ابراز نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از شکاف داخلی در اسرائیل ارتش یمن اهدافی حساس در قدس اشغالی را هدف قرار داد وزارت خارجه مصر: مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه فردا در «شرم الشیخ» برگزار می‌شود رئیس پلیس فراجا: سرقت برای سارقان نباید صرفه داشته باشد | مجازات مالخران تشدید شد پوتین: روابط آمریکا-روسیه با ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین، نابود می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: فراجا، پشتوانه‌ی نظام در برابر تهدیدات داخلی و خارجی است | ضرورت ایجاد واحد‌های تخصصی و سازماندهی سامانه دیجیتال عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: تجهیز نیرو‌های مسلح به فناوری‌های پیشرفته نظامی یک اصل ضروری است + فیلم استقبال کشور‌های اسلامی از پاسخ حماس به طرح ترامپ نماینده مردم مشهد در مجلس: حذف ۴ صفر از پول ملی موجب تسهیل محاسبات می‌شود + ویدئو پزشکیان: باید تعادل و تناسب را بین منابع و مصارف در نظر بگیریم فرمانده مرزبانی کشور: اعتراض رسمی ایران به کشور‌های همسایه درخصوص تجاوز رژیم صهیونیستی از مرز‌های آن‌ها | برقراری امنیت پایدار در مرز‌ها قانون اجرای احکام مهریه به کمیسیون حقوقی مجلس بازگشت + فیلم شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین+ فیلم و عکس هشدار قاهره درباره خطر تنش‌آفرینی علیه ایران ۳ اختلاف‌نظر اصلی حماس و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس وزیر خارجه مالزی: مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت خود را دارند پاکستان در پاسخ به تهدید دهلی: هرگونه درگیری بعدی با هند به «ویرانی فاجعه‌بار» منجر می‌شود مردم تونس در حمایت از ناوگان الصمود مقابل سفارت آمریکا اعتصاب کردند عراقچی: هیچ دلیل موجهی برای اجرای اسنپ‌بک وجود ندارد | توافق جدید ایران و آژانس اعلام خواهد شد مشارکت همگانی، ستون پایداری امنیت اسرائیل یک نظامی دیگر را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) انتخابات پارلمانی سوریه آغاز شد (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) هدف از حذف ۴ صفر از پول ملی، کارآمدسازی اسکناس‌ها و تسهیل مبادلات مالی است + فیلم گردان‌های القدس از وقوع نبردی بسیار پیچیده در شهر غزه خبر دادند تاکید رهبر کره شمالی بر تقویت نظامی کشورش + عکس حذف ۴ صفر از پول ملی ایران تصویب شد + جزئیات قالیباف: کالابرگ الکترونیکی، راهکاری برای کاهش فشار اقتصادی مردم است
سرخط خبرها

شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین+ فیلم و عکس

  • کد خبر: ۳۶۳۲۹۸
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین+ فیلم و عکس
انبوهی از تظاهرکنندگان حامی فلسطین با تسخیر خیابان‌های کشور‌های سراسر اروپا بار دیگر خواستار پایان دادن به جنگ غزه و همچنین آزادی فعالان بازداشت شده ناوگان شکست محاصره غزه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شهر‌های بزرگ و کوچک از جمله در اسپانیا، ایتالیا، بریتانیا، ایرلند، پرتغال، فرانسه و یونان روز شنبه صحنه تظاهرات بزرگ معترضان به جنایات رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

پلیس پایتخت ایتالیا اعلام کرد حدود ۲۵۰۰۰۰ نفر در تظاهراتی که برای چهارمین روز متوالی در این شهر در اعتراض به بازداشت فعالان ناوگان صمود جهت شکست محاصره غزه برگزار شد شرکت کردند.

به گفته پلیس شهر بارسلونای اسپانیا، تعداد تظاهرکنندگان در اعتراضات در حمایت از فلسطین در این شهر به ۷۰۰۰۰ نفر رسید و مقام‌های شهر مادرید نیز تعداد معترضان شرکت کننده در تظاهرات در این پایتخت اسپانیا را ۹۲۰۰۰ نفر اعلام کردند.

