پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است تحویل جسد عالی رتبه‌ترین نظامی اسیر صهیونیست به تل آویو (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رئیس جمهور کلمبیا: غزه پایتخت مقاومت در جهان است فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری بازدید کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) همراهی ترکیه با تحریم‌های جدید غرب علیه روسیه حمله توپخانه ارتش اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
سرخط خبرها

نماینده مجلس: تحریم‌های شورای امنیت علیه ما بالاتر از تحریم‌های آمریکا نیست

  • کد خبر: ۳۶۰۲۸۳
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
نماینده مجلس: تحریم‌های شورای امنیت علیه ما بالاتر از تحریم‌های آمریکا نیست
نماینده مردم اراک و خنداب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اروپایی‌ها خود را ارباب و ما را رعیت می‌دانند، اما دنیای آگاه، بیدار و متوجه است که ایران برای صلح، همبستگی و دنیای بدون جنگ هر آنچه داشته است را گذاشته است و در مقابل آن‌ها نیز هر آنچه توانستند را در جهت عداوت، دشمنی و نابودی ایران گذاشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نادرقلی ابراهیمی با اشاره به فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت توسط سه کشور اروپایی اظهار کرد: اگر معیار قانون، قانونمداری و توافقات بین‌المللی باشد نه طرف آمریکایی و نه طرف اروپایی به معیارها و وظایفی که در موضوع برجام داشتند، عمل نکردند و از سوی دیگر بهانه‌ای هسته‌ای مبنی بر عدم دسترسی ایجاد کردند و متاسفانه به بازگشت ۶ قطعنامه شورای رای دادند.

وی با تاکید بر اینکه آنچه که در حال اتفاق است، صرفاً فشار و جو روانی است و تحریم‌هایی که شورای امنیت و اروپایی‌ها علیه ما وضع کردند بالاتر از تحریم‌هایی نیست که آمریکایی‌ها علیه ما وضع کردند، گفت: آنچه که امروز اروپایی‌ها مطرح می‌کنند این است که ما تعهدات‌مان را انجام ندادیم؛ درحالیکه در دوره ریاست جمهوری آقای روحانی ما بصورت کامل به تعهدات خود عمل کردیم.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس عنوان کرد: امروز شورای امنیت سازمان ملل به یک کانون ناامنی تبدیل شده است چراکه قریب به ۲ سال است که روزانه ده‌ها نفر از مردم بی‌گناه غزه و یمن به شهادت می‌رسند و زمانی که ما پای میز مذاکره بودیم، کشور ما نیز از سوی رژیم صهیونی مورد تجاوز قرار گرفت؛ امروز شورای امنیت سازمان ملل شرایطی را ایجاد کرده است که در هیچ جای دنیا با امنیت مواجه نیستیم بر همین اساس نیز ما اصلاً امیدی به این شورا و تصمیمات آن نداریم، بلکه ملت ما به لطف خدا مستحکم، استوار و متحد در مقابل دشمنان خود می‌ایستد و انشاءالله نتیجه‌ای را که تا کنون از مقاومت و روی پای خود ایستادن گرفته‌ایم، تکرار خواهد شد و تحریم‌ها را مثل گذشته پشت سر می‌گذاریم و انشاءالله این مهم با سرافرازی و سربلندی ملت ایران رقم خواهد خورد.

ابراهیمی تصریح کرد: اروپایی‌ها خود را ارباب و ما را رعیت می‌داند اما دنیا آگاه، بیدار و متوجه است که ایران برای صلح، همبستگی و دنیای بدون جنگ هر آنچه داشته است را گذاشته است و در مقابل آن‌ها نیز هر آنچه توانستند را در جهت عداوت، دشمنی و نابودی ایران گذاشتند. امروز دیگر بحث نظام جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی مطرح نیست، بلکه با توجه به آنچه نتانیاهوی آدم کش و ترامپ نامرد دنبال می‌کنند، دشمن به دنبال نابودی و به نوعی چند پاره کردن ایران است؛ این‌ها در حالی است که دنیای امروز به خوبی متوجه این مسائل می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت اقدام متناسب از سوی جمهوری اسلامی ایران در قبال آنچه کشورهای اروپایی رقم زدند، گفت: در مقابل دشمنان باید سرمان را بالا بگیریم و مانند دوران دفاع مقدس ۸ ساله و همچنین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با اقتدار، صلابت، همبستگی و اتحاد مقابل دشمن بایستیم. در واکنش به آنچه از سوی ۳ کشور اروپایی طی روزهای گذشته در شورای امنیت سازمان ملل رقم خورد، در برخی از نشست‌ها و جلسات، پیشنهاداتی از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس مطرح شد که مهمترین آنها موضوع خروج از ان‌پی‌تی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->