به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز چهارشنبه (۲ مهر ۱۴۰۴) در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و در محل اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: برداشت من این است که سازمان برنامه و بودجه درگیر گرفتاریهای متعدد است. راه برونرفت از این ماجرا، اقدام جدی در حوزه آمایش سرزمینی است.
وی افزود: خراسان بهلحاظ ژئوپلیتیکی دارای اهمیت است و جنگ ۱۲روزه نشان داد که ما باید به کشور کمک کنیم؛ اما همهچیز را در تهران متمرکز کردیم. در همین ۱۲ روز، پیشبینی ما این بود که نیازهای کشور را از شرق کشور تأمین کنیم. در اینجا ظرفیتهای خوبی داریم.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: صبح، خدمت وزیر اطلاعات بودیم. بالاخره برای واردات چه اتفاقی میافتد؟ چرا ما در استانی که ۸ درصد جمعیت کشور را داراست و اینهمه امکانات دارد، نتوانیم از ظرفیت واردات و صادرات استفاده کنیم؟ حتی گفتیم اجازه دهید با ارز آزاد، واردات برنج را انجام دهیم؛ باز هم اجازه ندادند.
مظفری ادامه داد: ما در کریدور ارتباطی هستیم. ما میتوانیم طول مسیر ۳۲ روز را به ۳ یا ۴ روز برسانیم. الان کشورهای همسایه در حال نوشتن معاهده هستند و اگر این انجام شود، ما از کریدور ارتباطاتی حذف میشویم.
وی افزود: به خدا قسم که این راهآهن و آزادراه را که مطالبه میکنیم، فقط برای مردم خراسان نیست و برای مردم ایران است. ما در دهه پایانی ماه صفر، میزبان بیش از ۷ میلیون زائر بودیم. این حجم از ترافیک و تصادفات و تلفات بحثهای ملی است. بحث ما ملی است. خواهشم این است که یک تیم ویژه و کمیته ویژه تعیین شده و یک بار برای همیشه، مطالعهای انجام شود، شاید توجیه شویم که حق ما همین است؛ یا اینکه تصمیم گرفته شود که ظرف ۵ سال ما به میانگین کشور برسیم.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ما کجای سیستم حملونقل هستیم؟ نمیدانم این مطالعات انجام شده است یا نه. کریدورهای ورود و خروج ما مشخص است. هرکدام مشکلات جدی دارد. چهکسی متولی است؟ اشراف اطلاعاتی و کارشناسی را سازمان برنامه و بودجه باید مدیریت کند.