آخرین دفاعیات زنی که شوهرش را به طرز فجیعی به قتل رساند جزییات سقوط یک هواپیما در تگزاس آمریکا گذشت از قصاص پس از ۴ سال در دزفول تحلیل فقهی مهریه؛ از عندالمطالبه تا عندالاستطاعة یک خواب خوب با چند راه حل ساده دستور دادستانی تهران برای شناسایی جریان پشت پرده عروسکهای موهن بهداشت دهان و دندان کودکان و ضروت رفتار‌های پیشگیرانه | برای لبخند نسل آینده کارشناس تعمیرات خط شهید باکری متروی تبریز جان باخت (۲۰ مهر ۱۴۰۴) حال آرامگاه‌های حافظیه وخیم است | زخم مرمت‌های غیراصولی بر تن مقبره‌ها + عکس توزیع بسته‌های آموزش وقایع جنگ ۱۲ روزه در مدارس از آبان ۱۴۰۴ مهلت ثبت‌نام عمره ۱۴۰۴ دانشگاهیان تمدید شد + آدرس سایت | ثبت اطلاعات نزدیک به ۹۰ هزار نفر در سامانه شرایط دریافت وام خرید خودرو برای معلمان و بازنشستگان فرهنگی اعلام شد + جزئیات از ابتدای سال آبی جدید، در ۲۱ استان بارشی صورت نگرفته است چاقی، مادر بیماری‌های غیرواگیر‌دار است | مادران، رکن اصلی تاب‌آوری در خانواده عوامل مؤثر در افزایش ابتلا به پیرگوشی را بشناسید دستور افتتاح ۱۳ هزار و ۵۷۶ مدرسه توسط رئیس جمهور صادر شد مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای با ۲ توله‌اش در ارتفاعات مراغه + فیلم ویدئو | آتش‌سوزی در مجتمعی تجاری در بندر درگهان قشم (۲۰ مهر ۱۴۰۴) اعتراف موبایل‌قاپان نوجوان به ۲۸ فقره سرقت در مشهد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) جزئیات اصلاح بخشنامه یک درصد حق مسکن مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی ارتکاب مجدد جرم به محض باز شدن پابند الکترونیکی | معمای ۲ موتورسیکلت با یک پلاک! هشدار درباره تبعات مصرف نابجای آنتی‌بیوتیک‌ها در فصل سرما | ابلاغ پروتکل‌های تجویز دارو تنها ۳۰ درصد از زنان مشهد، از خدمات رایگان مراکز جامع سلامت استفاده می‌کنند | مادران، سفیر سلامت خانواده‌ هستند معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی فردا (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) پرداخت می‌شود ارائه خدمات درمانی رایگان به ۱۴۸۰ نفر در «ششتمد» خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه راه‌های اصلی انتقال تب مالت به انسان کدام‌اند؟ اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ مهر ۱۴۰۴) ۱۵ هزار زوج نابارور صاحب فرزند شدند
سرخط خبرها

وزیر میراث فرهنگی: می‌خواهیم چین در گردشگری هم مثل حوزه‌های دیگر اولین شریک ما باشد

  • کد خبر: ۳۶۰۳۴۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
وزیر میراث فرهنگی: می‌خواهیم چین در گردشگری هم مثل حوزه‌های دیگر اولین شریک ما باشد
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: چین در حوزه تجارت اولین شریک ایران است، می‌خواهیم در گردشگری هم اولین شریک ما باشد در این خصوص قرار است مذاکراتی بین دو کشور شکل بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز یکشنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در بیست و یکمین نشست شورای راهبردی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: هر سال ۱۶۰ میلیون گردشگر از چین به کشور‌های دیگر سفر می‌کنند و قرار است این میزان در سال ۲۰۳۰ به ۲۰۰ میلیون گردشگر برسد و ما باید سهم خود را از این بازار بگیریم.

وی تاکید کرد: هدف گذاری ما این است که چینی‌ها بپذیرند که شریک اول گردشگری ما باشند، وزیر امور خارجه کشورمان این موضوع را دنبال می‌کند. تصور می‌کنم در یک سال آینده مناسبات جدیدی بین ایران و چین در حوزه گردشگری ایجاد شود.

