دادستان مشهد: اولویت اول امروز کشور حفظ انسجام ملی است شیخ‌الاسلام: شهریه پیش‌دبستانی‌ها کاملاً استاندارد و حساب‌شده هستند | برگزاری دوره پیش‌دبستانی‌ در مسجد مجاز نیست میزان برداشت برنج در خراسان رضوی کاهشی شد نفس خوزستان از دود هورالعظیم بند آمد | آب‌پاشی تأثیری بر خاموش‌کردن آتش ندارد برای مجری سابق تلویزیون و یک رسانه، پرونده قضایی تشکیل شد + جزئیات درباره کم‌کاری برخی پزشکان و  هزینه‌های بی ثمر که به بیماران تحمیل می‌شود | معاینه در میدان مسابقه! شیوع مسمومیت دارویی در کودکان زیر ۵ سال | هشدار درباره خوراندن داروی گیاهی به کودک سراشیبی تند آمار تولد در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی اهدای جوایز بین‌المللی به حافظان تنوع زیستی ایرانی ۷۰ درصد افراد بعد از قطع دارو‌های لاغری دوباره چاق می‌شوند | جراحی‌های علمی و تأییدشده لاغری کدام‌‌اند؟ «لبو» بمب سلامتی پاییزی با خواص شگفت‌انگیز برای قلب کنکور حذف نمی‌شود! | برای حذف آزمون سراسری باید اول جایگزین مناسب آن پیدا شود تولد نوزاد عجول پاییزی در آمبولانس اورژانس ۱۱۵ تایباد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) فلورایدتراپی رایگان در مدارس ابتدایی | کاهش ۵۰ درصدی پوسیدگی دندان‌ها واکنش معاون وزیر آموزش و پرورش به شایعه کمبود کتب درسی: هرکس نتوانسته کتاب بگیرد، همین امروز اقدام کند نحوه ثبت درخواست کفالت در سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام شد + جزئیات سه کشته در حادثه تصادف در کنار گذر شمالی مشهد کاهش ۸۰ درصدی تلفات جاده‌ای نتیجه هم‌افزایی کمیته‌های ستاد خدمات سفر است ادامه موج جدید آلودگی هوای مشهد در روزهای آینده | مشهدی‌ها نفس عمیق نکشند! شیوع آنفلوانزای پرندگان در شمال کشور | ابتلای انسانی می‌تواند ۵۰ درصد مرگ‌ومیر داشته باشد ۷۱۹ وسیله بازی غیراستاندارد در خراسان رضوی پلمب شد مطالبات معوق مراکز دیالیز خراسان رضوی از بیمه‌ها از یک همت عبور کرد پذیرش نهایی بیش از ۴۵۷ هزار داوطلب کنکور ۱۴۰۴ نتایج نهایی کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نکاتی مهم که باید قبل از اینکه بچه را از پوشک بگیرید بدانید | یک چالش پوشکی هشدار پلیس: مراقب کلاهبرداری با شگرد گرفتن پیش‌پرداخت برای پرداخت «وام فوری» باشید اجرای حکم قصاص ۶ قاتل شهیدان صفری و رفیعی‌نسب (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پژمان‌فر: مرکز تحقیقات مراقبت‌های پرستاری و مامایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأسیس شد بازدید از آرامگاه حافظ فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) رایگان است
سرخط خبرها

دستگیری متهم فراری سرقت‌های مسلحانه و آدم‌ربایی در عملیات مشترک پلیس مشهد و زاهدان

  • کد خبر: ۳۵۵۳۳۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۹
دستگیری متهم فراری سرقت‌های مسلحانه و آدم‌ربایی در عملیات مشترک پلیس مشهد و زاهدان
متهم فراری پرونده سرقت‌های مسلحانه و آدم ربایی در عملیات مشترک پلیس آگاهی خراسان رضوی وسیستان و بلوچستان به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، آبان سال گذشته گزارش آدم ربایی و سرقت مسلحانه سرنشینان یک دستگاه پژوپارس سفیدرنگ، کارآگاهان پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان را به تکاپو انداخت و بلافاصله تحقیقات گسترده‌ای در این باره آغازشد.

بررسی‌های مقدماتی حاکی ازآن بود که موتورسوارانی در زاهدان طعمه دزدان مسلح شده‌اند و گوشی‌های تلفن آنان نیز سرقت شده است؛ بنابراین گروهی از افسران اداره مبارزه با سرقت‌های مسلحانه وارد عمل شدند و در مدت کوتاهی دو تن از متهمان این پرونده را به دام انداختند.

با انتقال «محمد ویاسین» به مقر انتظامی، بازجویی‌ها آغاز و مشخص شد یکی از متهمان اصلی پرونده به مکان نامعلومی گریخته است. به همین دلیل و با دستور قاطع بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان، رصد‌های اطلاعاتی برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری ادامه یافت تا این که سرنخ‌هایی از فرار متهم به مشهد به دست آمد.

در همین حال هماهنگی‌های قضایی صورت گرفت و گروهی از کارآگاهان استان سیستان و بلوچستان در حالی به سوی مشهد حرکت کردند که بازپرس شعبه ۲۳۰دادسرای عمومی وانقلاب مشهد حکم نیابت قضایی را مهر تایید زد و آن را به کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی سپرد تا اقدامات پلیس درباره دستگیری متهم به دو فقره سرقت مسلحانه و۳فقره آدم ربایی صورت بگیرد.

ساعتی بعد با دستور سرهنگ کارآگاه مهدی سلطانیان (جانشین پلیس آگاهی خراسان رضوی) گروه کارآزموده‌ای از افسران اداره جنایی به سرپرستی سرهنگ محمدهمتی جوانمرد (رئیس اداره مبارزه با جرایم جنایی آگاهی) وارد عمل شدند و پس از انجام یکسری فعالیت‌های اطلاعاتی، موفق شدند مخفیگاه متهم تحت تعقیب را در بولوار توس مشهد شناسایی کنند؛ بنابراین خیلی زود منزل اجاره‌ای متهم به محاصره درآمد و رصد‌های پلیسی به طور نامحسوس ادامه یافت.

 وقتی کارآگاهان از حضور متهم فراری در مخفیگاه اطمینان یافتند، عملیات مشترک کارآگاهان اعزامی از سیستان و بلوچستان و کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی آغاز شد و متهم در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه به دام افتاد.

با انتقال متهم ۲۷ساله به مقر انتظامی، تحقیقات مقدماتی از وی شروع شد، اما این جوان فراری که اتهاماتی مانند سرقت از منزل و آتش سوزی عمدی را در کارنامه سیاه خود دارد، زورگیری و ربودن موتورسوار‌ها را در زاهدان انکار کرد و مدعی شد فقط خودروی پژوی خودش را در اختیار بستگانش قرارداده و نقشی در جرایم آنان ندارد!

در پی اعترافات متهم، وی با دستور مستقیم قاضی محمودعارفی راد (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان قرارگرفت تا مقدمات انتقال وی به زاهدان فراهم شود. بررسی‌های بیشتر در این باره همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->