خاطره حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمی از محفل قرآن در دوران نوجوانی / شهیدی که با نذر تلاوت سوره «نحل» راهی حج شد پیوند نسل پیشکسوت و جوان در آیین نکوداشت فعالان قرآنی در مشهد| خاطره‌گویی قاری نوجوان مشهدی از دیدار با سردار شهید سلیمانی و هدیه انگشتر یادگار + فیلم آیت‌الله سیدان: تمام افتخار ما، ارادتمان به حضرت‌زهرا(س) و خاندان اهل‌بیت(ع) است میراث فاطمی، میراث سیاسی «اسناد فعالیت‌ انقلابی دانش‌آموزان» در کتابخانه حرم مطهر امام رضا(ع) رونمایی شد شروط جذب مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی مالی که خمس آن پرداخته نشده، حرام است؟ تغییر زمان پاسخگویی به طلاب و روحانیون در پیشخوان حوزه‌های علمیه آخرین جزئیات پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ توسعه همکاری‌های ستاد کانون‌های مساجد و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد ضرورت ایجاد خلاقیت در فعالیت‌ مساجد برای جذب بیشتر جوانان مراسم پاسداشت جانبازان شیمیایی دفاع مقدس برای نخستین‌بار برگزار می‌شود شهیدی که وصیت کرد روی سنگ مزارش «یا زهرا(س)» بنویسند دعایی که اجابت شد بزرگ‌مرد کوچک | یادی از  «بهنام محمدی» از  شهدای دانش آموز دفاع مقدس، هم زمان با ۱۳ آبان ۳ محبوب حضرت فاطمه زهرا (س) راه حق جز طریق فاطمه(س) نیست | روایتی از رسالت جاودانه‌ حضرت زهرا(س) در گفت‌و‌گو با آیت‌الله علم‌الهدی آثار شگرف ختم صلوات فاطمی برای برآورده‌شدن بزرگ‌ترین حاجات قصد حذف معاونت قرآن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نداریم نگاهی تاریخی به اختلاف در تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) | جایگاه ممتاز امّ‌ابیها از منظر امام‌رضا(ع)
سرخط خبرها

دینداری افراد چگونه سنجیده می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۶۰۰۸۷
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
دینداری افراد چگونه سنجیده می‌شود؟
استاد برجسته اخلاق در یکی از سخنرانی‌های خود با انتقاد از برداشت‌های سطحی از دین، معیارهای اصلی دینداری یک فرد را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدعبدالله فاطمی‌نیا از چهره‌های ماندگار حوزه‌های علمیه بود که سال‌ها با بیانی دلنشین و نگاه عمیق خود، نسل‌های مختلف را با معارف اهل‌بیت (ع) آشنا ساخت. او علاوه بر جایگاه علمی در حوزه‌های فقه، فلسفه و حدیث، به عنوان واعظی مردمی و محبوب شناخته می‌شد که سخنانش، هم بعد علمی و هم بعد تربیتی و معنوی داشت.

این عالم ربانی در اردیبهشت ۱۴۰۱ پس از سال‌ها تدریس، سخنرانی و ترویج آموزه‌های اصیل اسلامی دار فانی را وداع گفت و یاد و آثارش همچنان در میان علاقه‌مندان به اخلاق و معنویت زنده است. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از بیانات حکمت‌آمیز او درباره حقیقت دینداری و پرهیز از برداشت‌های سطحی از دین است.

مرحوم آیت‌الله فاطمی‌نیا در یکی از سخنرانی‌های خود با انتقاد از برداشت‌های سطحی از دین، گفت: برخی گمان می‌کنند دینداری تنها با انجام ظواهر و حضور مداوم در مجالس مذهبی محقق می‌شود، در حالی که حقیقت دینداری در رفتار و اخلاق انسان جلوه‌گر است.

وی با استناد به فرمایش امام صادق (ع) اظهار داشت: حضرت فرمودند بدخلقی اعمال نیک را نابود می‌کند؛ افرادی هستند که در ظاهر اهل عبادت‌اند، اما در خانه، رفتارشان خانواده را در ترس و اضطراب فرو می‌برد؛ چنین عبادتی ارزشی ندارد.

آیت‌الله فاطمی‌نیا افزود: اسلام، دینی عقلانی و منطقی است و نباید به قرائت‌های تحریف‌شده‌ای که تنها بر ظاهر تکیه دارند بسنده کرد. باید اسلام واقعی را بیابیم و به آن پایبند بمانیم، نه آنچه تنها در ظاهر دیده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->