نتیجه بازی پرسپولیس و فولاد در لیگ برتر(۲۲ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| فتح الفتوح نیمه کاره آقا وحید ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و فولاد(۲۲ شهریور ۱۴۰۴) تبریک روز ملی سینما به رامین رضاییان نتیجه و ویدئو کشتی امیرحسین زارع برابر حریف گرجستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | خیز زارع برای طلا نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اوکراینی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | احمد در جمع برترین‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم پور برابر حریف روس در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک دیدنی کامران غیبت ۳ بازیکن سپاهان مقابل حریف اردنی پخش زنده بازی پرسپولیس و فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بیرانوند جام جهانی را از دست می‌دهد؟ نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف آذربایجانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک تماشایی احمد نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور برابر حریف مغولستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | صعود متقدرانه کامران به یک‌چهارم پیاتزا: در تلاشیم نتایج مورد انتظار مردم ایران را کسب کنیم نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اکوادوری (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت جوان مشهدی در قهرمانی جهان ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | بیفوما در ترکیب اصلی؟ نتیجه و ویدئو بازی امیرمحمد یزدانی برابر حریف آذربایجانی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شوک سنگین به کشتی ایران تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و منچستریونایتد | دربی بحران‌زده‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور و حریف قرقیزستانی در دور نخست قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) شورش جوکوویچ علیه صربستان! تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و اینتر | دوئل مدعیان در تورین تاریخ و ساعت مسابقه والیبال ایران و مصر در قهرمانی جهان | شروع ماراتن جذاب روی تور
سرخط خبرها

فلیک مانع جدایی ستاره بارسا شد

  • کد خبر: ۳۵۳۴۴۲
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
فلیک مانع جدایی ستاره بارسا شد
سرمربی بارسلونا مانع جدایی فرمین لوپز از جمع آبی اناری پوشان شد.

به گزاش شهرآرانیوز، این پنجره نقل و انتقالات برای بارسلونا بسیار پیچیده بوده است، چون این باشگاه هم نیاز به کسب درآمد داشت و هم باید استعداد‌های درون ترکیبش را حفظ می‌کرد. یکی از داغ‌ترین پرونده‌ها مربوط به فرمین بود که بارسا در پایان ماه جولای دو پیشنهاد برای فروش او با مبلغی نزدیک به ۸۰ میلیون یورو دریافت کرد.

اسپورت مدعی شده است که مشخصاً منچستریونایتد و چلسی بودند که به طور رسمی به باشگاه بلوگرانا نزدیک شدند تا مذاکرات را آغاز کنند. در درون بارسا صدا‌های زیادی وجود داشت که مایل به رسمی کردن این معامله بودند، توافقی که می‌توانست تمام مشکلات سقف دستمزد را حل کند، اما هانسی فلیک خروج او را وتو کرد و حتی پذیرفت که اگر به دلیل مسائل فِرپلی مالی نتوان خریدی انجام داد، دیگر هیچ بازیکنی جذب نشود.

این دو پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتر سرسام‌آور بودند و دستکم یک هفته بارسا را در حالت تعلیق نگه داشتند. این باشگاه کاملاً آگاه بود که با یک پیشنهاد خارج از عرف بازار مواجه است و دو گزینه‌ای که می‌توانستند برای این بازیکن جذاب باشند. چند هفته پیش نیز پیشنهادی مشابه از سوی یک تیم عربستانی رسیده بود، اما در این مورد لوپز به روشنی اعلام کرد که نمی‌خواهد آن را بپذیرد.

در بارسا بحث‌های داخلی شدیدی درباره درست یا غلط بودن پذیرش این معامله صورت گرفت. بخش بزرگی از هیئت مدیره به دلیل شلوغی بیش از حد در خط میانی و پر بودن پست فرمین، موافق آغاز مذاکرات بودند. با این حال، خود این بازیکن هرگز در را برای جدایی باز نکرد، هرچند مشخص نیست اگر باشگاه به او فشار می‌آورد چه اتفاقی می‌افتاد.

در آن زمان، دخالت فلیک در این موضوع تعیین کننده بود. این سرمربی آلمانی به هر قیمتی مانع جدایی فرمین شد و از بارسا خواست که وارد مذاکره برای فروش او نشود. او معتقد بود این بازیکن در این فصل اهمیت خواهد داشت. فلیک مانع جدایی این بازیکن شد، هرچند همیشه خود را در اختیار تصمیمات باشگاه قرار می‌دهد. با این حال، در این پرونده او پیروز شد و بارسا به طور رسمی پیشنهاد‌های دو باشگاه انگلیسی را رد کرد و پرونده انتقال را بست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->