مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

روش استعلام غیرحضوری دفترچه‌های بیمه سلامت چگونه است؟

  • کد خبر: ۳۶۸۸۸
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷
روش استعلام غیرحضوری دفترچه‌های بیمه سلامت چگونه است؟
مدیرکل بیمه‌گری سازمان بیمه سلامت ایران درباره استعلام غیر‌حضوری دفترچه‌های بیمه سلامت گفت: بیمه‌شدگان می‌توانند با گرفتن کد دستوری #۱۶۶۶* (ستاره ۱۶۶۶ مربع) از مدت اعتبار دفترچه و تمدید آن مطلع شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، حاج قاسمعلی درباره نحوه استعلام مدت اعتبار دفترچه‌های بیمه و عدم مراجعه حضوری به دلیل شیوع کرونا، گفت: بسته به آنکه مردم یا موسسه طرف قرارداد بخواهد مدت اعتبار دفترچه را بداند، روش‌های مختلفی وجود دارد. یکی از روش‌ها گرفتن کد دستوری #۱۶۶۶* (ستاره ۱۶۶۶ مربع) است که با راهنمایی سیستم می‌توانند اطلاعات مورد نظر خود را دریافت کنند؛ این کار برای کسانی مناسب است که دفترچه کاغذی در دست دارند، ولی این دفترچه یا تاریخ ندارد یا تاریخ آن گذشته است که می‌توانند با این کد تاریخ اعتبار دفترچه را استعلام کنند.

وی با اشاره به اینکه این امکان حدودا دو ماه است که در اختیار بیمه شدگان قرار گرفته است، اظهار کرد: کد #۱۶۶۶* (ستاره ۱۶۶۶ مربع) هم برای بیمه شدگان بیمه سلامت و هم برای بیمه شدگان تامین اجتماعی قابلیت اجرا و استعلام از بانک اطلاعاتی مشترک ما و تامین اجتماعی دارد.

حاج قاسمعلی با تاکید بر اینکه تمدید اعتبار دفترچه بسته به اینکه بیمه شده از کدام صندوق بیمه‌ای باشد، متفاوت است، ادامه داد: برخی بیمه شدگان بیمه سلامت همگانی، ایرانیان و روستایی لازم است برای تمدید دفترچه مراجعه کنند؛ چون برخی از این افراد باید حق بیمه یک سال خود را نقدا در ابتدای دوره بپردازند. شهریور ماه سال قبل مصوبه‌ای از سوی دولت به سازمان بیمه سلامت ابلاغ شد که همه بیمه شدگان رایگان در چهارچوب آیین‌نامه ارزیابی وسع سرویس بگیرند، این آیین‌نامه به این معناست که کسانی که تا شهریور پارسال بیمه رایگان داشتند مانند بیمه شدگان روستایی و... که جمعیتی حدود۳۰ میلیون نفر را شامل می‌شدند، باید بر اساس دهک بندی که وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تعیین می‌کند، قرار گیرند، بر این اساس دهک‌های اول تا سوم دفترچه رایگان دریافت می‌کنند و دهک چهار باید ۵۰ درصد حق سرانه مصوب را پرداخت کند و دهک ۵ به بعد نیز باید حق بیمه خود را به شکل کامل پرداخت کند. این آیین‌نامه با توجه به شرایطی که کرونا فراهم کرد و برای کنترل ازدحام در دفاتر پیشخوان دولت اجرا شد.

وی افزود: ابتدا افرادی که هیچ بیمه‌ای نداشتند و سپس افرادی که برای تمدید بیمه خود می‌آیند بر اساس این آیین‌نامه بررسی خواهند شد. بر این اساس کسانی که بیمه رایگان داشتند و مشمول ایین نامه ارزیابی وسع می‌شوند باید برای تعیین تکلیف مراجعه حضوری داشته باشند. البته سایتی به آدرس bime salamat.ir فراهم شده است تا با مراجعه به آن درخواست ارزیابی وسع کنند. بر این اساس برای کسانی که مشمول ارزیابی وسع می‌شوند و بیمه شدگان صندوق سایر اقشار تمدید اعتبار به شکل خودکار در سیستم برایشان انجام شده و تنها باید هنگامی که برگه دفترچه آن‌ها تمام می‌شود مراجعه حضوری داشته باشند.

حاج قاسمعلی با اشاره به اینکه هر کار جدیدی تا به اجرا گذاشته نشود مشکلاتش مشخص نمی‌شود، ادامه داد: این نوع از استعلام هم در برخی نقاط دچار مشکل می‌شد و قطع شدن سیستم بویژه در نسخه نویسی الکترونیک داشتیم. حتی برخی موسسات عادت به پذیرش دفترچه بیمه بدون تاریخ اعتبار نداشتند. به تدریج این مشکلات رفع شد و همچنان به این روش از تمدید اعتبار و استعلام مدت اعتبار دفترچه ادامه خواهیم داد تا سیستم به سمت الکترونیک شدن پیش رود. با توجه به کلیه شرایطی که کرونا به وجود آورده و آغاز به کار فرایند فوق و تمدید اعتبار سیستمی دفترچه‌ها، مراجعات حضوری برای تعویض و فرایند‌های بیمه‌گری تقریبا نصف شده است، اما بخشی از آمار هم به دلیل واهمه مردم از مراجعه حضوری است.

وی افزود: تا ۵ مرداد ماه حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر تقاضای ارزیابی وسع داشتند که تا این تاریخ از این تعداد دهک‌های حدود ۴ میلیون نفر مشخص شده است و دهک اعلام شده برایشان پیامک شده است. از تعداد افرادی که دهکشان مشخص شده است یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هم برای گرفتن دفترچه اقدام کرده‌اند. از مجموع حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در دهک رایگان هستند.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->