آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟ مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، سبب طولانی شدن دوران سرماخوردگی می‌شود اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) توسعه اقتصادی خراسان رضوی با حمایت دستگاه قضایی از شرکت های نوپا، نوآور و فناور   ماجرای فوت دانش‌آموز ۱۵ ساله مازندرانی در مدرسه چه بود؟ | آموزش و پرورش آمل درگیری با عوامل مدرسه را تکذیب کرد شرایط جهش تحصیلی دانش‌آموزان | بیش از نصف متقاضیان، شرایط لازم را ندارند تایباد، مقصد کوچ زمستانی درناهای خاکستری معاون آموزشی وزارت بهداشت: سهمیه در کنکور موجب کاهش فرصت انتخاب برای داوطلبان آزاد می‌شود تأکید رئیس فراکسیون بازنشستگان مجلس بر پرداخت سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی 
سرخط خبرها

حبس زن مشهدی توسط مرد شیطان‌صفت

  • کد خبر: ۳۶۵۶۹
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
  • ۱
حبس زن مشهدی توسط مرد شیطان‌صفت
جوان ۳۰ ساله‌‌ای به اتهام ۶ روز حبس غیرقانونی یک زن در منزل مسکونی‌اش در حالی توسط نیرو‌های اطلاعات کلانتری میرزاکوچک خان مشهد دستگیر شد که ادعا می‌کند چند روز به آن زن کارگر پناه داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای عجیب این پرونده زمانی در دستور کار پلیس قرار گرفت که زن ۳۲ ساله‌ای با اعلام شکایت از یک پسر جوان ادعا کرد: برای گذران زندگی مجبور بودم در منازل مردم کارگری کنم تا لقمه نانی برای فرزندانم فراهم شود در این میان من که در شهرک مهرگان ساکن بودم از طریق یکی از آشنایان با خانمی در خیابان وحید مشهد آشنا شدم که برای امور منزلش به کارگر نیاز داشت.

من هم دو بار برای کارگری به خانه او رفتم و هر بار دستمزدم را گرفتم، اما بار سوم وقتی به آن جا رفتم و کار منزل به پایان رسید از صاحبخانه خواستم برایم تاکسی اینترنتی بگیرد تا به منزلم بازگردم، اما پسر جوان او در حضور مادرش اصرار کرد که هنوز دیر نشده و تا زمانی که تاکسی بگیرد یک استکان چای در کنار آن‌ها صرف کنم! من هم به رسم ادب قبول کردم، ولی زمانی که چای را نوشیدم دیگر چیزی نفهمیدم. حدود ساعت ۹ شب بود که با سردرد عجیبی چشمانم را باز کردم کسی در خانه نبود و آن پسر هم مشغول استعمال مواد مخدر صنعتی بود! سرگیجه داشتم که آن پسر برای رفع سردرد از همان موادی که مصرف می‌کرد به من داد به طوری که حالم بدتر شد.

او با همان وضعیت شش روز مرا در آن خانه حبس کرده بود و ...

این زن جوان که بعد از طلاق از همسرش به عقد موقت مرد دیگری درآمده است در ادامه اظهاراتش افزود: بعد از این مدت که مدام گیج بودم، او مرا به پارک بوستان بسیج برد و در همان جا رها کرد تا این که بالاخره با کمک شهروندان موفق شدم خانه ام را پیدا کنم و حالا از آن جوان شکایت دارم! بنابراین گزارش، با توجه به اهمیت موضوع و با صدور دستور ویژه‌ای از سوی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) این پرونده برای رسیدگی و بازداشت جوان مورد ادعای زن مذکور به کلانتری میرزاکوچک خان ارسال شد. این پرونده با دستور سرهنگ باقی زاده حکاک در دایره اطلاعات کلانتری و توسط ستوان باقری زیر ذره بین پیگیری قرار گرفت.

نیرو‌های انتظامی با استفاده از شگرد‌های اطلاعاتی موفق شدند جوان ۳۰ ساله را دستگیر کنند و به مقر انتظامی انتقال دهند. این جوان که در برابر اتهامات سنگینی قرار گرفته بود در بازجویی‌ها ادعا کرد: من با همسرم اختلاف دارم و در کشاکش طلاق هستیم، اما آن زن (شاکی) را چند سال قبل در یکی از پاتوق‌های استعمال مواد مخدر دیدم و او را می‌شناختم! با این حال او را بیشتر از دو روز در منزل نگه نداشتم در واقع من به او پناه داده بودم! او قرص مصرف کرده بود و حال مناسبی نداشت! من خودم هم مدتی است که قرص‌های ترک اعتیاد مصرف می‌کنم و شیشه نکشیده ام! حتی او را به نزدیکی درمانگاه بردم، ولی داخل نرفتیم، چون ترسیدم دستگیر شوم!

در همین حال وقتی با دستور مقام قضایی و با شگرد‌های علمی و تخصصی مشخص شد که پسر جوان از تلفن همراه آن زن به مادر وی پیام داده است که حال دخترت خوب نیست! متهم به ناچار این اقدام را در حالی پذیرفت که همسر شاکی نیز با تسلیم شکوائیه‌ای به پلیس مدعی است آن جوان بعد از این ماجرا او را تهدید کرده که از زندانیان سابقه دار است و در صورتی که دست از پا خطا کند چنین و چنان خواهد کرد. با توجه به تناقض گویی‌های متهم، تحقیقات گسترده‌ای در این باره با دستور قاضی عندلیب توسط نیرو‌های کارآزموده کلانتری همچنان ادامه دارد.
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
1
این زن اگر تو خونه ها کار میکرد پس چرا ازدواج موقت کرده وظیفه همسرش بوده که تامینش کنه باز با این حال اگر تعرضی بهش شده باشه چون شوهر داشته و تعرض به زن شوهر دار مجازات سنگینی وارد و باید خاطی طبق قانون مجازات بشه .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->