آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است وقتی چهارستون بدن فرو می‌ریزد | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با شیوع پوکی استخوان باند سرقت پراید در مشهد متلاشی شد فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار
سرخط خبرها

نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند

  • کد خبر: ۳۵۶۷۵۵
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند
رئیس اداره استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان آموزش و پرورش استان خراسان رضوی: در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵، هزار و ۸۶۱ نفر در مدارس استعداد‌های درخشان خراسان رضوی ثبت‌نام کرده‌اند که نیمی از آنها در مشهد ساکن هستند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس استعداد‌های درخشان ویژگی‌های خاصی دارد، زیرا فقط نام دانش‌آموزانی در این مدارس ثبت می‌شود که در آزمون استعدادیابی شرکت کرده و قبول شده باشند.

رئیس اداره استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در این باره به خبرنگار شهرآرا اظهار کرد: دانش‌آموزان پایه ششم که ارزشیابی‌های خود را در خردادماه به خوبی گذرانده‌اند. همچنین دانش‌آموزان دوره نهم که ارزشیابی‌های خود را در دی‌ماه با شاخص «خوب» گذرانده‌اند، می‌توانند در آزمون استعداد به ترتب برای ورود به پایه‌های هفتم و دهم شرکت کنند. 

هادی ظریف با اشاره به اینکه تمام دانش‌آموزانی که در آزمون استعداد شرکت کرده و قبول شده‌اند امکان ثبت‌نام در مدارس استعداد‌های درخشان را دارند، افزود: در سال تحصیلی امسال هزار و ۸۶۱ نفر در مدارس استعداد‌های درخشان خراسان رضوی ثبت‌نام کرده‌اند که نیمی از آنها در مشهد ساکن هستند و در ۱۰ مدرسه دختر و پسر استعداد‌های درخشان در این شهر تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: آزمون استعداد به نوعی آزمون تحلیل است، یعنی دانش‌آموزان با شرکت در این آزمون قرار نیست به سؤالات در نظر گرفته شده از محتوای کتاب‌های درسی پاسخ دهند، بلکه در این آزمون، توانایی‌ها و هوش دانش‌آموزان مورد سنجش قرار می‌گیرد.

رئیس اداره استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با اشاره به تحصیل تعداد زیادی از نفرات برتر کنکور و المپیاد‌های جهانی در مدارس استعداد‌های درخشان خراسان رضوی، یادآور شد: امسال از میان هفت رتبه تک‌رقمی کنکور، شش نفر و از میان پنج مدال‌آور المپیاد‌های جهانی، چهار نفر دانش‌آموزانی هستند که در این مدارس تحصیل کرده‌اند.

ظریف با اشاره به اینکه این موضوع می‌تواند به دو دلیل مؤثر باشد، گفت: اولین دلیل می‌تواند این باشد که با توجه به برگزاری آزمون استعداد، دانش‌آموزانی که مستعدتر و پرتلاش هستند در این مدارس تحصیل می‌کنند، دومین عامل نیز می‌تواند برگزاری آموزش‌های فوق‌برنامه‌ای باشد که دانش‌آموزان در مدارس استعداد‌های درخشان می‌گذرانند.

وی اضافه کرد: استفاده از روش‌های درسی بهتر، بهره‌مندی از دبیر باتجربه، وجود آزمایشگاه‌های تخصصی و باامکانات مناسب نیز می‌تواند عاملی برای کسب موفقیت دانش‌آموزانی باشد که در مدارس استعداد‌های درخشان تحصیل می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->