جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است
سرخط خبرها

وزیر کشور: کنکور در زمان مقرر برگزار می‌شود، انتخابات میان‌دوره‌ای برگزار نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۵۵۷۱
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
وزیر کشور: کنکور در زمان مقرر برگزار می‌شود، انتخابات میان‌دوره‌ای برگزار نمی‌شود
وزیر کشور با بیان اینکه زمان برگزاری کنکور از ۲ به ۴ روز و به تعداد مراکز هم ۵۰ مرکز برگزاری آزمون اضافه شده است، گفت: کنکور در موعد مقرر برگزار می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا رحمانی‌فضلی روز چهارشنبه در حاشیه نشست کمیته امنیتی انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نشست با ۶ دستور کار برگزار شد که یکی از آن‌ها تعیین تکلیف مراسم محرم و ایام شهادت حضرت ابا عبدالله حسین (ع) بود.

وزیر کشور اضافه کرد: قرار شد سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت بهداشت و درمان و همه دستگاه‌های مرتبط نظرات خود را بدهند. جمع‌بندی نظرات در این نشست مطرح شد که مصوبه‌ای داشتیم.

رحمانی‌فضلی ابراز امیدواری کرد با اجرای این مصوبه پس از تایید ستاد ملی مقابله با کرونا بتوانیم بزرگداشت ایام محرم و هم حداکثر مراعات را درباره کرونا داشته باشیم.

وی درباره انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی گفت: بحث انتخابات میان دوره‌ای در شهریور قبلا تصمیم‌گیری شد و نظر ستاد بر اجرا بود که وزارت بهداشت پیشنهاد داد انتخابات در زمان تعیین شده برگزار نشود.

وزیر کشور ادامه داد: قرار شد براساس پروتکل‌های که وزارت بهداشت می‌نویسد، این موضوع تصمیم‌گیری شود؛ لذا تصمیم‌گیری در این باره به جلسه بعد ستاد موکول شد.

رحمانی‌فضلی درباره موضوع دیگر دستور کار امروز نشست کمیته امنیتی انتظامی و اجتماعی ستاد مقابله با کرونا، که بحث شهید خدمت بود، تصریح کرد: قبلا تصمیم گرفتیم پرستاران و پزشکان به دلیل ابتلا به بیماری فوت می‌شوند، شهید تلقی شوند و وزارت بهداشت نظر دارد برخی پرسنل غیر از پرستار و پزشک که به این دلیل فوت می‌کنند هم شهید محسوب شوند که این موضوع هم در جلسه مصوب شد.

وی اظهار داشت: در بحث کنکور همه متفق بودند کنکور در موعد خود با تمهیداتی در حوزه پروتکل‌ها برگزار شود

وزیر کشور افزود: قرار شد زمان برگزاری از ۲ روز به ۴ روز و تعداد مراکز هم ۵۰ مرکز دیگر برگزاری آزمون افزوده شود.

رحمانی‌فضلی با اشاره به درخواست افزایش اختیارات استان‌ها در استان‌های تقاضا مرده بودند درباره وضعیت قرمز، تصریح کرد: با توجه به اختیاراتی که قبلا در استان‌ها داده شد، قرار شد خود آن‌ها برای استان خود برنامه‌ریزی کنند که با توافق من و وزیر بهداشت و تایید رییس جمهوری، قابلیت اجرا پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: مردم واقعا مراعات و استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت کنند؛ که البته مراعات بسیار خوب شد و تا ۸۵ درصد مراعات را شاهد بودیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->