همه معافیت‌های مالیاتی از ابتدای دی‌ماه حذف می‌شود | میانگین پرداختی مالیات‌دهندگان استان حدوداً ۱۳ میلیون تومان است احتمال سه‌نرخی‌شدن بنزین قوت گرفت؟! | برنامه دولت تغییر قیمت «بنزین سهمیه‌ای» نیست! قیمت دینار عراق، افغانی افغانستان و لیر ترکیه امروز در بازار مشهد چند؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت نان در مشهد تا پرداخت کمک هزینه جبرانی از سوی دولت، ۱۵ درصد افزایش یافت | پرداخت طلب نانوایان از جیب مردم اتمام ارز دولت برای واردات بنزین | احتمالاً نرخ کارت آزاد جایگاه‌های سوخت تغییر کند قیمت میوه نسبت‌به یک هفته گذشته چه تغییری کرد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نصب بنر قیمت جدید نان از امروز در نانوایی‌های سطح شهر مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) جلسات کمیته دستمزد ۱۴۰۵ برگزار نشده است فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟
سرخط خبرها

تولید نفت ایران ۱۴ هزار بشکه‌ افزایش یافت

  • کد خبر: ۳۶۰۹۰۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
تولید نفت ایران ۱۴ هزار بشکه‌ افزایش یافت
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت با اعلام اینکه با راه‌اندازی واحد نمک‌زدایی سیار در میدان چشمه‌خوش، تولید روزانه این میدان با افزایش ۱۴ هزار بشکه‌ای به ۱۱۴ هزار بشکه رسید، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله زارعی امروز (چهارشنبه، دوم مهر) در آیین بهره‌برداری از واحد نمک‌زدایی سیار میدان چشمه‌خوش در ایلام با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای جنگ تحمیلی، در تشریح روند اجرای این طرح گفت: پروژه توسعه میدان چشمه‌خوش از نوع سرمایه‌گذاری خارجی است که شرکت روسی از سال ۱۳۹۹ اجرای آن را آغاز کرد. ارزش قرارداد حدود ۳.۱ میلیارد دلار است و تاکنون با هزینه‌ای نزدیک به ۵۵۰ میلیون دلار، تولید این میدان از روزانه ۱۰۰ هزار بشکه به روزانه ۱۱۴ هزار بشکه رسیده است.

وی با تأکید بر ماهیت میان‌دولتی پروژه‌های بزرگ نفت و گاز افزود: این طرح‌ها معمولاً در چند دولت اجرا می‌شوند. از این رو وظیفه خود می‌دانم از زحمات دولت‌های پیشین، از جمله دولت شهید رئیسی، و همکارانم در شرکت مهندسی و توسعه نفت قدردانی کنم. این پروژه برای حدود ۲ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کرده و پس از تکمیل، ۶۰۰ شغل پایدار و دائمی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت متن به اهمیت واحد نمک‌زدایی سیار اشاره کرد و گفت: پیش از این به دلیل محدودیت ظرفیت نمک‌زدایی، تولید در میدان چشمه‌خوش به حدود ۱۰۰ هزار بشکه محدود شده بود. با راه‌اندازی این واحد سیار، ۱۴ هزار بشکه به ظرفیت تولید روزانه اضافه شد و طبق برنامه، تولید تا پایان سال به ۱۲۰ هزار بشکه در روز و در سال آینده بیش از این مقدار افزایش خواهد یافت.

زارعی صنعت نفت را خط مقدم «جنگ اقتصادی» دانست و با تأکید بر اینکه با وجود تحریم‌ها و فشار‌های بین‌المللی، توسعه این صنعت متوقف نخواهد شد، گفت: هرچند نمی‌توان تأثیر تحریم‌ها بر هزینه‌ها و زمان‌بندی پروژه‌ها را نادیده گرفت، اما مسیر توسعه با قدرت ادامه دارد.

وی افزود: در یک سال اخیر، وزیر نفت و معاونان ایشان تلاش‌های قابل‌توجهی برای رفع موانع پیش‌روی این صنعت انجام داده‌اند.

مدیرعامل شرکت متن در پایان از همراهی مدیران ارشد وزارت نفت، اعضای هیئت‌مدیره شرکت ملی نفت ایران، مدیران شرکت نفت مناطق مرکزی، استاندار ایلام و فرماندهان نظامی و انتظامی منطقه قدردانی کرد.

منبع: شانا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->