نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: اجازه ندهید هیچ‌کس بدون توانمندی‌های لازم به مسئولیت گمارده شود کارشکنی مجدد نتانیاهو در مسیر آتش‌بس | وزیر اسرائیلی، نخست وزیر را تهدید کرد آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) نیشکر هفت‌تپه پرونده جدید دارد | ماجرا چیست؟ بازماندگان کشتی ونزوئلایی، اسیر ارتش آمریکا شدند حماس، یک یهودی را از زندان اسرائیل نجات داد| «نادر صدقه» کیست؟ + فیلم وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف تلفنی گفت‌و‌گو کرد ۴۷ مورد نقض آتش‌بس جنگ غزه توسط اسرائیل (۲۶ مهر ۱۴۰۴) گمانه زنی‌ها درباره دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی شهادت یک لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش آمار شهدای غزه به بیش از ۶۸ هزار نفر (۲۶ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: تصویب CFT هزینه‌های تجارت را کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

لاوروف: تلاش برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است

  • کد خبر: ۳۶۱۵۶۰
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴
لاوروف: تلاش برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است
وزیر خارجه روسیه طی سخنانی در هشتادمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد: تلاش‌های غرب برای اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران غیرقانونی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک در سخنانی اعلام کرد: استفاده غیرقانونی اسرائیل از زور در غزه، ایران، قطر، یمن، لبنان و سوریه خاورمیانه (غرب آسیا) را تهدید به انفجار می‌کند.حملات به دوحه در حالی که قطر با حماس مذاکره می‌کرد، باید محکوم شود.

وزیر خارجه روسیه در سخنانش ادامه داد: ما حمله ۷ اکتبر را محکوم کردیم، اما هیچ توجیهی برای کشتار وحشیانه غیرنظامیان فلسطینی وجود ندارد. هیچ توجیهی برای مجازات جمعی فلسطینیان در نوار غزه، جایی که کودکان بر اثر بمباران و گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند، وجود ندارد. هیچ توجیهی برای برنامه‌های اسرائیل برای الحاق کرانه باختری وجود ندارد.

سرگئی لاوروف در ادامه اضافه کرد: روسیه از اصل برابری حاکمیت بین همه کشورها حمایت می‌کند. پیروزی بر نازیسم راه را برای صلح و رفاه هموار کرد. واقعیت عملی، نقض فاحش اصل برابری حاکمیت کشورها را نشان می‌دهد که منجر به بروز بحران‌هایی شده است. ما با یک کودتای نافرجام با هدف به خاک سپردن قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد تأسیس کشور فلسطین روبرو هستیم.

وی سپس افزود: روسیه همچنان پذیرای مذاکره در مورد اوکراین است. آماده‌ایم تا در مورد تضمین‌های امنیتی برای اوکراین بحث کنیم، اما کی یف برای هیچ مذاکره‌ای آماده نیست. هرگونه تجاوز علیه روسیه با پاسخی قاطع مواجه خواهد شد. امنیت و منافع حیاتی روسیه باید در هر توافقی در مورد اوکراین تضمین شود. ما شاهد تمایل آمریکا برای مشارکت در یافتن راه‌هایی برای حل بحران اوکراین به شیوه‌ای واقع‌بینانه هستیم. مسکو و واشنگتن مسئولیت ویژه‌ای برای جلوگیری از خطراتی که می‌تواند بشریت را به سمت جنگ جدیدی سوق دهد، دارند. ما به مدت یک سال پس از انقضای پیمان استارت نو به آن پایبند خواهیم بود، مشروط بر اینکه ایالات متحده نیز همین کار را انجام دهد. ناتو به دنبال گسترش در اقیانوس آرام است و نازیسم در اروپا دوباره ظهور می‌کند.

لاوروف تصریح کرد: تلاش‌های غرب برای اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران غیرقانونی است. حملات به تأسیسات ایران تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، شایسته محکومیت است. غرب پیشنهاد منطقی چین و روسیه برای تمدید توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->