مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود
سرخط خبرها

راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد!

  • کد خبر: ۳۶۹۳۵۸
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد!
مرد۵۴ ساله سابقه داری که با جعل عنوان مامور انتظامی دستگیر شده بود،فقط چندماه بعد از آزادی از زندان ،دوباره خود را در قامت یک «سرهنگ»یافت و راز و رمزهای خلافکاری هایش را در تقویم روزانه ثبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صبح چهارم آبان، مردی با نگرانی وارد مرکز انتظامی شد و از ماجرا‌های پر راز و رمز فردی پرده برداشت که مدعی بود، سرهنگ نیروی انتظامی است و می‌تواند قفل پرونده‌های پلیسی را در قبال پرداخت «شیرینی» رمزگشایی و آن‌ها را حل کند!

او گفت: من چند بار با این «سرهنگ» قرار ملاقات گذاشتم که بدون لباس فرم انتظامی و تنها با داشتن دستبند‌های پلیسی در محل دیدار حاضر می‌شد و بیان می‌کرد فقط در قبال پرداخت مبلغی تحت عنوان «شیرینی» مشکل پرونده شما را حل می‌کنم، اما من به رفتار‌های او بسیار مشکوک هستم!

با دریافت این خبر حساس که موجب خدشه در اعتماد مردم به پلیس می‌شد، بلافاصله سرهنگ حسین مومنی (رئیس کلانتری شهید نواب صفوی) گروه ورزیده‌ای از افسران دایره اطلاعات و امنیت عمومی را مامور بررسی دقیق و کنکاش‌های تخصصی کرد.

طولی نکشید که مرد جوان با «سرهنگ رمزآلود» در اطراف میدان پنجراه مشهد قرارگذاشت وبدین ترتیب افسران کارآزموده با راهنمایی‌های تجربی رئیس کلانتری در محل قرار مستقر شدند و با پوشش‌های مبدل پنجراه را زیر نظرگرفتند.

چند دقیقه بعد مرد۵۴ ساله‌ای به نام «ح-و» وارد کمین شد و به گفت‌و‌گو با مرد جوان پرداخت. در همین حال عوامل انتظامی با هماهنگی‌های قضایی در اطراف مرد ۵۴ ساله قرار گرفتند و او را در حالی که خیره و ناباورانه چشم به چهره عوامل انتظامی و دستبند‌های فولادین قانون دوخته بود، به درون خودروی پلیس هدایت کردند، اما هنوز «سرهنگ قلابی» در شوک بود که سوئیچ یک دستگاه پراید توجه افسران کلانتری را به خود جلب کرد.

 آنان وقتی کلید ریموت را فشردند، چراغ‌های چشمک زن پراید مشکی رنگ داخل کوچه‌ای در همان نزدیکی روشن شد و بدین ترتیب ماموران انتظامی در حالی که یک سررسید (تقویم روزانه) را در بازرسی بدنی از متهم کشف کرده بودند به سراغ پراید رفتند و آن را نیز مورد بازرسی قراردادند که ۲ کلید دستبند‌های پلیسی هم نمایان شد و این گونه قفل پرونده‌های پلیسی همچنان بسته ماند!

خیلی زود گروه عملیاتی پلیس، «سرهنگ قلابی» را با دستور قاطع قاضی صالح (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) به مقر انتظامی انتقال دادند و این گونه تحقیقات ویژه‌ای در دستور کار نیرو‌های انتظامی قرارگرفت. بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که «ح-و» یکی از خلافکارانی است که چندین سابقه کیفری کلاهبرداری تحت عنوان مامور نیروی انتظامی دارد و چندسال قبل نیز با همین اتهام روانه زندان شده است. اما او فقط چندماه بعد از آزادی از زندان، دوباره خود را در قامت یک «سرهنگ» یافته و بازهم مرتکب همان جرم شده است.

از سوی دیگر ادامه تحقیقات درباره رازو رمز‌های تقویم روزانه همراه متهم نشان داد: درون تقویم شماره تلفن مرد جوان (شاکی) و دیگر افراد (طعمه ها) ثبت شده است و اسنادی از تشکیل پرونده‌های فراجا نیز در آن وجود دارد. بدین ترتیب ماجرای «سرهنگ قلابی» اهمیت ویژه‌ای یافت و تحقیقات تخصصی پلیس در حالی وارد مرحله جدیدی شد که او همه اتهامات خود را انکار کرد و مدعی بود هیچ کار خلافی انجام نداده است، اما حضور شاهدان و همچنین بررسی دقیق اسناد کشف شده، انکار‌های وی را نقش برآب کرد. به همین دلیل و با دستور مقام قضایی، مرد ۵۴ ساله برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیارکارآگاهان پلیس آگاهی مشهد قرارگرفت و خودروی پراید او نیز توقیف شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->