ویدئو | مهراد جم: دوست دارم در ایران بمیرم نام اولیه سریال « تئوری بیگ بنگ» (The Big Bang Theory) چه بود؟ رئیس رسانه ملی از عوامل سریال «پسران هور» تجلیل کرد + عکس استان میزبان جشنواره تئاتر فجر مشخص شد فصل دوم «گل یا پوچ» با اجرای صابر ابر به زودی منتشر می‌شود + تیزر و خلاصه داستان ویدئو | روایت علی زندوکیلی از تجربیاتش در جنگ ۱۲ روزه اعضای هیئت علمی چهل‌و‌سومین جایزه کتاب سال منصوب شدند + اسامی داوران بخش سریال نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند مراسم خاکسپاری زویا امامی اعلام شد + زمان و مکان رونمایی از مستند «وکیل»، روایتی از مجاهدت‌های حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی در لبنان مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (دوشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۴) حکایت اسب حکیم و خر ابله چهره متفاوت «سینا مهراد» در سریال «بدنام» + عکس تیزر سریال «هزار و یک شب» منتشر شد + فیلم آغاز به کار پردیس تئاتر «آکتور» در مشهد با جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی(رضوان) تغییر راهبردی کلان و بازنگری فراخوان‌ها | گفت‌و‌گو با مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) شهیدان را دوباره شهید نکنیم | گفت‌و‌گو با نویسنده جوان مشهدی، درباره کتاب «فرزند بی نهایت»
سرخط خبرها

۱۰ نمایش محبوب شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ معرفی شدند | «دریاچه قو» صدرنشین تئاتر مشهد

  • کد خبر: ۳۶۶۷۳۰
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
۱۰ نمایش محبوب شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ معرفی شدند | «دریاچه قو» صدرنشین تئاتر مشهد
بر اساس تازه‌ترین داده‌های «گیشات»، نمایش «دریاچه قو» به کارگردانی مهسا غفوریان با استقبال بیش از ۱۳ هزار نفر، عنوان «پرمخاطب‌ترین اثر نمایشی نیم‌سال نخست ۱۴۰۴» را به خود اختصاص داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در سال‌های اخیر، تئاتر مشهد از یک جریان محدود هنری به پدیده‌ای پویا و مردمی در عرصه فرهنگ شهری تبدیل شده است. رشد سالن‌های تخصصی، گسترش گروه‌های نمایشی جوان، استقبال روزافزون تماشاگران و حضور کارگردانان صاحب‌سبک، چهره‌ای تازه به تئاتر این شهر بخشیده است.

در حالی که تئاتر مشهد در سال‌های اخیر رونق تازه‌ای را تجربه کرده است، تازه‌ترین گزارش سایت «گیشات»، مرجع رسمی بلیت‌فروشی و پایش داده‌های تئاتر در مشهد، نشان می‌دهد نمایش «دریاچه قو» به کارگردانی مهسا غفوریان با ۱۳ هزار و ۵۹۷ مخاطب، پربیننده‌ترین اثر نمایشی مشهد در شش‌ماهه نخست سال جاری بوده است. این آمار، تصویری روشن از وضعیت استقبال تماشاگران و گرایش‌های هنری شهر در نیمه نخست امسال ارائه می‌دهد.

در رده دوم فهرست پرمخاطب‌ترین آثار، نمایش «یوتانازی» به کارگردانی محسن رحیمیون با ۵ هزار و ۶۰۷ تماشاگر قرار گرفته و پس از آن، «سندیکای گدایان» به کارگردانی کیوان صباغ با ۵ هزار و ۵۳ مخاطب، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است. این سه اثر در کنار هم بخش عمده‌ای از فروش بلیت و حجم مخاطبان تئاتر مشهد را در نیم‌سال نخست سال تشکیل داده‌اند.

بر اساس داده‌های منتشرشده، دیگر آثار برتر این فهرست، «زهرماری» به کارگردانی سعید توکلی با ۳ هزار و ۲ مخاطب، «آرکتایپ» به کارگردانی مصطفی نصیری با ۲ هزار و ۲۲۵ مخاطب، «اتاق ۱۲۱۶» به کارگردانی مرتضی ملتجی با ۲ هزار و ۸ مخاطب، «بلوف زودرس» به کارگردانی عرفان شیرنگی با هزار و ۸۹۲ مخاطب، «اکوئوس» به کارگردانی حمیدرضا آزادفر با هزار و ۴۰۳ مخاطب، «سندروم پای بی‌قرار» به کارگردانی عبدالله برجسته با هزار و ۲۴۹ مخاطب، و درنهایت «روال عادی» به کارگردانی مسعود قربانی با هزار و ۸۸ مخاطب هستند.

این آمار علاوه بر معرفی آثار موفق از منظر جذب مخاطب، تصویری دقیق از ذائقه فرهنگی شهروندان مشهد در حوزه تئاتر به دست می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->