آغاز رسمی سال تحصیلی جدید دانشگاه ها | رتبه های برتر کنکور از سوی رئیس جمهور مورد تقدیر واقع شدند رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق از دافوس ارتش بازدید کرد تظاهرات هزاران یهودی افراطی در نیویورک در واکنش به سربازی اجباری معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: آنچه به عنوان ازدواج چندساعته یا چندروزه شایع شده است، قابل‌پذیرش نیست امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان

  • کد خبر: ۳۵۶۶۲۹
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷
مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان
وزیر سابق کابینه اسرائیل و رئیس سابق شاباک متهم است که در عملیات آدم ربایی دو کودک در آلمان و دانمارک مشارکت بالفعل داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری عبری زبان واللا در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، یاکوب بیری، رئیس سابق سرویس امنیت عمومی اسرائیل شاباک که مدیر یک شرکت امنیتی است، در عملیات ربودن دو کودک کریستینا بلاک، وارد سلسله رستوران استیک مشارکت داشته است.

او متهم است که دو فرزند این سرمایه دار را از پدرشان که در دانمارک زندگی می‌کند ربوده و به مادرشان تحویل داده است، اما بلاک که هم اکنون به این جرم در حال محاکمه است حاضر به اعطای توضیحاتی در رابطه با مشارکت این شرکت اسرائیلی در این آدم ربایی نشده است.

براساس گزارش این رسانه عبری زبان، رسانه‌های آلمانی اعلام کردند، یاکوب بیری رئیس سابق سرویس امنیت عمومی اسرائیل شاباک، متهم است که در ربودن فرزندان میلیونر آلمان از پدرشان که در دانمارک زندگی می‌کند مشارکت بالفعل داشته است.

براساس گزارشی که دادستانی آلمان جمع آوری کرده، بری وظیفه داشت تا تیم آدم ربایی را جمع آوری کند، این تیم متشکل از ۸ نفر بود که اکثر آنها اسرائیلی و دارای پیشینه فعالیت‌های امنیتی بودند.

وکیل مدافع شوهر سابق این میلیونر هم فاش کرد، این زن ۷ میلیون دلار به شرکت CGI که یک شرکت امنیتی اطلاعاتی خصوصی است و ریاست آن را بیری به عهده دارد، پرداخت کرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم فاش کرد، این اولین باری نیست که نام بیری با فعالیت‌های تبهکاری در آلمان مرتبط می‌شود، در سال ۲۰۱۹ هم گزارش‌های رسانه‌های آلمانی شرکت وی را به مشارکت در سرقت یک موزه در درسدن متهم کردند، در این سرقت ۱۱۴ میلیون یورو جواهرات مختلف به سرقت رفته بود.

یاکوب بری عضو حزب یش عتید به رهبری یائیر لاپید بوده و سابقه وزارت علوم اسرائیل را هم در کارنامه خود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->