بررسی قیمت امروز موبایل در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۵) | افزایش قیمت اقتصادی‌ها و میان رده‌ها + جدول

  • کد خبر: ۴۴۸۴۸۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۶
موبایل
«شهرآرانیوز- گروه اقتصاد»، قیمت برخی گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده در یک هفته اخیر رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، گلکسی A۱۷ سامسونگ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت و رم ۴ گیگابایت که ۳۰ شهریور ۴۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت داشت، امروز به ۵۱ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان رسیده است. نسخه رم ۶ گیگابایتی این گوشی نیز از ۵۸ میلیون تومان به ۶۱ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.

در میان گوشی‌های شیائومی، ردمی نوت ۱۵ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت از ۷۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به ۷۳ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان رسیده است. در مقابل، قیمت ردمی نوت ۱۵ پروپلاس با حافظه ۵۱۲ گیگابایت و رم ۱۲ گیگابایت تقریباً ثابت مانده و از ۱۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به ۱۳۹ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

 فعالان بازار، رشد نرخ دلار آزاد تا محدوده ۱۴۳ هزار تومان را از عوامل اثرگذار بر افزایش قیمت موبایل می‌دانند.

با توجه به وابستگی قیمت گوشی‌های وارداتی به نرخ ارز، ادامه رشد دلار می‌تواند زمینه‌ساز افزایش بیشتر قیمت موبایل در بازار باشد.

بررسی قیمت امروز موبایل در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۵) | افزایش قیمت اقتصادی‌ها و میان رده‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.