قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق! ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف مرگبار پژو ۴۰۵ و کامیون در کردستان ضرب و جرح مامور اورژانس ۱۱۵ در خراسان شمالی | ضارب دستگیر شد کشف ۱۰۷ کیلوگرم مواد مخدر در خراسان رضوی شلیک مرگبار به باجناق توسط شکارچی گراز ! شارژر موبایل خانه‌ای را در کازرون به آتش کشید سوءقصد به جان رئیس نظام پزشکی مسجدسلیمان دستگیری عاملان قتل مرد صراف توسط پلیس پایتخت انحراف اتوبوس درجاده سبزوار _ مشهد ۴۰ مصدوم بر جای گذاشت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) رونمایی از ۷ سند جامع اجتماعی در خراسان رضوی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) مشاهده یک قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی قطرویه فارس برای اولین بار + فیلم دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی(ع) (۲۶ مهر ۱۴۰۴) سارق ساختمان‌ها و خودرو‌های شهرک رجائی مشهد دستگیر شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) عادت‌های صبحگاهی که باعث افزایش فشار خون می‌شوند ضوابط تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد تغییر کرد | امکان ۴ نوبت تردد ۱۵ روزه در سال دستجردی: اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری، مسائل اقتصادی است آغاز واکسیناسیون آنفلوانزا در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی برای ورزش نیازی به هزینه و وقت زیاد نیست | ورزش بی دنگ‌وفنگ مدارس حفظ قرآن راه‌اندازی می‌شوند | شناسایی مدارس با ظرفیت‌های لازم یادی از دکتر سیدحسن مطیعی لنگرودی، استاد جغرافیای مقیم مشهد | او صدای توسعه روستا بود افزایش دریافتی حقوق بازنشستگان بین ۵ تا ۸ میلیون تومان از آذرماه ۱۴۰۴ صحت ندارد آخرین وضعیت تأمین انسولین در کشور کشف مقادیر قابل‌توجهی متادون و داروی غیرمجاز در مشهد کلید مقابله با عفونت‌های تنفسی فصلی شیوع زودهنگام شپش کمتر از یک ماه از بازگشایی مدارس | کابوس زودرس مهر بازسازی صحنه قتل در روستای «خوش‌هوا» حوالی مشهد | ماجرای گردوخاکی که به جنایت ختم شد درباره زنگ ورزش که نقش کلیدی در سلامت و آینده دانش آموزان دارد | زنگ ورزش اجباری اما غیرجدی مکمل‌هایی که به کنترل چربی کبد کمک می‌کنند، کدام‌اند؟ محکومیت ۲ نماینده سابق و فعلی مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی + جزئیات
سرخط خبرها

انهدام باند انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور توسط پلیس مشهد

  • کد خبر: ۳۶۱۶۱۱
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
انهدام باند انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور توسط پلیس مشهد
با دستگیری یک تبعه افغانستانی درمنطقه گلشهر مشهد، بیش از ۱۰۰ دستگاه گوشی بسته بندی شده و اوراقی از پاتوق وی کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماموران کلانتری گلشهر مشهد با بهره گیری از منابع و مخبران محلی به اطلاعاتی از انتقال گوشی‌های سرقتی به افغانستان دست یافتند و به این ترتیب تحقیقات گسترده‌ای را دراین باره آغازکردند. ادامه بررسی‌های آنان نشان داد فرد ۴۳ ساله معروف به «افغان» اقدام به خرید گوشی‌های سرقتی می‌کند و در برخی موارد نیز از قطعات آن ها، روی گوشی‌های دیگر نصب و به فروش می‌رساند.

با کسب این اطلاعات، بی درنگ گروهی از عوامل انتظامی به سرپرستی سرگرد ولی نیا (جانشین کلانتری گلشهر) وارد عمل شدند و در اولین مرحله از اقدامات پلیسی موضوع را به قاضی فخارزاده (جانشین معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) اطلاع دادند.

طولی نکشید که با دستور‌های ویژه قضایی رصد‌های اطلاعاتی پلیس، به منطقه گلشهر کشید و منزل فرد مظنون به محاصره درآمد. در ادامه این عملیات نیرو‌های انتظامی به بازرسی پاتوق تبعه خارجی پرداختند و او را درحالی به دام انداختند که مشغول استعمال موادمخدرصنعتی بود.

در نتیجه این بازرسی، بیش از ۱۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی با نشان‌ها و انواع مختلف کشف شد. بررسی‌های بیشتر بیانگرآن بود که شماره سریال تعدادی از گوشی‌ها مخدوش شده است و مالخر افغانستانی با اوراق کردن گوشی‌ها، از قطعات آن‌ها برای گوشی‌های دیگر استفاده می‌کرد. از سوی دیگر تعدادی گارد و قاب گوشی‌های مختلف درحالی کشف شد که نوع بسته بندی گوشی‌ها و جاساز آن‌ها درون جعبه‌های خاص، از انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور حکایت داشت.

هنوز بازرسی‌های عوامل انتظامی با کشف ۳ دستگاه دوربین فیلم برداری و عکاسی ادامه داشت که فرد سابقه دار دیگری وارد پاتوق «افغان» شد و بلافاصله حلقه‌های فولادین قانون را بر دستان خود دید. در بازرسی از این متهم نیز مقادیری موادمخدر صنعتی از نوع شیشه کشف شد و دو متهم با دستور سرهنگ ابراهیم عربخانی (رئیس کلانتری گلشهر) به مقر انتظامی انتقال یافتند.

همزمان با آغاز بازجویی‌های تخصصی از مالخر تبعه خارجی، مشخص شد که وی انواع گوشی‌های سرقتی را از باند‌های سرقت و گوشی قاپی خریداری می‌کرد و آن‌هایی را که ارزش بیشتری داشتند، درون قاب‌های چوبی و بسته بندی‌های خاص به آن سوی مرز انتقال می‌داد.

وی همچنین ادعا کرد که از حدود ۵ ماه قبل به خرید گوشی‌های سرقتی روی آورده است، اما اسناد و مدارک پلیس نشان می‌دهد که این مالخر یکی از سردسته‌های انتقال گوشی‌های سرقتی به افغانستان است و از سوی دیگر با مهارتی که در زمینه تعمیر گوشی دارد از قطعات گوشی‌های سرقتی نیز برای دوتایکی کردن آن‌ها بهره می‌برد.

با توجه به اهمیت موضوع و با صدور دستور‌های محرمانه‌ای از سوی قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) تحقیقات پلیس برای ریشه یابی این ماجرا و شناسایی گوشی قاپ‌ها نیز ادامه یافت و افسران دایره تجسس موفق شدند یکی از سارقان حرفه‌ای معروف به «سوخته» را رد زنی و دستگیر کنند. از سوی دیگر با این دستور قضایی، بررسی‌های پلیس درحالی وارد مرحله جدیدی شده است که متهمان بازداشت شده، با صدور قرار قاطع قانونی روانه زندان شدند تا تحقیقات اطلاعاتی و عملیاتی پلیس به نتیجه برسد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->