وقوع انفجار مقابل شهرداری رباط‌کریم| فرماندار: این حادثه در دست بررسی است هشدار به ارسال‌کنندگان پیامک جعلی «ثبت شکوائیه» بازداشت و انتقال تاج‌زاده به زندان اصلاحات دفترچه ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ اعلام شد تعطیلی برخی مدارس بندرعباس و استان هرمزگان در روز چهارشنبه (۱۴ آبان ۱۴۰۴) زلزله تنب بزرگ را لرزاند + جزئیات (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت اجاره واحدهای مسکونی به صورت ساعتی و روزانه + فیلم مدیرکل جوانی جمعیت وزارت بهداشت: حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد سقط‌های جنین در کشور غیر عمدی است نسل «زِد» در کلاس‌های سنتی| بررسی چالش‌های تدریس سنتی معلمان در کلاس درس برای نوجوان امروز ۸۵ درصد خانواده‌هایی که اهدای عضو را رد می‌کنند، بعداً پشیمان می‌شوند رونمایی از ۳ بسته تربیتی درمورد جنگ ۱۲ روزه با حضور قالیباف (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ابتلا به کرونا حین بارداری می‌تواند ریسک اوتیسم را در فرزند افزایش دهد زندگی بی‌تحرک چه بلایی سر بدن شما می‌آورد؟ کمبود شدید تخت‌های روانپزشکی کودک و نوجوان در کشور | تخت خالی نداریم جان‌باختن بیش از ۱۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ | خراسان رضوی، در صدر آمار تلفات فعالیت ۷ هزار و ۸۰۰ شرکت صوری به حالت تعلیق درآمد واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران به پایان رسید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آموزش بچه‌ها تنها راه پیشگیری از انتقال بیماری‌های واگیردار در مدرسه | خودمراقبتی دانش‌آموزی ثبت‌نام بیش از ۱۱۸ هزار داوطلب در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ | مهلت ثبت‌نام تا ۱۶ آبان ادامه دارد بهترین ورزش‌ها برای کاهش درد آرتروز زانو کدامند؟ آخرین اخبار از واریز وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴) خطر جدی برای دریای خزر | بیش از صد لاشه فک خزری در قزاقستان کشف شد کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا منتشر شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + شرکت بیش از ۹۸ هزار داوطلب در آزمون مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: دانش‌آموزان ما در میدان شهادت حاضرند تسویه مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان طی چند روز آینده | تأمین اجتماعی: بابت برخی تأخیر‌ها در پرداخت معوقات حقوق عذرخواهیم ضرورت تبدیل مدارس به فضای فرهنگی عاطفی و تربیتی هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب ۳۴ تصادف در جاده‌های خراسان رضوی، طی شبانه‌روز گذشته (۱۳ آبان ۱۴۰۴) افزایش هشدار‌ها درباره روش‌های غیراصولی کاهش وزن
سرخط خبرها

۶۰۰ ایستگاه دریافت هدایای مردمی در جشن عاطفه‌ها در خراسان رضوی | همدلی مردم در آستانه بازگشایی مدارس

  • کد خبر: ۳۵۶۲۲۳
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
۶۰۰ ایستگاه دریافت هدایای مردمی در جشن عاطفه‌ها در خراسان رضوی | همدلی مردم در آستانه بازگشایی مدارس
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی از برپایی ۶۰۰ ایستگاه در «جشن عاطفه‌ها» خبر داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ همه ساله در آستانه سال تحصیلی مردم نوع‌دوست کشورمان در جشن عاطفه‌ها که امروز تبدیل به یک سنت حسنه شده است، حضور پیدا می‌کنند و با تقدیم هدایای نقدی و غیرنقدی، شیرینی جشن آغاز سال تحصیلی را با شادی دانش‌آموزان نیازمند شریک می‌شوند.

در همین زمینه معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با شهرآرا در آستانه برگزاری جشن عاطفه‌ها، با اشاره به نتایج کنکور امسال، بابت عدم شکوفایی استعداد‌های درخشان در میان خانواده‌های نیازمند به دلیل مشکلات اقتصادی افسوس خورد.

مجید غلامی از خیران درخواست کرد تا با مشارکت در این جشن، زمینه را برای تحصیل و رشد این استعداد‌ها فراهم آورند و آینده‌ای روشن برای میهن اسلامی رقم بزنند.

وی در ادامه همچنین از برنامه‌ریزی جامع این نهاد برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند استان خبر داد و افزود: بیش از ۴۰۰هزار نفر در سطح استان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند. ۵۷هزار نفر از این عزیزان، دانش‌آموزانی هستند که در مقاطع ابتدایی و متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

غلامی ادامه داد: هدف ما تهیه بسته تحصیلی کامل برای هر یک از این ۵۷هزار دانش‌آموز قبل از آغاز سال تحصیلی است تا از تحمیل هزینه‌های اضافی به خانواده‌های آنان جلوگیری شود. وی تأکید کرد که این اقدام قبل از شروع رسمی مدارس انجام خواهد شد.

هر کمک، لبخندی بر لب دانش‌آموزان و خانواده‌های نیازمند

غلامی درخصوص پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی گفت: ۴۵اداره کمیته امداد در سراسر استان، آماده پذیرش کمک‌های نقدی و غیرنقدی هستند. همچنین بیش از ششصد پایگاه توسط مراکز نیکوکاری در محلات شهری و روستایی استان خراسان رضوی برپا خواهد شد. در روز پنجشنبه ۲۰شهریورماه، این پایگاه‌ها در میادین پررفت و آمد شهر و مناطق روستایی توسط مراکز دایر خواهد شد.

به گفته معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در روز جمعه، ۲۱شهریور ماه، همکاران کمیته امداد در مصلا‌های نماز جمعه، قبل و بعد از اقامه نماز، آماده دریافت کمک‌های مردمی خواهند بود.

وی افزود: برنامه جمع‌آوری کمک‌ها از ابتدای شهریورماه آغاز شده و فعالیت‌های گسترده‌ای در فضای مجازی و با همکاری بسیج سازندگی، خیریه‌ها، ستاد فرماندهی و سایر مجموعه‌های رسمی و غیررسمی در حال انجام است.

غلامی پیش‌بینی کرد که بخش زیادی از بسته‌های تحصیلی قبل از ۱۵شهریور ماه توزیع شود. با این حال، برنامه جذب منابع تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان رضوی برای تسهیل مشارکت خیران، سه روش اصلی را معرفی کرد: مردم می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری (ستاره ۸۸۷۷ ستاره ۰۵۱ مربع) کمک‌های خود را واریز کنند. همچنین شماره کارت بانکی ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۲۳۷۴۱۳ برای این منظور در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه لینک اختصاصی برای پویش تأمین نوشت‌افزار و امور فرهنگی ایجاد شده است که متعاقبا تقدیم خانواده‌های نیکوکار خواهد شد. همچنین خیران می‌توانند با ارسال عدد «۱» به شماره ۳۰۰۰۸۰۳۳، پیامکی حاوی اطلاعات روش‌های پرداخت دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->