مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم حماس و صلیب سرخ در جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی
سرخط خبرها

تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه

  • کد خبر: ۳۵۷۸۷۴
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸
تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه
سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور گفت: شهرداری مشهد در ایام پیک زیارتی به میلیون‌ها نفر از ملت ایران خدمت می‌کند. این خدمات باید مشمول دریافت مالیات باشد و شکل ویژه‌ای از عوارض را بر آن‌ها اعمال شود. این موضوع در طرح یکپارچه لحاظ خواهد شد تا چالش‌های درآمدی شهرداری‌ها را برطرف کند.

سیدمرتضی محمودی در حاشیه نشست مشترک اعضای کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور با شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران شهرداری مشهدمقدس و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، از تهیه پیش‌نویس طرح جامع و یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار کرد: در سه روز گذشته، همه اعضای کمیسیون جلسات ویژه و فشرده‌ای را در مشهدالرضا(ع) برگزار کردند و شبکه مسائلی که در این شهر وجود دارد، همگی در قالب‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت تا الگوی ساماندهی به آن‌ها، الگوی تدوین یک قانون جدید باشد. پیش‌نویس این قانون درقالب همان طرح جامع و یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال جاری تدوین خواهد شد تا به صحن علنی ارائه شود.

وی افزود: یکی از نکات بسیار مهم در الگوی فعلی حکمرانی شهری، محدودشدن مستمر درآمد شهرداری‌هاست که چالش فراگیری است و راهکار‌های متعدد و مؤثر برای آن وجود دارد. از جمله دستاورد‌های سفر مشهد نیز همین بود که چند راهبرد ویژه برای افزایش درآمد شهرداری‌ها اندیشیده شد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور در تشریح خاطرنشان کرد: مسئله اول متمرکز بر درآمد‌های مالیاتی از محل شرکت‌های بزرگ، هتل‌ها و سهم مالیات بر ارزش افزوده است. این مجموعه‌ها باوجود اینکه درآمد خود را از مشهد و کلانشهر‌هایی غیر از پایتخت تأمین می‌کنند، اما دفاتر اداری آن‌ها در تهران است و این باعث شده تا شهرستان‌ها از عوارض و مالیات آن‌ها بی‌بهره بمانند. مسئله دوم نیز تصویب تدریجی طرح‌های تفصیلی و کاهش مستمر درآمد از محل ساخت‌وساز است که برای همه این‌ها باید چاره‌جویی شود.

وی ادامه داد: باور ما این است که باید سرفصل‌های خدماتی شهرداری‌ها مشمول مالیات شود. این یک واقعیت است که همه شهرداری‌ها و ازجمله شهرداری مشهد در ایام پیک زیارتی نه‌فقط به مجاوران امام هشتم(ع) و مردم مشهد، بلکه به میلیون‌ها نفر از ملت ایران به‌عنوان زائران امام‌رضا(ع) ارائه خدمت می‌کند. این خدمات باید مشمول دریافت مالیات باشد و شکل ویژه‌ای از عوارض را بر آن‌ها اعمال کرد. ان‌شاءالله همین این موارد در طرح یکپارچه لحاظ خواهد شد تا چالش‌های حقوقی، قانونی و درآمدی شهرداری‌ها را برطرف کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->