پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) فرم «ج» انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود فعالیت مراکز اقامتی فاقد پروانه و پایان‌کار در مشهد متوقف می‌شود؟ بی‌مزگی میوه‌ها از کجا آب می‌خورد؟! قیمت طلای جهانی امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی بالاخره سقوط کرد بورس جهش کرد | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۲۶ مهر ۱۴۰۴) شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقتی حقوق ثابت باعث بی ثباتی زندگی می‌شود!

  • کد خبر: ۳۵۵۱۷۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
وقتی حقوق ثابت باعث بی ثباتی زندگی می‌شود!
این گونا گونی قیمت‌ها از خود گرانی بیشتر آدم را اذیت می‌کند. گران باشد و بالاتر از توانت، طرفش نمی‌روی. اما اینکه هر روز یک قیمتی باشد، این روشنی تکلیف را تار و تاریک می‌کند.

این گونا گونی قیمت‌ها از خود گرانی بیشتر آدم را اذیت می‌کند. گران باشد و بالاتر از توانت، طرفش نمی‌روی. تکلیفت با خودت و جیب و حساب کارتت روشن است. اما اینکه هر روز یک قیمتی باشد، این روشنی تکلیف را تار و تاریک می‌کند. به هوای قیمت قبل می‌روی و با قیمت چند برابر مواجه می‌شوی. نه می‌توانی بخری و نه رویت می‌شود نخری! گرفتار یک بدحالی می‌شوی که روزت را شب می‌کند.

بنده خدایی تعریف می‌کرد که قبلا هندوانه خریده بودم کیلویی ۸ هزار تومان، خیلی هم خوب بود. دوباره که گذرم به آن خیابان و آن مغازه افتاد، رفتم و یک هندوانه برداشتم و با اطمینان گذاشتم روی ترازو. وقتی قیمت را دیدم نمی‌دانستم باید چه کار کنم. کیلویی ۳۰ هزارتومان بود قیمت آن روز. چیزی حدود چهار برابر دفعه پیش! خود فروشنده هم می‌گفت نمی‌دانم باید چه کار کنم.

هر روز یک قیمت دارد بازار. هر محصول یک قیمت و آن هم در تلورانسی عجیب که گاه چند برابر می‌شود. می‌گفت شرمنده مشتری‌ها می‌شوم. نمی‌دانست و شاید هم می‌دانست که خود ما مشتری‌ها چقدر شرمنده او، خود و خانواده خود می‌شویم. او که میوه فروش است خریدار کالا‌های دیگر است و در مغازه‌های دیگر مشتری حساب می‌شود. 

حتما گرفتار این بالا و پایینی قیمت محصولات دیگر می‌شود. شاید به همین خاطر است که حال مردم را می‌فهمد. کاش مسئولان محترم هم به اندازه این آقای میوه فروش حال مردم را می‌دانستند، آن وقت شاید کاری می‌کردند که یک مقدار حال مردم بهتر شود. کاری می‌کردند که یک مقدار بازار ثبات داشته باشد. کاری می‌کردند که مردم بتوانند یک مقدار روی خرید خود حساب کنند. کاری می‌کردند که دو مغازه کنار هم برای یک کالا دو نرخ نمی‌داشتند. 

این، هم نظام ذهنی مردم را بر هم می‌زند و هم حاوی این پیغام ناخوشایند است که در شهر، محتسب خواب است و الا اگر بیدار بود یک محصول باید یک قیمت می‌داشت نه اینکه در هر مغازه یک قیمت. نه اینکه هر روز یک قیمت. این نه تنها امکان برنامه ریزی بلندمدت را از مردم می‌گیرد که مجال برنامه ریزی برای چند روز را هم نمی‌دهد. 

همین است که حقوق‌های ثابت باعث بی ثباتی زندگی می‌شود. آنان که دستمزد یا دریافتی ثابت ندارند، خود را با بی ثباتی بازار تنظیم می‌کنند. میوه را گران‌تر خریده، خدماتش را گران‌تر می‌فروشد. یک جوری سر به سر می‌کند، اما صاحبان حقوق ثابت از فرار قیمت‌ها جا می‌مانند. این هم وضعیت هر روز ماست متأسفانه.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->