سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مایک پمپئو با معاون سیاسی طالبان مذاکره کرد

  • کد خبر: ۳۷۴۰۲
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۹
مایک پمپئو با معاون سیاسی طالبان مذاکره کرد
در حالی که آمریکا مدت‌های طولانی ادعای نبرد با طالبان را داشت اما به نظر می‌رسد اکنون روند گذشته را تغییر داده است. امشب وزیر امور خارجه آمریکا و معاون سیاسی طالبان در یک نشست دوجانبه مجازی، در خصوص مذاکرات بین‌الافغانی و روند آزادی زندانیان با یکدیگر بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر شامگاه دوشنبه طی پیامی توئیتر اعلام کرد که ساعتی پیش «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا و «ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی طالبان در قالب ویدئو کنفرانس با یکدیگر گفتگو کرده‌اند.

به گفته سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر، مایک پامپئو و ملا عبدالغنی برادر در خصوص وضعیت مذاکرات بین‌الافغانی بحث و تبادل نظر کرده و بر ضرورت آغاز هرچه زودتر این مذاکرات تأکید کرده‌اند.

بر اساس پیام توئیتری سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر، دو طرف در بخش دیگری از این گفتگوی اینترنتی درباره رهایی زندانیان باقی‌مانده نیز رایزنی کرده و مایک پامپئو از آتش‌بس اعلام شده توسط طالبان به مناسبت عید قربان تمجید کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->