فرمانده کل نیروی انتظامی ایران با وزیر کشور عراق دیدار کرد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جلسه اضطراری کمیسیون امنیت ملی با وزیر امور خارجه اعلام شد لاریجانی در پیامی به کشور‌های اسلامی هشدار داد متفکر آزاد: جلسه فوق‌العاده مجلس با حضور لاریجانی و عراقچی را مطالبه می‌کنیم کوثری: تقویت بنیه نیرو‌های مسلح برای مقابله همه‌جانبه با جنایات رژیم صهیونی ادامه دارد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: ابعاد توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد بررسی قرار خواهیم داد معافیت مشمولان دارای ۳ فرزند با بالا تا پایان سال ۱۴۰۴ + جزئیات طرح جزئیاتی تازه از دیدار ترامپ و وزیر خارجه قطر وزارت خارجه عربستان اظهارات نتانیاهو علیه قطر را محکوم کرد عراقچی در یادداشتی در رسانه‌های تونس مطرح کرد: پیوند‌های ناگسستنی؛ در مسیر آینده‌ای مشترک برای ایران و تونس جلسه اضطراری نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امورخارجه برگزار می‌شود نیازمند تجدید نظر نسبت به استفاده از دو تابعیتی ها در مشاغل حساس کشور هستیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: تحقق جهان چند قطبی از راه روابط ایران و روسیه میسر خواهد شد توافقات ایران و تونس در مورد تقویت همکاری های فرهنگی و اقتصادی نماینده مجلس: خواهان نظارت بیشتر ستاد تنظیم بازار بر کالا‌ها هستیم نخست وزیر قطر در دیدار مقامات آمریکایی: دفاع از امنیت و حاکمیت ما برابر اسرائیل ضروری است الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر حماس زنده بودن خلیل الحیه را رسما تایید کرد مصر سطح هماهنگی امنیتی با اسرائیل را کاهش داد تعداد شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۷۵۶ تن رسید (۲۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند

  • کد خبر: ۳۵۳۷۲۶
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان پس از تنش‌های اخیر گفت‌و‌گو کردند
وزیران امور خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان برای نخستین بار پس از وقایع تنش‌آمیز اخیر در مناسبات دوجانبه و همچنین امضای توافق‌نامه سه‌جانبه سران باکو، ارمنستان و واشنگتن در کاخ سفید درباره صلح در قفقاز جنوبی و ایجاد راهگذری که ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، نام خود را بر آن نهاد، گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه روسیه روز جمعه یکم شهریور ۱۴۰۴ اعلام کرد: به پیشنهاد طرف جمهوری آذربایجان، گفت‌وگوی تلفنی بین جیحون بایراموف وزیر امور خارجه این کشور با سرگئی لاوروف همتای روسی وی صورت گرفت.

بنا بر این گزارش، وزیران امور خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان در این تماس تلفنی به بیان ارزیابی خود از نشست کمیسیون دوجانبه همکاری‌های تجاری و اقتصادی که روز پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ در آستراخان روسیه برگزار شد، پرداختند.

بر اساس این گزارش، لاوروف و بایراموف در این تماس تلفنی همچنین درباره آخرین تحولات منطقه قفقاز جنوبی و تعامل مسکو و باکو در عرصه‌های چندجانبه گفت‌و‌گو کردند.

داد و ستد‌های جدید مسکو و باکو
همچنین بنا بر گزارش دولت روسیه، بیست و سومین نشست کمیسیون بین دولتی همکاری اقتصادی این کشور و جمهوری آذربایجان به ریاست مشترک الکسی اورچوک و شاهین مصطفی‌اف معاونان نخست‌وزیران دو کشور روز پنجشنبه به میزبانی طرف روسی برگزار شد.

طرفین در مورد نتایج کار بر روی اجرای تصمیمات نشست قبلی این کمیسیون و همچنین پیشرفت برنامه اقدام برای توسعه حوزه‌های کلیدی همکاری روسیه و جمهوری آذربایجان برای سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ بحث و گفت‌و‌گو کردند.

معاون نخست‌وزیر روسیه در این باره گفت: مسکو یکی از شرکای اقتصادی کلیدی باکو است و رتبه سوم را در تجارت خارجی این جمهوری دارد.

اورچوک افزود: از ژانویه (دی ۱۴۰۳) تا مه ۲۰۲۵ (اردیبهشت-خرداد ۱۴۰۴) سهم روبل در تسویه حساب‌های متقابل روسیه و جمهوری آذربایجان ۷۹.۸ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه یک هزار و ۸۰۰ شرکت با مشارکت روسیه در بازار جمهوری آذربایجان نمایندگی دارند، گفت: پروژه بومی‌سازی تولید انسولین در جمهوری آذربایجان با موفقیت به پایان رسید.

معاون نخست‌وزیر روسیه گفت: با مشارکت طرف روسی، امسال قرار است کارخانه‌ای برای تولید پنل‌های کامپوزیت آلومینیوم و فولاد راه‌اندازی شود.

معاون نخست‌وزیر روسیه همچنین گفت که این کشور قرار است تا سال ۲۰۲۶ میلادی، ۶۵ واگن برای متروی باکو تأمین کند.

اورچوک همچنین از توسعه حمل و نقل به عنوان یک حوزه کاری استراتژیک یاد کرد و گفت: در مذاکرات مسکو و باکو، توجه ویژه‌ای به کریدور حمل و نقل بین‌المللی "شمال - جنوب" معطوف شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->