودانه در سایه مشیت خدا | بررسی شبهه طول عمر امام زمان(عج) و پاسخ‌های شیعه اعمال و مناسبات ماه جمادی الاول آثار علامه میرزای نائینی رونمایی شد جانباز ۷۰ درصد «حسن بهرام‌فر» به یاران شهیدش پیوست طلاب بین‌المللی در مشهد، سفیران فرهنگ اسلامی در جهان هستند مشهد، میزبان شانزدهمین جشنواره استانی «تئاتر مسجد» | ۱۲ اثر به مرحله نهایی راه یافتند روند و اهداف انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس تشریح شد آیت الله سبحانی: علامه نائینی علم، عقل و ایمان را در خدمت دین قرارداد پیشنهاد مدیر حوزه علمیه بحرینی‌ها برای تدوین کتابی با موضوع سیره علما راه‌اندازی ۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن تا پایان سال ۱۴۰۴ | تهیه ۳ عنوان کتاب با محوریت نماز برای دانش‌آموزان ظرفیت بالای مساجد در تربیت نیروهای متعهد هنری تجلیل از میرزای نائینی، تأکید بر پیوند حوزه‌های علمیه ایران و عراق است رقابت بانوان متسابق چهل و هشتمین دوره مسابقه‌های سراسری قرآن آغاز شد پویش «طرح قرآنی بی‌نهایت» راه اندازی شد «فقه رسانه» رسما وارد فضای آموزشی حوزه علمیه شد
سرخط خبرها

«در سوگ اسوه حسنه»؛ اجتماع بزرگ قرآنی شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۵۳۳۸۶
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
«در سوگ اسوه حسنه»؛ اجتماع بزرگ قرآنی شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی
در شب رحلت نبی مکرم اسلام (ص)، اجتماع جامعه قاریان مشهد با عنوان "اسوه حسنه" با حضور جمع کثیری از چهره‌های قرآنی اعم از قاریان، حافظان و مدیران موسسات قرآنی، در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی، برگزار شد.

به گزارش شهرآرا‌نیوز، در این اجتماع قرآنی که دیشب بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در صحن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد، ابتدا محمدجواد پناهی، حمیدرضا احمدی وفا، سیدمحمد حسینی پوری از قاریان بین‌المللی آستان قدس رضوی آیاتی از کلام وحی را، با صوتی زیبا، تلاوت کردند.

توسعه فرهنگ قرآنی با تمسک به قرآن و سیره اهل بیت (ع)

در ادامه این مراسم، رییس شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، در جمع سوگواران نبوی با بیان اینکه، قرآن کتابی زنده و گفت وگوی مستقیم خدا با بشر است، گفت: قرآن شفای درد‌های جامعه بشری است و باید با تمسک به این کتاب آسمانی و اهل بیت (ع)، مسائل روز جامعه را، حل کرد.

حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی، بر لزوم بهره‌گیری از قرآن به عنوان کتابی زنده و پاسخگو به مسائل روز جامعه تأکید کرد و افزود: قرآن به صراحت می‌فرماید که دشمنان هرگز از ظلم دست برنمی‌دارند و هرچه بیشتر تسلیم شویم، بیشتر تحقیر خواهیم شد.

راه عزت، استقامت و پایبندی به تعالیم قرآنی است

وی با اشاره به روایتی از امام محمد باقر (ع) که فرمودند: «قرآن حیّ است و هرگز نمی‌میرد»، تصریح کرد: قرآن برای مسائل امروز بشر از جمله معیشت، امنیت و مقابله با دشمنان، راهکار‌های زنده و کاربردی، دارد.

حجت الاسلام قمی همچنین به نقش آستان قدس رضوی در توسعه فرهنگ قرآنی اشاره کرد و گفت: مشهد به برکت حضور امام رضا (ع) به کانون فعالیت‌های قرآنی تبدیل شده و این ایام، فرصتی برای تجدید عهد با قرآن و سیره پیامبر (ص) است.

وی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی در جهت گسترش جلسات قرآنی در سراسر کشور، افزود: باید این جلسات با محوریت آستان قدس رضوی در سراسر کشور برگزار شود تا زمینه‌های عمل به قرآن در جامعه فراهم شود تا، ان شاءالله شاهد ظهور جامعه مهدوی، باشیم.

گفتنی است، این برنامه به صورت پخش زنده از شبکه‌های مختلف رسانه ملی، چون شبکه قرآن، پخش شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->