به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی، امروز ۱۱ شهریورماه، در یکصدوپنجاهونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: از اعضای شورا بهخاطر حمایتهای خالصانه و بیدریغشان از مجموعه مدیریت شهری بهخصوص در دوماهه محرم و صفر و روزهای پایانی ماه صفر، تشکر میکنم، همدلی کاملاً قابلمشاهده بود.
وی ضمن تشکر از اعضای ستاد اربعین، عنوان کرد: بلافاصله بعد از اربعین، همکاران ما به مشهد اعزام شدند و برای روزهای پایانی ماه صفر اقدامات عملیاتی خود را انجام دادند. از اواسط فروردین، ستاد دهه آخر صفر را تشکیل دادیم که متشکل از هفت کمیته بود. دستورالعملهایی تعیین و به همه کمیتهها ابلاغ شد که هرکدام در حوزه عملیاتی خود تلاش کردند تا اقدامات میزبانی را انجام دهند. بیش از ۳۰۰ ردیف خدمتی تعریف شد.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: از فضای همدلانهای که ارکان مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری رقم زدند و توانستند اتفاق شایستهای را در روزهای صفر بدون کوچکترین حاشیه و گلایهای برای زائران به وجود بیاورند، تشکر میکنم.
کیانی افزود: در حوزه خدمات شهری، ۵۸۰۰ نیروی پاکبان به صورت تماموقت، ۱۰۰درصد آمادهباش بودند، فعالیت کردند و مشغول نظافت لحظهای شهر شدند. حجم زائران و تولید زباله توسط آنها، کار را سخت کرد، اما ارکان مدیریت شهری با ایمان و اراده خستگیناپذیر، خم به ابرو نیاوردند.
وی ادامه داد: پاکسازی هفت محور ورودی شهر، استقرار ۱۶ دستگاه ماشین حمل پسماند خشک در منطقه ثامن، استقرار ۵۰۵ سازه پرتابل مخصوص زباله در پیرامون حرم، نصب وضوخانه و آبخوری، حفظ ایمنی شهر با آمادهباش نیروهای آتشنشانی، استقرار ۳۵ خورودی گشت عملیاتی، آمادهکردن بیش از ۳۶۶۸ چشمه سرویس بهداشتی و ۱۱۰۰ چشمه سرویس بهداشتی موقت در مسیرهای منتهی به حرم، فضاآرایی و فضاسازی شهری و انضباط شهری از دیگر اقدامات بود.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در حوزه حملونقل، سرویسدهی ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی به حرم، افزایش پارکینگها با ۲۹ پارکینگ دائم و ۱۵ پارکینگ موقت و آمادهباش حوزه تاکسیرانی از اقدامات این ایام بود. امسال سال متفاوتی در حوزه حملونقل ریلی در سه روز پایانی ماه صفر داشتیم. با این اقدام مجاهدانهای که در شورای ششم شکل گرفت، ایستگاه بابالجواد(ع) به خطوط ریلی متصل شد که آثار و برکات آن را در انتقال مسافران در سطح شهر میبینیم.
کیانی اضافه کرد: در کمیته اسکان، ۵۱ مرکز اسکان را تجهیز و آمادهسازی و با سایر مراکز موقت هماهنگی کردیم. هشت ایستگاه استقبال از زائر پذیرای زائران بودند. ماحصل همدلی و کار تیمی مدیریت شهری در دهه پایانی صفر این شد که رضایتمندی بسیار خوبی در بین زائران و مجاوران ایجاد شود. از مردم مشهد که صبورانه از زائران میزبانی کردند، تقدیر و تشکر میکنم.