قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا

  • کد خبر: ۳۵۸۹۲۲
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هشدار نسبت به مرگ سالانه ۵۰ هزار نفر به دلیل آلودگی هوا در کشور، خواستار توجه جدی همه دستگاه‌ها به توسعه انرژی‌های خورشیدی و پاک برای مقابله با این بحران شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا ظفرقندی در دیدار با رئیس، معاونین و مدیران سازمان ملی استاندارد ایران، بر اهمیت ارتقای همکاری‌های علمی و بین‌المللی در این زمینه و کاهش میزان آلودگی هوا و پیشگیری از مرگ و میر ناشی از آن تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و همکاری در حوزه‌های اجرایی افزود: باید توان اجرایی کشور را تقویت کنیم و همانند حوزه دارو، نظارت پیشینی خود را در حوزه‌های مختلف و برای ارتقای کیفی محصولات اعمال کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه به زودی تفاهم‌نامه همکاری وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد منعقد خواهد شد، گفت: همه مفاد این تفاهم‌نامه باید با دقت و همکاری متقابل پیگیری شود تا به نتایج مطلوب برسیم.

ظفرقندی با بیان اینکه سالانه ۵۰ هزار نفر در کشور بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند، افزود: بر اساس آمار جهانی، سالانه ۷۰۰ هزار کودک به دلیل آلودگی هوا در جهان فوت می‌کنند و این موضوع اهمیت ویژه‌ای دارد. باید به سمت استفاده از انرژی‌های خورشیدی و سایر منابع پاک حرکت کنیم و همه دستگاه‌ها در این زمینه مسئول هستند.

وی، نقش سازمان ملی استاندارد در این زمینه با توجه به مسئولیتی که در زمینه ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات تولیدی مطابق با قوانین و ضوابط مربوطه دارد را بسیار مهم توصیف کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->