واکنش ایران نسبت به کاهش سهم خود از بودجه کمیساریای عالی پناهندگان ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد وزیر آموزش و پرورش با حضور در مجلس به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) چرا پلیس گاهی اوقات دیر به محل حادثه می‌رسد؟ | مردم مسائل فوریتی و عادی را تفکیک کنند + فیلم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: تماس ها و ادامه مذاکرات با اروپا در هیئت دولت مورد تاکید قرار گرفت

  • کد خبر: ۳۵۴۶۱۵
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
سخنگوی دولت: تماس ها و ادامه مذاکرات با اروپا در هیئت دولت مورد تاکید قرار گرفت
سخنگوی دولت با اعلام اینکه وزیر امورخارجه در جلسه هیئت دولت گزارشی از مذاکره با سه کشور اروپایی ارائه کرد، گفت: تاکید شد که تماس‌ها با اروپا ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز آقای عراقچی در جلسه گزارشی از مذاکره با سه کشور اروپایی ارائه کرد و تاکید شد که تماس‌ها با اروپا ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: هم‌چنین درباره حذف یارانه دهک دهم توضیحانی در جلسه امروز مطرح شد و از آنجایی که قرار است یارانه دهک های نهم و هشتم هم حذف شوند و این امر نگرانی‌هایی را برای بخشی از جامعه ایجاد کرده است نشست مشترکی با وزارت کار در این زمینه به زودی برگزار خواهیم کرد و توضیحات لازم ارائه خواهد شد. 

مهاجرانی در پاسخ به این پرسش که روند تعطیلی ها برای کاهش مصرف و مدیریت ان ادامه خواهد داشت یا خیر؟ اظهار کرد: این امر به استانداران سپرده شده است و آنها با توجه به نیاز و بر اساس شرایط استان خود تصمیم گیری می کنند. 

سخنگوی دولت همچنین یادآور شد: گزارشی از دولت در محور عدالت، چهار حوزه مسکن، آموزش، معیشت و بهداشت بیشترین موضوع تمرکز دستگاه‌های اجرایی بوده است‌.

وی ادامه داد: گزارش عملکردی از ارزیابی دستگاه‌های دولتی ارائه شد که نظرات مردم در زمینه دستگاه‌ها هم در آن وجود داشت تا دغدغه‌های مردم و اینکه نظرات آنان درباره دستگاه‌ها چه مواردی است، مشخص باشد و به بهبود عملکردها کمک کند.

مهاجرانی افزود: تا به حال بیش از ۲۵۰ هزار ماینر غیرقانونی کشف شده است که در مکان‌های مختلف از جمله سوله‌های متروکه تا زمین‌هایی که برای کشاورزی در نظر گرفته شده و نیز مکان‌هایی به نام اداری، مستقر بوده و فرایند اکتشاف آن‌ها همچنان ادامه دارد تا جلوی هرگونه استفاده غیرقانونی از منابع عمومی گرفته شود.

سخنگوی دولت درباره برنامه‌ها برای رفع فیلترینگ، گفت: حضور صاحبان سکوهای خارجی در کشور از موضوعاتی است که در کشورهای دیگر انجام شده و برخی مالکان سکوها پذیرفته‌اند که در داخل کشورها حاضر باشند. موضوع رفع فیلترینگ همچنان در دستور کار دولت است. 

وی تاکید کرد: رئیس‌جمهوری رئیس شورای‌عالی فضای مجازی است و قاعدتاً می‌توانند دستوری موضوع فیلترینگ را حل کنند اما از آنجا که نگاه دولت به وفاق و پذیرش موضوعات است تا اخلال و اختلالی به‌وجود نیاید این فرایند طول کشیده است.

مهاجرانی با اشاره به تعداد پروژه‌های در حال انجام در هفته دولت، اعلام کرد: ۳۳ هزار و ۷۶۹ پروژه قابل‌افتتاح داریم که در این ایام افتتاح می‌شود. هزینه این پروژه‌ها بالغ بر ۹۷۰ هزار میلیارد تومان است و برای قریب به ۲۷۰ هزار نفر در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گردشگری، بهداشت و صنعت ایجاد اشتغال می‌کند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره نتیجه نهایی تاثیر معدل در کنکور، اظهار کرد: این موضوع بسیار مفصل است و اقدامات و کارهای زیادی در این زمینه انجام شده اما در نهایت تصمیم‌گیری درباره آن به عهده شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است. 

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره علت اعلام نشدن خط فقر، اظهار کرد: ما چیزی محرمانه با مردم نداریم و حتی اگر ما هم نگوییم مردم چنین اموری را خود لمس می‌کنند. مردم هم بار تورم و هم فشار تحریم‌ها را لمس می‌کنند. در عین‌حال ما به‌شدت مراقبت می‌کنیم که دستاویزی به رسانه‌های غربی ندهیم.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به سانحه انفجار در بندر شهید رجایی، گفت: گزارش وزارت کشور در این زمینه به عموم ارائه شد. بیمه و سایر نهادها نیز در زمینه در حال پیگیری رسیدگی به این موضوع و جبران صدمات هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->