صالحی امیری افزود: ما نیازمند جذب گردشگر خارجی هستیم تا بتوانیم یک میلیون و ۶۰۰ هزار شغل دراین حوزه را حفظ کنیم و ۲۲ هزار مرکز اقامتی، ۶ هزار آژانس مسافرتی، ۱۵ هزار راهنمای گردشگری و سه هزار بوم‌گردی را فعال نگه داریم.

وزیر میراث فرهنگی ادامه داد: اولویت اول ما در حوزه گردشگری، آسیای میانه، قفقاز و همسایگان خلیج فارس از جمله گردشگران کشور عراق است. هدف بعدی ما در گردشگری که برای ما بسیار اهمیت دارد کشور‌های بزرگ اسلامی نظیر مصر و اندونزی است.

صالحی امیری گفت: سال ۱۴۰۲، ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر و سال ۱۴۰۳ هفت میلیون و ۳۹۹ هزار گردشگر خارجی به ایران سفر کردند، هدف‌گذاری که امسال داشتیم رشد ۲۵ درصدی بود و باورمان این بود که به هدف خود می‌رسیم، در فروردین و اردیبهشت امسال جذب گردشگران خارجی افزایش یافت، اما در خرداد و تیر به خاطر جنگ ۱۲ روزه با افت مواجه شدیم، اما این شرایط در حال بازسازی است.

وی افزود: براساس برنامه هفتم توسعه باید میزان گردشگران خارجی به ۱۵ میلیون برسد و برای دستیابی به این هدف باید سالانه در زمینه جذب گردشگر ۱۹ و نیم درصد رشد داشته باشیم. در جلسه‌های راهبردی به دنبال شناسایی چالش‌ها و سازوکار‌های عبور از آنها هستیم و امروز از مسئولان پژوهشگاه مجلس خواستیم راهکار‌هایی را برای خروج از رکود در صنعت گردشگری بعد از جنگ ۱۲ روزه به ما ارائه دهند.

ایرانیان خارج از کشور بزرگترین سرمایه ما هستند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: همه ایرانیان در هر نقطه جهان دلبسته به سرزمین خود هستند، باید از آنها صیانت کنیم، اگر آنان احساس امنیت را داشته باشند به کشور باز می‌گردند.

صالحی امیری افزود: ایرانیان خارج از کشور بزرگترین سرمایه ما هستند که می‌توانند باعث تحول اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شوند.

وی ادامه داد: تاکنون بحث‌های زیادی در مورد ورود ایرانیان خارج از کشور شده و جهت گیری‌ها مثبت است، مهم‌ترین مولفه در این خصوص بحث اعتماد سازی است تا آنها بتوانند اعتماد کنند که نظام سیاسی و حکمرانی ایران آنها را پاره تن خود می‌داند.

صالحی امیری تاکید کرد: برای ورود ایرانیان خارج از کشور تشکیلاتی در وزارت خارجه ایجاد شده است، با اجماع نظام حکمرانی آینده روابط بین حاکمیت و خارج از کشور را مثبت ارزیابی می‌کنم.

بیشترین تولید محتوا بعد از آمریکا در مرکز پژوهش‌های مجلس صورت می‌گیرد

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: این مرکز به بیش از ۱۷ هزار منبع اطلاعاتی وصل است و از منابع استفاده می‌کنیم. به جز آمریکا جزو بزرگترین مرکز پژوهش‌ها از نظر تولید در جهان هستیم و ۹۸ درصد گزارش‌های ما برای عموم منتشر می‌شود.

بابک نگاهداری افزود: برای اینکه تاثیر گزارشات بیشتر شود شورای راهبردی در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایجاد شده و بسته عملیاتی برای دولت تهیه می‌کند و بسته‌های نظارتی را به کمیسیون ارائه می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه در هر زمینه‌ای که بتوانیم به وزارتخانه میراث‌فرهنگی کمک می‌کنیم، ادامه داد: با آکادمی چین تفاهم نامه منعقد کرده‌ایم تا پژوهشگاه را گسترش دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->