واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود دادستانی به ماجرای مرگ مشکوک توله ببرها در باغ وحش مشهد

  • کد خبر: ۳۵۸۰
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۵
ورود دادستانی به ماجرای مرگ مشکوک توله ببرها در باغ وحش مشهد
مدتی قبل هفت قلاده توله ببر مربوط به سه ببر مادر به نام‌های تینا، مایا و رایا درباغ وحش مشهد جان خود را از دست دادند

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی گفت:در خصوص مرگ توله ببر‌ها کمیته حقیقت یابی تشکیل شد تا موضوع را بررسی کند.

فرزاد بهشتی توندری، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی از ورود دادستانی به موضوع تلف شدن هفت قلاده توله ببر در باغ وحش مشهد خبر داد و بیان کرد: مدتی قبل هفت قلاده توله ببر مربوط به سه ببر مادر به نام‌های تینا، مایا و رایا درباغ وحش مشهد جان خود را از دست دادند که سه توله ببر مربوط به تینا، سه توله ببر مربوط به مایا و یک توله ببر مربوط به رایا بوده است.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی تاکید کرد: مرگ سه قلاده از توله ببر‌های مذکور از آنجایی که گربه سانان فرزندان خود را به صورت گزینشی بزرگ می‌کنند توسط مادر خود کشته شدند به صورت طبیعی بوده، اما مرگ چهار قلاده دیگر غیرطبیعی بوده است که در این خصوص کمیته حقیقت یابی تشکیل شده تا موضوع را بررسی کند.

او با بیان اینکه در صورتی که نتایج کمیته حقیقت یاب از عمدی بودن موضوع حکایت داشته باشد برخورد با مجرمان بر اساس ماده ۶۷۹ قانون مجازات اسلامی در دستور کار قرار خواهد گرفت، اذعان کرد: قرار بر این شد که دوربین‌های باغ وحش به صورت آنلاین در اختیار محیط زیست قرار گیرد و قسمت‌هایی که نقاط کور هستند نیز شناسایی شود.

بهشتی اظهار کرد: همچنین قرار بر این شد که روی تمامی قلاده‌ها میکروچیپ نصب شود که تاکنون روی تعدادی از قلاده‌ها نصب شده است.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی با بیان اینکه اختلاف مدیریتی و سهل انگاری برخی از افراد سبب این موضوع شده است بیان کرد: مهلت شش ماهه‌ای به باغ وحش جهت رفع نواقص اعطا شد تا بتواند به فعالیت خود ادامه دهد در غیر این صورت دستور کار دادستانی تعطیلی این باغ وحش خواهد بود.

او با اشاره به احضار برخی از افراد در این خصوص گفت: مدیرکل محیط زیست استان خراسان رضوی همراه کارشناسان، رئیس اداره حیات وحش و مدیر باغ وحش احضار شدند، همچنین با برخی از سمن‌های فعال در این زمینه جلسه‌ای برگزار شد و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

  مردادماه امسال برخی از خبرگزاری‌ها از تلف شدن هفت توله ببر باغ وحش مشهد از ابتدای سال جاری تاکنون خبر دادند. / باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->