در شهر دوبلین، پایتخت ایرلند، هزاران تن دیگر از معترضان راهپیمایی عظیمی را به مناسبت آنچه که سازمان‌دهندگان دومین سالگرد شروع نسل کشی در غزه خواندند برگزار کردند.

معترضان ایتالیایی نیز با برپایی تظاهراتی در شهر‌های این کشور از جمله رُم شدیدا از انفعال دولت «جورجیا ملونی»، نخست وزیر راست افراطی این کشور نسبت به محاصره غزه انتقاد کردند.

شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین

تظاهرات حامیان فلسطین در پایتخت ایتالیا

تظاهرات سراسری در حمایت از فلسطین در اروپا در حالی باز هم تکرار شد که اخیرا رژیم صهیونیستی فعالان ناوگان شکست محاصره غزه را بازداشت کرد و جنبش حماس نیز از موافقت محدود خود با طرح صلح اعلامی رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ غزه خبر داد.

به گفته پلیس شهر رُم، تعداد شرکت کنندگان در تظاهرات حمایت از فلسطین در این پایتخت ایتالیا به ۲۵۰۰۰۰ نفر رسید، اما سازمان‌دهندگان تظاهرات این تعداد را یک میلیون نفر اعلام کردند. در ایتالیا روز جمعه نیز یک اعتصاب سراسری یک روزه در حمایت از فلسطینی‌های غزه برگزار شد.

از جمله دیگر شهر‌های اروپایی که روز شنبه در آنها تظاهرات حمایت از فلسطین برگزار شد والنسیا، سویل، مالاگا، پاریس، لیسبون، آتن، اسکوپیه، لندن و منچستر بودند.

تصاویر منتشر شده از تظاهرات حامیان فلسطین در شهر پاریس نشان می‌دهند پلیس پایتخت فرانسه با توسط به خشونت و ضرب و شتم تلاش کردند این تظاهرات را شدیدا سرکوب کنند.

بر اساس گزارش‌ها پلیس در چند کشور اروپایی از جمله در انگلیس و اسپانیا با حامیان فلسطین درگیر شده و تلاش کرد تا تظاهرات آنها را سرکوب کند.

دستگیری صد‌ها تن از معترضان حامی فلسطین در لندن

پلیس انگلیس صد‌ها تن از تظاهرکنندگان حامی فلسطین که بار دیگر در خیابان‌های پایتخت این کشور اعتراضات برپا کردند را دستگیر کرد.

رسانه‌های انگلیسی نوشتند تظاهرکنندگان حامی فلسطین به رغم هشدار‌های نخست وزیر انگلیس بار دیگر به خیابان‌ها آمده و یک تظاهرات سکوت را در حمایت از سازمان «اقدام فلسطین» که تظاهرات را سازماندهی می‌کند و توسط مقامات ممنوع الفعالیت شد برگزار کردند.

شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین

تظاهرات بزرگ حامیان فلسطین در لندن

به گزارش روزنامه «گاردین» نزدیک به ۵۰۰ نفر از شرکت کنندگان در تظاهرات برگزار شده در شهر لندن که به گفته سازمان‌دهنده‌ها بزرگترین تظاهرات برگزار شده تا کنون علیه ممنوع شدن فعالیت این سازمان بود دستگیر شدند.

نیرو‌های امنیتی انگلیس در تلاش برای سرکوب معترضان اقدام به دستگیری صد‌ها تظاهرکننده شرکت کننده در تظاهرات سکوت در حمایت از گروه «اقدام فلسطین» کردند؛ گروهی که ماه ژوئیه سال گذشته میلادی توسط دولت لندن به عنوان یک گروه تروریستی دسته بندی شد.

شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین

تظاهرات سکوت حامیان فلسطین در لندن

به نوشته گاردین، در حوالی ساعت یک بعد از ظاهر شنبه نیرو‌های امنیتی نخستین معترض را بازداشت کردند در حالی که معترضان دیگر با خودکار شعار‌هایی در حمایت از این سازمان حامی فلسطین نوشته و به نمایش گذاشتند.

شهر‌های اروپا در تسخیر حامیان فلسطین

تظاهرات سکوت حامیان فلسطین در لندن

در ادامه ده‌ها نیروی پلیس به صف در آمده تا دستگیر کردن اعضای گروه که به حالت تحصن روی زمین در میدان ترافالگار نشسته بودند را شروع کنند.

