پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشکیل شورای راهبردی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۷۷۲
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
تشکیل شورای راهبردی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری در خراسان رضوی
شورای راهبردی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری به دستور رئیس کل دادگستری استان تشکیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری خراسان رضوی، غلامعلی صادقی طی دستوری خطاب به دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خواستار تشکیل شورای راهبردی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری شد.

برپایه این گزارش و متعاقب استیذان رئیس وقت دستگاه قضایی از مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» با موضوع تسریع در روند مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل دادگاه های ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی و اخلال گران در نظام اقتصادی کشور؛ اقدامات گسترده ای با محوریت این موضوع در مجموعه قضایی خراسان رضوی آغاز و پرونده های مهمی از جمله پرونده شرکت پدیده، شرکت پردیسبان، اعتماد ایرانیان و ... مورد رسیدگی قرار گرفته و ضمن برخورد قاطع قانونی با مجرمان، نسبت به احقاق حقوق عمومی اقدام شد.


در ادامه این اقدامات غلامعلی صادقی نسبت به تشکیل «شورای راهبردی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری» با محوریت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی دستور ویژه ای صادر کرد.


بر این اساس شعب ویژه ای در سطح بازپرسی مکلف خواهند بود با حساسیت، دقت، سرعت و با لحاظ کیفیت برخورد با مفاسد اقتصادی را در دستور کار قرار دهند.


تشکیل کمیته پولی، بانکی و مالیات، شهرداریها، زمین، مسکن و منابع طبیعی، صنعت و بازرگانی و تحقق شعار سال از اقدامات انجام شده در چهارچوب شورای راهبردی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری بوده است.

گزارشات واصله مردمی، نهادهای امنیتی، انتظامی و ضابطین دستگاه قضایی در خصوص وقوع مفاسد اقتصادی و اداری در این شورا بررسی و با انجام کار دقیق کارشناسی؛ اقدامات قانونی لازم با نگاه پیشگیرانه به انجام خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->