شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود تسهیلات ویژه استان گلستان برای احداث تصفیه‌خانه و تولید انرژی پاک جزئیات جدید درمورد نحوه احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی ورود جدی دادستانی مشهد به موضوع سگ‌گردانی | از برخورد با فروشگاه‌های فروش محصولات مرتبط با حیوانات تا ممنوعیت صدور مجوز جدید برای کلینیک‌های دامپزشکی + فیلم کاهش چربی شکم به کمک ماده‌ای شیرین! شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

شرایط دریافت کمک هزینه مسکن مددجویان بهزیستی اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۳۵۸۵۴
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
شرایط دریافت کمک هزینه مسکن مددجویان بهزیستی اعلام شد + جزئیات
بخشنامه تسهیلات کمک ودیعه مسکن مصوب ستاد ملی کرونا از سوی معاونت مشارکت‌های مردمی، موسسات غیردولتی، توانمند سازی و امور مجلس سازمان بهزیستی، به مدیران کل بهزیستی استان‌ها در سراسر کشور ابلاغ شد.
به گزارش شهرآرانیوز دکتر ذوالفقار یزدان مهر معاون مشارکت‌های مردمی، موسسات غیردولتی، توانمند سازی و امور مجلس سازمان بهزیستی کشور، با اعلام این خبر گفت: در این بخشنامه از تمامی مدیران کل استانی خواسته شده است تا شرایط و مهلت ثبت نام برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن به قید فوریت به مستاجرین تحت پوشش بهزیستی در استان‌ها اطلاع داده شود.

وی افزود: بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی؛ سرپرستان خانوار‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی که مستاجرین واجد شرایط دریافت کمک ودیعه مسکن مصوب ستاد ملی کرونا باشند، از ساعت ۱۰ روز شنبه ۴ مردادماه جاری تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه فرصت دارند تا با ارسال کد ملی خود به شماره پیامکی ۳۰۰۰۷۳۶۴۰ نسبت به ثبت نام اولیه دریافت این تسهیلات اقدام کنند.

یزدان مهر گفت:شماره تلفن همراهی که پیامک از طریق آن ارسال می‌شود، می‌بایست به نام سرپرست خانوار ثبت شده باشد. همچنین زمان تکمیل اطلاعات و پرداخت تسهیلات پس از تدوین دستورالعمل مرتبط توسط وزارت راه و شهرسازی و از طریق سامانه طرح اقدام ملی مسکن به آدرس اینترنتی www.Tem.mrud.ir و بخشنامه بعدی معاونت مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی اعلام خواهد شد.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی با اشاره به شرایط تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن نیز گفت:گروه‌های مشمول دریافت تسهیلات، کارگران و حقوق بگیران ثابت (با اولویت ازدواج‌های جدیـد و خانواده‌های ۵ نفره و بیشتر)، مشـمولین تحت پوشـش کمیته امـداد امـام خمینی (ره)، سازمـان بهزیستی کشورو زنان سـرپرست خانوار هستند.

وی افزود:متقاضیان می‌بایست شرایط مندرج در ماده۱آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن از جمله داشـتن فرم (ج) سبز، نداشتن سابقه مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد، متاهل یا سـرپرست خانوار بودن و داشتن ۵ سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا را نیز داشته باشند.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مبلغ سقف این تسهیلات نیز گفت: سقف تسهیلات در شهر تهران ۵۰۰ میلیون ریال، در سایر کلان شهر‌ها (شامل شهر‌های بالای یک میلیون نفر از جمله مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز و کرمانشاه) ۳۰۰ میلیون ریال و در سایر شهر‌ها ۱۵۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی با اشاره به نرخ شود این تسهیلات نیز گفت:. نرخ سود تسهیلات، ۱۳ درصد است که با سررسـید یکساله به مستاجرین واجد شرایط پرداخت می‌شود. همچنین در دوره قرارداد، صرفًا سود تسهیلات از سوی مستاجرین پرداخت و اصل تسهیلات در سررسید تسویه خواهد شد.

گفتنی است براساس اعلام وزارت راه و شـهرسازی، اقسـاط ماهانه تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی حـدود ۵ میلیون و ۴۰۰هزار ریال، ۳۰۰ میلیون ریالی حدود ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال و ۱۵۰ میلیون ریالی در حدود ۱ میلیون و ۶۰۰هزار ریال است.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->