فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمیداریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین نسبت به نشست روسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ
سرخط خبرها

وزیر کشور: هر کمکی به آموزش و پرورش برابر با کمک به کل ملت ایران است

  • کد خبر: ۳۶۱۱۵
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
وزیر کشور: هر کمکی به آموزش و پرورش برابر با کمک به کل ملت ایران است
وزیر کشور گفت: آموزش و پرورش در زمره بخش‌های خدمت‌رسانی است که همه ملت ایران از آن بهره‌مند می‌شوند و هر امکان و کمکی به آموزش و پرورش کشور برابر با کمک به کل ملت ایران است.
به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه پس از پایان جلسه گفت وگوی هفته که در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره نتایج این جلسه اظهارداشت: به لطف وزیر آموزش و پرورش توفیق حضور در جمع معاونین این وزارتخانه و بیش از ۷۰۰ نفر از مدیران آموزش و پرورش را در سراسر کشور داشتیم.

وزیر کشور با اشاره به اینکه در این جلسه شنونده مباحث و اظهارات مطرح شده از سوی مدیران و معاونین وزارت آموزش و پرورش بودم، افزود: بنده به عنوان وزیر کشور به همراه معاونینم ضمن پاسخگویی به سوالات و مسائل طرح شده در این نشست، کار‌ها و اقداماتی که می‌توانیم انجام دهیم را شرح دادیم.

رحمانی‌فضلی در ادامه تصریح کرد: وزارت کشور با توجه به مجموعه وظایف حاکمیتی که در اقصی نقاط کشور دارد، در حوزه هماهنگی و خدمت‌رسانی به سایر دستگاه‌ها نقش میان‌بخشی داشته و با توجه به اهمیت آموزش و پرورش برگزاری این جلسه بسیار مهم بود.

وی با اشاره به تفاهمنامه امضا شده میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور و توافقی که برای اصلاح آن وجود دارد، گفت: امیدواریم براساس این تفاهمنامه، بتوانیم ظرفیت‌هایی که در اختیار وزارت کشور و سازمان‌های تابعه مانند شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و همچنین شورای اجتماعی و دستگاه‌های عضو آن است یا ظرفیت‌های در اختیار بقیه دستگاه‌های اجرایی و همچنین ظرفیت‌های در اختیار مردم در قالب خیرین را در اختیار آموزش و پرورش و در اصل همه مردم عزیز قرار دهیم.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه هر کاری برای آموزش و پرورش انجام شود، در اصل برای همه مردم انجام شده است، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در زمره بخش‌های خدمت‌رسانی است که همه ملت ایران از آن بهره‌مند می‌شوند و هر امکان و کمکی به آموزش و پرورش کشور برابر با کمک به کل ملت ایران است.

رحمانی‌فضلی عنوان کرد: تغییر کاربری مدارس، فروش املاک آموزش و پرورش و مدارس، صدور پروانه، ارائه برخی از خدمات به مدارس، مشارکت خیرین در ساخت مدارس و عوارضی که شهرداری‌ها بایستی به آموزش و پرورش پرداخت کنند، از جمله مشکلات مطرح شده در این نشست بود که توضیحاتی از سوی معاونین وزارت کشور درباره ظرفیت‌های قانونی و نحوه استفاده از آن برای تسهیل رفع این مشکلات ارائه شد.

وی افزود: مقرر شد تمامی موارد مطروحه در نشست امروز، در قالب صورتجلسه‌ای تنظیم شود که ما بتوانیم به همه مسوولان ذی‌ربط ابلاغ کنیم تا انشاءالله از آن بهره‌مند شوند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->