معاون استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت می باشد؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوانزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است
سرخط خبرها

«مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۷۴۹۵
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴
«مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی
پویش مردمی «مشهد مهربان» امسال با محوریت حمایت از دانش‌آموزان محروم و با همراهی نهاد‌های فرهنگی و مردمی، بار دیگر همبستگی اجتماعی را میان شهروندان تقویت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه سال تحصیلی جدید، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با محوریت ترویج اخلاق، تبیین آموزه‌های دینی و حمایت از دانش‌آموزان نیازمند در مشهد و مناطق محروم خراسان رضوی برگزار شد. این حرکت‌ها با ابتکار انجمن نویسندگان اهل قلم خراسان، مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای اجتماعی محلات منطقه۱۱ و همراهی گروه‌های مردمی شکل گرفت و با استقبال گسترده فعالان فرهنگی و شهروندان مواجه شد.

محمد حقیقت‌خواه، دبیر انجمن نویسندگان اهل قلم خراسان رضوی، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به رویکرد سه ساله این انجمن گفت: ما از ابتدای محرم تا پایان صفر، سلسله‌همایش‌هایی را با عنوان «بیایید احیاگر نیکی‌ها باشید» برگزار می‌کنیم. هدف این برنامه‌ها ترویج فریضه مهم امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به زبان ساده و قابل فهم برای عموم مردم است تا فرهنگ رفتار نیک در جامعه نهادینه شود.

«مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی

وی افزود: در همین راستا یک مسابقه داستان‌نویسی برگزار شد که ۳۶ نفر از سراسر کشور برگزیده شدند و آثارشان در قالب کتابی با عنوان «ققنوس باش» در دست انتشار است. این مجموعه روایتگر داستان‌هایی است که هرکدام یک عمل نیک را بازتاب می‌دهند و بر ارزش‌های اخلاقی تأکید دارند.»

طرح «هر ایرانی با یک دفتر و یک مداد»

حقیقت‌خواه همچنین از اجرای طرح فرهنگی دیگری خبر داد و گفت: با نزدیک‌شدن به آغاز سال تحصیلی، پویشی با شعار «هر ایرانی با یک دفتر و یک مداد، لبخندی بر لبان دانش‌آموزان» طراحی کردیم. این طرح با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی عملی شد و خوشبختانه کارکنان این اداره نیز با اهدای لوازم‌التحریر در آن سهیم شدند.

به گفته وی، تاکنون نزدیک به ۲ هزار بسته لوازم‌التحریر آماده شده است که ارزش ریالی هر بسته بین ۶۰ تا ۲۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود. این بسته‌ها قرار است با هماهنگی آموزش‌وپرورش، در آستانه بازگشایی مدارس به دانش‌آموزان مناطق و روستا‌های محروم اهدا شود.

پویش «مشهد مهربان»؛ مشارکت همگانی برای رفع نیاز‌ها

در ادامه این حرکت‌های فرهنگی، «پویش مشهد مهربان» امسال با محوریت حمایت از دانش‌آموزان نیازمند آغاز شد.

کمال مظلوم، نویسنده، ناشر و عضو شورای اجتماعی محلات منطقه ۱۱ مشهد، درباره این پویش توضیح داد: این پویش در سال‌های گذشته با موضوعاتی مانند آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و حمایت از کودکان کار اجرا می‌شد. اما امسال به دلیل مشکلات اقتصادی خانواده‌ها و گرانی لوازم‌التحریر، تمرکز آن بر تأمین نیاز‌های دانش‌آموزان محروم قرار گرفت.

وی افزود: ما در شورای محلات با همکاری انجمن نویسندگان اهل قلم و معاونت فرهنگی اداره ارشاد، این پویش را پیش بردیم. با انتشار پوستر‌ها و بنر‌های اطلاع‌رسانی تلاش کردیم فرهنگ مشارکت عمومی را ترویج دهیم. حتی کمک‌های کوچک مانند اهدای یک دفتر یا یک قلم نیز ارزشمند است، چرا که مهم‌ترین هدف این پویش، افزایش مشارکت اجتماعی و گسترش حس همبستگی میان مردم است.

مظلوم با اشاره به فشار اقتصادی بر خانواده‌ها گفت: امروز هزینه لوازم‌التحریر حتی برای خانواده‌های طبقه متوسط هم سنگین است، چه برسد به خانواده‌های محروم. این پویش می‌تواند بخشی از این نیاز‌ها را پوشش دهد و لبخند را بر چهره کودکان محروم بنشاند.

تجربه‌های سال‌های گذشته و تأکید بر فرهنگ کتاب‌خوانی

عضو شورای اجتماعی محلات منطقه۱۱ یادآور شد: چهار سال است که پویش مشهد مهربان با موضوعات متنوع اجرا می‌شود؛ از آزادی زندانیان جرائم غیرعمد گرفته تا حمایت از کودکان کار و ترک‌تحصیل‌کرده. اگرچه تأمین مالی و اقلام ضروری بخش مهمی از این حرکت است، اما آنچه ارزش بیشتری دارد، ایجاد شور مشارکت و همبستگی اجتماعی در میان مردم است.

وی در پایان با اشاره به ضرورت توجه به فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی تأکید کرد: متأسفانه آمار کتاب‌خوانی در کشور پایین است و همین مسئله یکی از دلایل اصلی بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی از جمله طلاق و پذیرش باور‌های نادرست در فضای مجازی است. اگر جامعه ما به سمت کتاب‌خوانی حرکت کند، می‌توانیم شاهد کاهش بسیاری از آسیب‌ها باشیم.

همایش‌های فرهنگی انجمن نویسندگان اهل قلم و پویش «مشهد مهربان» نشان می‌دهد که اقدامات مردمی، هرچند کوچک، می‌تواند تأثیری بزرگ در رفع نیاز‌های اجتماعی و تقویت همبستگی داشته باشد. از یک مسابقه داستان‌نویسی با موضوع احیای نیکی‌ها تا پویشی برای تأمین لوازم‌التحریر، همه این تلاش‌ها گامی در مسیر ارتقای فرهنگ، اخلاق و همیاری اجتماعی است؛ حرکتی که لبخند را بر لبان کودکان و امید را در دل خانواده‌ها زنده می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->