پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۹۶
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه
ده‌ها هزار نفر در آنکارا، پایتخت ترکیه، علیه یک پرونده دادگاهی که می‌تواند رهبر اپوزیسیون اصلی را یک سال پس از سرکوب قانونی صد‌ها نفر از اعضای آن، برکنار کند، اعتراض کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تصاویر زنده از آنکارا نشان می‌دهد، جمعیت در حالی که پرچم‌های ترکیه و بنر‌های حزب را تکان می‌دادند، خواستار استعفای رئیس‌جمهور رجب طیب اردوغان شدند.

تصمیم دادگاه مبنی بر ابطال کنگره ۲۰۲۳ حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) به دلیل تخلفات ادعایی رویه‌ای، می‌تواند حزب را تغییر شکل دهد، بازار‌های مالی را متزلزل کند و بر زمان انتخابات عمومی تعیین شده برای ۲۰۲۸ تأثیر بگذارد. دادگاه همچنین می‌تواند صدور حکم را به تأخیر بیندازد.

اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری خواه خلق در سخنرانی خود در تجمع روز یکشنبه گفت که دولت پس از پیروزی‌های اپوزیسیون در انتخابات محلی در طول سال گذشته، سعی دارد با تضعیف هنجار‌های دموکراتیک و سرکوب مخالفان، به قدرت بچسبد.

تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه

اوزگور اوزل، رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق

اوزل همچنین خواستار برگزاری انتخابات عمومی زودهنگام شد. او در سخنرانی خود خطاب به جمعیت گفت: «این پرونده سیاسی است. اتهامات افترا هستند. رفقای ما بی‌گناه هستند. کاری که انجام می‌شود یک کودتا است - کودتایی علیه رئیس جمهور آینده، علیه دولت آینده. ما مقاومت خواهیم کرد، مقاومت خواهیم کرد، مقاومت خواهیم کرد.»

دولت می‌گوید قوه قضائیه مستقل است و هرگونه انگیزه سیاسی را انکار می‌کند. بر اساس بررسی رویترز، ترکیه در طول سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر، از جمله ۱۷ شهردار، را در استانبول و سایر شهرداری‌های تحت مدیریت حزب جمهوری‌خواه خلق در سراسر کشور به عنوان بخشی از تحقیقات فساد بازداشت کرده است. صد‌ها نفر از اعضای حزب جمهوری‌خواه خلق در انتظار محاکمه در جریان تحقیقات گسترده‌ای در مورد اتهامات فساد و ارتباط با تروریسم، زندانی شده‌اند که در میان آنها اکرم امام‌اوغلو، رقیب سیاسی اصلی اردوغان، شهردار استانبول، نیز حضور دارد. دستگیری امام‌اوغلو در ماه مارس، بزرگترین اعتراضات این کشور در یک دهه گذشته را برانگیخت که در آن صد‌ها هزار نفر به خیابان‌ها آمدند و باعث فروش کوتاه، اما شدید لیر و سایر دارایی‌های ترکیه شد.

امام‌اوغلو در نامه‌ای که از زندان ارسال و در تجمع آنکارا با صدای بلند خوانده شد، نوشت که دولت در تلاش است تا با کنار زدن رقبای مشروع، نتیجه انتخابات بعدی را از پیش تعیین کند. او همچنین دولت را به تضعیف دموکراسی از طریق اقدامات قضایی با انگیزه سیاسی و سایر تلاش‌ها برای سرکوب مخالفان متهم کرد. امام‌اوغلو نوشت: «دوران «من» در این کشور به پایان خواهد رسید و دوران «ما» آغاز خواهد شد. یک نفر بازنده خواهد بود و بقیه برنده خواهند شد.» جمعیت پس از قرائت نامه با صدای بلند، کف زدند و شعار «رئیس جمهور امام اوغلو» سر دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->