طیف متنوعی از مردم از سنین و گروه‌های مختلف شامل تعداد زیادی از بازنشستگان در این تظاهرات شرکت کردند.

به گفته سازمان‌دهنده‌ها ۲ ساعت بعد از شروع تظاهرات حدود ۱۰۰۰ معترض به صورت نشسته شعار‌های خود را به نمایش گذاشته بودند.

طبق اعلام پلیس شهر لندن ۴۹۲ تن در تظاهرات روز شنبه در مرکز لندن عمدتا به خاطر آنچه که این نیرو حمایت از یک سازمان ممنوع شده خواند بازداشت شدند که جوان‌ترین آنها ۱۸ سال و مسن‌ترین آنها ۸۹ سال داشت.

رئیس فدراسیون پلیس شهر لندن به معترضان هشدار داد «دیگر بس است» و تاکید کرد نیرو‌های پلیس انگلیس به ویژه بعد از حمله هفته گذشته با چاقو به کنیسه‌ای در شهر منچستر «به لحاظ جسمی و روانی خسته هستند.»

این مقام امنیتی انگلیس همچنین هشدار داد که پلیس این کشور دچار کمبود نیرو بوده و برای اجرای عملیات‌های امنیتی مجبور شده مرخصی‌ها را لغو کند، ساعات کاری افسران را افزایش دهد و نیرو‌ها را از منطقه‌ای به منطقه دیگر به منظور مهار اعتراضات منتقل کند.

«کر استارمر»، نخست وزیر انگلیس قبل از اجرای این تظاهرات از معترضان خواسته بود آن را به خاطر آنچه که او «احترام به عزاداری یهودیان بریتانیا» خواند لغو کنند.

با این وجود در خود شهر منچستر نیز تظاهرات مشابهی به مناسبت دومین سالگرد شروع جنگ غزه و اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها برگزار شد.

«جان نیکولسن»، یک فعال سازمان‌دهی کننده تظاهرات منچستر گفت‌: «وقتی نسل‌کشی متوقف نشده چرا باید ما متوقف شویم؟ اگر آنها حتی یک هفته بمباران‌ها را متوقف می‌کردند، یک هفته اجازه به ورود غذا و دارو به غزه می‌دادند، شاید ما هم یک هفته متوقف می‌شدیم. اما آنها این کار را نکرده‌اند پس ما هم این کار را نمی‌کنیم.»

نیکولسن اتهام زده شده به تظاهرکننده‌ها حامی فلسطین در شهر منچستر مبنی بر اینکه به دنبال مرعوب کردن یهودیان ساکن این شهر هستند را رد کرده و گفت که حتی برخی از یهودیان نیز مرتبا در تظاهرات آنها شرکت می‌کنند و هدف از این تظاهرات‌ها تنها اعتراض به سیاست‌ها و دولت‌ها است نه افراد.

او تاکید کرد: «ما هیچ یک از اعضای جامعه خودمان را به ویژه جامعه یهودیان را هدف اعتراض قرار نمی‌دهیم. هدف اعتراضات ما علیه ترامپ و استارمر و نتانیاهو که جنایتکاران جنگی بوده و باید به خاطر جنایاتشان پاسخگو شوند است.»

تظاهرات معترضان منچستری در مقابل کتابخانه مرکزی این کشور در ضمن پیوستن به گروه دیگری از فعالان حامی فلسطین که اقدام به خواندن اسامی شهدای جنگ ۲ سال گذشته علیه غزه کردند پایان یافت. فعالان انگلیسی برای قرائت اسامی شهدای فلسطین به ترتیب سن از کم سن‌وسال‌ترین شهدا خواندن را از ساعت هفت صبح شروع کردند، اما تا ساعت یک و ۴۵ دقیقه بعد از ظهر که تظاهرات پایان یافت هنوز حتی اسامی شهدای کودک جنگ غزه را به اتمام نرسانده بودند.

تظاهرکنندگان در شهر منچستر با نمایش پلاکارد‌هایی از پلیس انگلیس خواستند وجدان و انسانیت داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->